Yaz'a kadar zayıflamam Lazııııım

sahra14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
5
0
1
27
Merhabalar herkese
Bu sitede yeniyim doğru yere başlık açtığımdan pek emin değilim ama bi denim

Ben 18 yaşında normalden daha patates bir kızım
Yurt dışında yaşıyorum ve geçen yaz Türkiye de ayağımı kırdığım için bu sene okula gidemedim yani tüm gün evdeyim sıkılmaca diz boyu..
Bu yaz Allah izin verirse yine Türkiye deyiz :))))
Veee sorun çıkmazsa sevdiğimin ailesiyle tanışacağım ve beni istemeye gelcekler inşAllah

Doğal olarak patates torbası gibi görünmek istemiyorum acil kilo vermem lazım
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)
hatta benim durumumda olan varsa birlik olup hedeflerimize ulaşabiliriz.
Benim desteğe ihtiyacım var anlayacağınız
Ailem başaracağıma inanmıyor bu yüzdende destek olmuyorlar bana
İşte bunun için böyle bir siteye yazılıp tanımadığım sizin gibi bayanlardan destek bekliyorum
inşAllah aradığım desteği bulabilirim burda. :)

Boyum 1.58
Kilom 75kg :/
Hedefim:15kg vermek
(Olmazsada yaza kadar bi 10kilo da olur)

Başaracağım inanıyorum

Merhaba bende Zayıflamak istiyorum yeni üyeyim bende tek başına olmuyor yada ben beceremiyorum

Başarılar kızlar. İnanın buraya yazmanın çok faydasını gördüm ben. Sizde birbirinize destek çıkarak motive ederek istediğiniz kiloya ulaşacaksınız :)

8.30 uyandım şimdi ılık limonlu şu içiyorum 10.30 ta uyanirdim her sabah kilo 78.3 çıktı tartida

Foto yüklemeyi başaramadım ya bilen varsa yazabilirmi acaba

Ilık suda limon içmenin faydaları nelerdir ?

Canım bende yeniden başlayanlardanım :) benim sayfamıda takifleyebilirsin :) başarabiliriz :) yapamicağımız hiç bir şey yok :) yaza çok var :) yediklerine dikkat et, illa bir listeye uymak zorunda değilsin bişeyler canın istediğinde su iç ilk önce :) belkide susuzluk çekiyosundur :)

Geldinizmi istediginiz kiloya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…