yazacak başlık bile bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizinkiler de tuhaflıkta zirve yapmışlar yani.
Bu kadar yok sayıyorsan gelme bir zahmet kadının evine de... Kusura bakmayın ruh hastaları diyeceğim :)
Aaa olur mu el gün içinde bitanecik dünya güzeli, tüm sülalenin en iyi, kocamım biricik aşkı aranılan gelinim ben
Göğüs gerine gerine tanıştırılırım insanlarla.
Haset çok tehlikeli bir duygu gerçekten.
Allahtan ne olup ne olmadığımı çok iyi biliyorum da onların gösterdiği değere ya değersizliğe kapılacak biri değilim.

O kadar iyi anlıyorum ki taa içten... Bazen bazı akrabalar da, ilk karşı taraf patlasın da veryansın etsin diye sakin sakin geriyorlar böyle hareketleri ile... Adam gibi alıp karşına konuşsan, farkında değillerdir eminim. Ama içi kötü olmaya görsün bir kere insanın, ne söz söylesiniz boş... Allah sabır versin size de... Gerçi böylesine kötücül birilerini kafaya takıp da keyfinizi bozmaya bile değmez ya... insanız işte, "neden böyle olsun ki" diyoruz tabii yine de.

Telefonda kardeşiniz size bir şey soruyordur mesela bebekle ilgili, belki çözemedikleri ya da akıllarına gelmeyen bir konuda fikir veriyorsunuzdur. Kardeşiniz de eşine "ablam şöyle dedi, onlar öyle yapmışlar, böyle yapılmazmış" gibi yansıtıyor olabilir. Sizin haberiniz bile olmaz bundan ama kardeşiniz belki sizi örnek gösteriyordur vs. Çünkü doğumu esnasında yaptıklarınız bile belki ömür boyu minnet duymaya yetecek şeylerken bir anda sizi suçlamasının başka açıklaması gelmiyor aklıma.

Çok mantıklı bence de böyle olabilir

günde 2 kere normal yani .
iyi size böyle mutluluklar
ben arkadaslarin bahsettigi gibi bir gorumce olsaydim bu konuyi buraya acmayi bile dusunmez bir telefon eder agzima gelen herseyi soylerdim ama ne karakterim ne vicdanim bunu yapmaya el vermez

Böyle tipler hep hep aynıdır eşleriyle anlaşamazlar günah kecisini eşinin ailesinden seçerler..

Güya sorun çözülünce oh onları ne güzelde hizaya soktum diye mutlu olurlar..

Görme-duyma-karişma çünkü akıl tutulması yaşayan kadınlar daha tehlikeli!

ben arkadaslarin bahsettigi gibi bir gorumce olsaydim bu konuyi buraya acmayi bile dusunmez bir telefon eder agzima gelen herseyi soylerdim ama ne karakterim ne vicdanim bunu yapmaya el vermez

Yani ben kendimi çok zor tutardım açıkçası, böyle bir iftiraya maruz kalsaydım arayıp ağzıma geleni saymamak için belki. Sen yeni doğum yapmış, zaten sıkıntıları var diye anlayış göstermişsin o yüzden yüce gönüllü olduğunu düşündüm açıkçası. Boşver aldırma.

Tam 12 den vurmuşsun ..Çok doğru tespitler

bilemiyorum ki ben sadece cocuk yogun bakimdayken emzirme doneminde bir resmini gonderdimklerinde cocugun tirnaklarinin cok uzadigini farkedip abi hemsirede rica edinde tirnaklarini kessin yuzunu cizer yazik dedim oda onlara kusir bulmak icin degil cocugu dusundugum icindi zaten onlarin gozu cocugun nefesini kalbini dinlemekten baska bir sey gormuyordu o ara dogal olarak bilemiyorum ya

Tam 12 den vurmuşsun ..Çok doğru tespitler

Hayret ettim ben böyle gelinleri görünce.
Benim görümcem yok, kayınvalidem eşimi aradığında o an işimiz varsa, benimle vakit geçiriyorsa açmak istemezse açmaz. Açmak istiyorsa açar konuşur. İsterse günde 1000 kere konuşsun, işi var demek ki ya da birşey konuşmaları gerekiyor demek ki derim.
Yani kocam bana ilgi göstermiyorsa sürekli vaktini benimle geçirmek yerine annesiyle, ablasıyla konuşmak istiyorsa bu eşimin bana yaptığı bir ayıptır, karşı tarafla ne ilgisi var.
Sanki telefon otomatik açılıyor, rahatsız olursan meşgule atarsın olur biter :)

Günde iki kere konuşan insan ne konuşur hiç bilmiyorum. Sadece görümcemle sık sık konuşan eşimin “x yahni pişirmiş bu akşam, x daha yeni oturmuş çok iş yapmış bugün, x çok yoruluyor, x çok zorda” tarzı laflarına bir gün fena patladığımı hatırlıyorum. Kız arkadaşlarına yapacağı muhabbeti abisine yapması bizim eve nahoş yansıyor. Erkekler nerede ne konuşacaklarını bilmez çünkü o bakımdan. Size göre nırmaldir görüşmeniz ama abinizin evine farklı yansır

şöyle anlatayim biz ilk evlendigimiz zamanlar esim yada gorumcem birbirlerini arar ozellikle ne yedigimizi konurlardi daha yengem nasil demeden ne yiyosunuz bu karsidaki insanin evinin icini yoklamaktir bunda hem fikiriz ama ben arayip konustugumda cogu zaman 2 dk bulmaz bile nasilsin iyimisiniz kendine iyi bak herkese selam soyle bukadar
yani oyle uzun uzun ne yedin ne ictin kac kez wc ye gittin vs tarzi bir konusma degil bizimki
eger sizin dediginiz gibi yapsam evet hakli cunku bu konudan ben kendimde rahatsiz olacak bir insan tipiyim

Arayıp abinize anlatacaksınız aslında doldurma öyle mi oluyor böyle mi görecek.
evlerinde son zamanlarda bosanma kelimeleri donuyormuş annesi annemi arayip kizimi alir giderim falan demiş boyle bir konusma ile ararsam tuz biber ekmis olur bu dusuncesinede yag surmus olurum yigenim babasiz buyusun istemem ben babasiz buyudum ona bu hayati reva goremem sebebi ben olmamaliyim biseylerin

Yani bizim evde bunlar sorun oluyordu. Belki beni denetlemiyordu görümcem kötü niyetli değildi ama yine de eşimin sanki ben yeterince evime emek vermiyormuşum gibi konuşmaları canımı sıkıyordu. Çünkü görümcem hep şunu yaptım , şöyle yoruldum deyip naz eder gibi konuşuyordu. Bu tarz muhabbetler yapmıyoruz dersen onu bilemedim o zaman ama yine de yengende çocuğuyla ilgili konuştuklarınızın yetersizlik duygusu uyandırdığını düşünüyorum

cocugu sormamdaki sebep ameliyat olacak ama suan bunyesi bu duruma musait olmadigi icin erteliyorlar ama evde cocukta bir huzursuzluk olursa getirin acilen ameliyata alicaz denmiş cocugu asil merak etme sebebim bu yoksa eminim ki çok çok iyi bakiyordur her anne gibi cocugunun uzerine titriyordur arayip arayip cocugu ac birakmayin ha uyutun banyo yaptirin gibi haddim olmayan konulara asla mudahil degilim

Şu durumdayken çocuğun yanındaki yengeni uyuyor vs diye bahanelerle aramayıp işteki abini arıyorsan yenge de haklı kusura bakma. En kötü kısa ararsın, whatsapptan sorarsın
Yengeni arayıp yardıma vs ihtiyacın var mı diye sormalısınız bence abini aramaktan ziyade.

Ki böylesine onlar için zor zamanda onların isteklerine saygı gösterip aramayı azaltmak yerine, gelin istedi diye aile bağımı koparamam abimle banane tavrınız da biraz ilginç geldi bana.

İşin şakası bi yana gerçekten çok naif biri olduğunuz belli. Biraz zaman geçsin de arayıp konuşun. Kendinizi anlatın. Baktınız inanmıyor kendisi bilir.

Ya diyorum ya bunlar niyet meselesi ve ülkemizde görümce diye bir gerçek var.
İnternetten istediği ütünün kutusunu ne yapayım atayım mı diye eşimi akşam 10 da arayan bir görümcem var benim.
Kocana sorsana, o olmadı anana babana ablana sor, niye benim kocam yani!

Benim kocam onun beyi gibi yaşıyor adeta, benle yarışıyor ve haz alıyor bundan.
Biz bu tiplere alışkın olduğumuzdan, konu sahibi kendini ispatlamak için bayağı uğraştı:))
Dolayısıyla yorum yazan herkes benimli gibi görümcelerle muhattap, ondan 2 kere niye aranır diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…