yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ecmelim nerledesin yaaaaaaaaaaa lazkızım aşmış kendini gördün mü

evet canım çalışıyorum. dolu dolu 7 senedir. ilginç bi tanışma oldu bizim için. :) kilo benim de almamam gerekiyor. alınca simit bölgesi denilen yerden alıyorum, bel bölgesinden. o yüzden benim de biraz vermem iyi olacak. yüksa hamilelik kilolarıyla bel fıtığı sorunları başlayabilir allah korusun.

kız bişey anlatayım. yazlığa gittik. gezerken bi arkadaşla lavaboya gircez kadının teki dedi ki siz hamile misiniz siz girin falan. ben de evet hamileyim dedim kaç aylık dedi 4 aylık dedim. :)) ben girmiycem arkadaşım gircek dedim. hiç çaktırmadım uzaklaştık. kadınla bu sene görüşürsek bebeğin nasıl diye sorar mı acaba

ne güzelllll mutluluklarrrr
allahım sana da bizlerden daha güzel mutluluklar yaşatır kuşum merak etme sende bizle paylaşınca biz imreniriz inşallah

aynen güzelim ya eşimin bebek arabalarına araba koltuklarına çok merakı war bakıodu mağazada görevli adam geldi yanıma gelin ayakta beklemeyin siz buyrun oturun biz ürünleri buraya getirelim yormayalım sizi ayakta dedi dedi teşkr ederiz sadece baktık dedim ama çatladım gülmekten ama gülermisin ağlarmısın bilemem tabi

hepimiz çok mutlu olalım inşallahhh canımmmm

ben yemeğimi yedim saat 3 gibi de meyve salatamı yapıp yicem..kivi,armut ve muzdan oluşan salata..muz almayacaktım ama başka meyve yoktu doğru dürüst çilekler avcum kadardı

huhuuuuuuu kızlarrr :)
buyur kuşum
ben yemeğimi yedim saat 3 gibi de meyve salatamı yapıp yicem..kivi,armut ve muzdan oluşan salata..muz almayacaktım ama başka meyve yoktu doğru dürüst çilekler avcum kadardı

afiet bal olsun tatlım bak salatalık havuç maydonoz da süper oluyor.bi kasede ondan atırmalık yap başka zaman

merhaba tatlı bayanlar :) diyetiniz nasıl gidiyor neler yapıosunuz en fazla kaç kg verdiniz
birde burda dikkat ettigm sey herkes jillian yapıor nasıl bi faydası var banada söylermisiniz acaba

merhaba tatlı bayanlar :) diyetiniz nasıl gidiyor neler yapıosunuz en fazla kaç kg verdiniz
birde burda dikkat ettigm sey herkes jillian yapıor nasıl bi faydası var banada söylermisiniz acaba

merhaba canımmm diyet gayet iyi gidiyorrr. abur cuburdan ve yağlı yiyaceklerden uzağızzz ve dediğin gibi jillian yapıyoruz 1 ayda muhteşem bir sıkılaşma sağlıyor ben 2 kilo verdim daha yeni başladık sayılır ben 1 nisan 58 kilo ile başladım şuan 56 yım az veriyoruz fakat sağlıklı kilo veriyoruz

​ne güzel yaa bnde 75 kg yum ama zayıflyamaıoyrum ne zman karar versem o gün tutamıyorum sözümü yapamıorum

​25 yasındayım canım evdeyim okulda yok işte :) yaz geliyor moralim bozuk ne kıyafet aıorum ne makyaj yapıorum kilolarım bni hayattan soguttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…