hemen hemen 1 sene war aramızda ewlilik olarak
Öğle menüüm
1 kaç kaşık tutsuz yayla çorbası
yoğurt
taze fasülye susuz
etli yemek sadece içindeki et taneleri
benim nikah tarihim 09.09.09
düğünümüz 11.10.2009
Ecmelim nerledesin yaaaaaaaaaaa lazkızım aşmış kendini gördün mü
çok iyi gidiyorsun canımmmm
tatlım çalışıomusun sen....aynı dönemde biriyle karşılaşmak aynı dönemlerde çalışmaya başlıcak olmamız ve aynı sebepten diet yapmamız çok etkiledi benide ya....dr asla kg alma hatta wersen süper olur dedi...bi görsen zaten hamiş gibi göbişim war deli edio bni
allahım sana da bizlerden daha güzel mutluluklar yaşatır kuşum merak etme sende bizle paylaşınca biz imreniriz inşallahne güzelllll mutluluklarrrr
evet canım çalışıyorum. dolu dolu 7 senedir. ilginç bi tanışma oldu bizim için. :) kilo benim de almamam gerekiyor. alınca simit bölgesi denilen yerden alıyorum, bel bölgesinden. o yüzden benim de biraz vermem iyi olacak. yüksa hamilelik kilolarıyla bel fıtığı sorunları başlayabilir allah korusun.
kız bişey anlatayım. yazlığa gittik. gezerken bi arkadaşla lavaboya gircez kadının teki dedi ki siz hamile misiniz siz girin falan. ben de evet hamileyim dedim kaç aylık dedi 4 aylık dedim. :)) ben girmiycem arkadaşım gircek dedim. hiç çaktırmadım uzaklaştık. kadınla bu sene görüşürsek bebeğin nasıl diye sorar mı acaba
Tşk ederim inŞALLAH iyi gidiyorumdur yarıın tartılma günüm hiç veremedim gb geliyor bana
hepimiz çok mutlu olalım inşallahhh canımmmmallahım sana da bizlerden daha güzel mutluluklar yaşatır kuşum merak etme sende bizle paylaşınca biz imreniriz inşallah
aynen güzelim ya eşimin bebek arabalarına araba koltuklarına çok merakı war bakıodu mağazada görevli adam geldi yanıma gelin ayakta beklemeyin siz buyrun oturun biz ürünleri buraya getirelim yormayalım sizi ayakta dedi dedi teşkr ederiz sadece baktık dedim ama çatladım gülmekten ama gülermisin ağlarmısın bilemem tabi
bardak çorba iyi oluyo da dibini sevmiyorum bende yada içinde çorbanın kalıntıları kalınca sevmiyorum topak topak oluyo ya
buyur kuşumhuhuuuuuuu kızlarrr :)
ben yemeğimi yedim saat 3 gibi de meyve salatamı yapıp yicem..kivi,armut ve muzdan oluşan salata..muz almayacaktım ama başka meyve yoktu doğru dürüst çilekler avcum kadardı
canım bence çok istikrarlı gittin mutlaka vermişsindir
merhaba tatlı bayanlar :) diyetiniz nasıl gidiyor neler yapıosunuz en fazla kaç kg verdiniz
birde burda dikkat ettigm sey herkes jillian yapıor nasıl bi faydası var banada söylermisiniz acaba
​ne güzel yaa bnde 75 kg yum ama zayıflyamaıoyrum ne zman karar versem o gün tutamıyorum sözümü yapamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?