- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
yanlis anlamissiniz hic aramiyor degildim ariyordum ama hergunde aramiyordum yani bu yaklasik son 1 aydir hic aramadim hic aramama daha onceki donemlerde soz konusi degildi yani haftada bir iki haftada bir ariyordum sizin dediginiz sekilde olsa tabiki hakliydiKusura bakmayın da çocuk şurada daha yeni var ama siz hiç aramıyormuşsunuz gelininizi ağabeyinizi günde 2 kere arayıp onu hiç aramamanız garip rahatsız etmek istemiyorum da bebek var da bahane gibi yani. Zaten müsait değilse açmaz sonra döner uyutuyorsa sessize alır sonra bakınca görür aradığını. Sanki ağabeyiniz hiç aramıyor mu eşini. Bende sadece eşimi arasa beni aramasa etmese gücenirim ayrıca elinde bir konuşma kanıt olmasa neden açıp da sizi suçlasın ki.
aradigimda abim zaten cogu zaman evde oluyor cunku ben gunduz ariyorum abim bir gece calisiyor ertesi gun gunduz evde oluyor 2.aramalarimda meslegi geregi durumunu merak etmek insanin abisini kardesini arayip nasilsin demenin neyini bukadar tuhafsadi burdaki arkadaslar ben anlayamadimAbinizi günde 1-2 kez arayacak kadar ne konuşuyorsunuz gerçekten merak ettim. Benim görümcem yok ben görümceyim. Abimle eşiyle aram gayet iyidir ama yeğenimi ve yengemi merak edince yengemi arıyorum. Abimle bi şey konuşacaksam da onu ararım. Bu da haftada 2-3’ü geçmez. Zira benim de bir hayatım işim gücüm var onların da olduğu gibi. Abinizin gece evde olmadığını yazmışsınız kız yeni doğmuş bebekle gece evde tek kalıyor bence asıl onu arayıp bir ihtiyacın var mı, nasılsın vs gibi sormanız gerekliydi. Ki uyuyordur bir bahane değil, mesaj atarsınız müsait misin diye zaten döner. Ayrıca illa abinizi arayıp yeğeninizin yengenizin hatrını soracaksanız bence abiniz evdeyken arayın hep birlikte hoparlörde konuşun böylelikle bana karşı doldurdu şunu yaptı bunu yaptı muhabbeti de ortadan kalkar. Ama cidden merak ettim her gün ne konuşuyorsunuz yahu
cok tesekkur ederımaffettım dıyebılmeyı cok ısterdım ama gercekten affetmek ıcın de degıl o küslük yukunun ustumden kalkması ıcın . yorucu bırsey cunku . herkesın bır sınavı vardırya benım sınavımda abim maalesef . kendısı resmen felaket gıbı bırsey.
Ben günde 2 kez arayıp ne konuştuğunuzu merak ettim sizi yargılamadım. Zira gerçekten merak ettimaradigimda abim zaten cogu zaman evde oluyor cunku ben gunduz ariyorum abim bir gece calisiyor ertesi gun gunduz evde oluyor 2.aramalarimda meslegi geregi durumunu merak etmek insanin abisini kardesini arayip nasilsin demenin neyini bukadar tuhafsadi burdaki arkadaslar ben anlayamadim
banada kardesini abisini annesini aramayan insanlar tuhaf geliyor mesela
ben saatlerce konusmam nasilsiniz iyimisiniz der kapatirim 2 dk bile surmez belki konusmalarin saatlerce dedikodu yapmam yani insan abisiyle uzun uzun bir problemi olmadigi surece ne konusabilir zaten konudada belirttim hal hatir sorarim bukadar ailevi mevzularina falan hic bir seyine dahil olmamŞöyle, beraber bir aktivite yapılırken çalan telefon sonrası kalkıp gidilen uzun konuşmalar, sizin yanınızda ‘hı hıı evet’ diye geçiştirilen duymamanız için her şeyin yapıldığı telefon görüşmeleri elbette insanı rahatsız ediyor.
Sorunca ne olmuş nasılmış diye ‘iyi’ diye verilen kısa cevap ya da ‘sonra açsan bak ailece yemek yiyoruz ya da çocuklarla oyun oynuyoruz’ dendiğinde gelen sen karışma o benim kardeşim cevabı ve niceleri.
Bunun gibi sebeple rahatsız olunuyor.
konudada yaziyor ama soyleyeyim hal hatir sormak nasilsin iyimisiniz der kapatirim oyle hergun uzun uzun mahallenin dedikodusunu yapmak icin aramiyorum yaniBen günde 2 kez arayıp ne konuştuğunuzu merak ettim sizi yargılamadım. Zira gerçekten merak ettimtuhaf geldi yani.
aslina bakarsaniz bende hic duymamis gibi yapmak istiyorumAbiniz yerine arada bir gelininizi arayabilirsiniz. yengeciğim bir şeye ihtiyacın var mı falan nasılsın, yeğenin nasıl? Ama Annenizle aranızda geçen konuşmayı ve sizin yüzünüzden kavga ettikleri meselesini bence asla bilmemeli. Kadın kırılmakta biraz haklı siz gönlünü alıverin ne yapalım alttan almak size düşsün inanın küçülmezsiniz yoksa arada kalıp üzülen, kırılan en çok ağabeyiniz olur. ağabeyinizin hatırına duymadım, görmedim, bilmiyorum oyununu oynayın
sabah nasılsın akşam nasılsın değil mikonudada yaziyor ama soyleyeyim hal hatir sormak nasilsin iyimisiniz der kapatirim oyle hergun uzun uzun mahallenin dedikodusunu yapmak icin aramiyorum yani
onun gorumcesi olabilirim ama abimin kardeşiyim bu noktaya dikkatinizi çekerim gelin istiyor diyede abimle aramdaki muhabbeti kesmem acikcasigörümce günde 2 kere araması normal yani.
yapmayın Allah aşkına benimkide öyle böyle sevimli olmuyorsunuz ve inandırıcı değilsiniz ben kız kardeşimle bile 2-3 günden bir görüşüyorum her gün her gün ve günde iki kez ne konuşur insan.
aramayın artık kopun şu abilerinizden artık onun bir hayatı var bunun bilincine varın.
paylaşın
konudada yaziyor ama soyleyeyim hal hatir sormak nasilsin iyimisiniz der kapatirim oyle hergun uzun uzun mahallenin dedikodusunu yapmak icin aramiyorum yani
Beni yanlış anlamayın ama neden sürekli siz arıyorsunuz? Bırakın abiniz arasın. Madem aramanız sorun oluyor ve sizin kardeşlik bağınız bu kadar güçlü. Günde 2 kez siz arayacağınıza hafta 3 kez siz arayın kalanını o arasın. Olsun bitsin.onun gorumcesi olabilirim ama abimin kardeşiyim bu noktaya dikkatinizi çekerim gelin istiyor diyede abimle aramdaki muhabbeti kesmem acikcasi
ozaman kendiside kardesleriyle konusmasin haftada 1 kez arasin nasil böyle güzelmi oluyor?
siz sıkılıyor olabilirsiniz bu tamamen sizin probleminiz cünku sizi arayip rahatsiz etmiyorsa insanlarin abisiyle kardesiyle annesi babasiyla kac kez konustugu konusacagi kimseyi ilgilendirmez bencesabah nasılsın akşam nasılsın değil mi
senin bir üst modelin bende var benimki için söyleyim ben merak etmiyorum onun çocuğunu ve kendisini ama o sürekli abisini arayıp anlatıyor çok sıkıcı
abimde ariyor ben aramasam o ariyor zaten beni aramayan insani ben neden arama geregi duyayim abimde olsa rahatsiz olabilir sonuctaBeni yanlış anlamayın ama neden sürekli siz arıyorsunuz? Bırakın abiniz arasın. Madem aramanız sorun oluyor ve sizin kardeşlik bağınız bu kadar güçlü. Günde 2 kez siz arayacağınıza hafta 3 kez siz arayın kalanını o arasın. Olsun bitsin.
Maalesef tam da öyle insanlar evli.
Bunu konu sahibi için söylemiyorum gerçekten zorlamama rağmen tüm iyi niyetiyle cevaplar verdi, içindeki saflığı dışa vurdu ve ona inandım.
Ama bunu bilinçli yapan kv, elti, baldız, kayın, görümce ve bilimum insan var.
Mesela 2 görümcem var, 1 i özellikle ben evde olmadığımda ya da eşimin iş saatinde arar.
Mazallah ben duyarım bir şey olur aman yarabbi!
Geçen görümcelerim bize gelecekti ki bu bahsettiğim sıkıntılı olanın geleceğinden haberimiz yok, kendi kendine çıkıp geliyormuş ve ablasını aramış bir şey lazım mı diye, ablası bana soruyor bir şey lazım mı canım diye.
Şaka mı bu, ben neyim bu evde?
Geldiğin ev benim, davetsiz gelen sensin bir de soracağın insan yine beni , ne oluyoruz ya?
Yani var böyle tipler bile bile fitne fesatla uğraşan, ablasıdır kardeşidir diye laf söyletmemek adına susan kocalar da cabası.
Ha ben ağzıma geleni sayıyorum eşime ablası hakkında o ayrı, gerçi kendi asla bir şey diyemez ‘el iyisi’ profilinden kaynaklı.
Anca arkasından konuşur ya da diğer ablasına çekiştirir yapmasın etmesin diye, yüzüne gelince ‘bebeğiiimmmmm’.
Offf, Allah herkesi ruh sağlığı yerinde olmayandan korusun.
sizin kibar uslubunuz kendinizi anlatis tarzınızdan bu kadından ne gibi bir sıkıntı çıkmış olabilir ki diye de düşünerek yazmıştım ilk mesajımı ama bu mesajinizdan sıkıntıyı aç çok görebiliyoruz. Şöyle konu kimsenin izin verip vermemesi assla olamaz, ilişkinizi eksiltmeniz hiç olamaz aksine bazen geri durmak ilişkileri güçlendirir. Mesela ben evlenmeden önce annemle günde iki kere konuşurken artık yeri geliyor iki günde bir konuşuyoruz ve beni sıkboğaz etmedigi için onu takdir ediyorum ilişkimizi eksiltmiyor yani bu. Eşim ve ailemin ilişkisi de çok iyidir eşim bir kere niye ariyorlar demez ama ben eskisi gibi annemi günde iki kere arasam kızım vaktin coksa kocani arasana der. Kardeşiniz günde iki kere sizinle konusuyor ilişkisini eksiltmiyor iki kere annesiyle konuşuyor ilişkisini eksiltmiyor eşine vakit kaliyor mu? Sizin diğer eksiltmediginiz ilişkilerinize vakit kaliyor mu?bende bunu anlamiyorum iste insanin kardesiyle konusmasinin bir siniri olmamali simdi ben buraya konu acip esim kardesimle konusmama izin vermiyor deseydim kiyametler kopardi is bosan demeye kadar giderdi
neden kardesimle konusmayayim ki evlendi diye ben neden baglarimi eksilteyim
kac senedir hic aramamismiyim konuyu birdaha okuyun bence son zamanlarda hic aramadim diyorum son 1 aya yaklasikBizde de var böyle tipler maalesef... Tek tek akrabalık derecesi olarak saymayayım şimdi, mevzu benim mevzuum değil ama, bayram olur eşimi ararlar, beni soran olmaz, yılbaşı olur, kutlama mesajları döner etrafta, bana gelen giden olmaz, deprem olur eşimi yaldır yaldır ararlar beni merak etmezler bile... Ama sorsan "a biz onu arayınca bir şey olsa duyarız, demek sen de iyisindir diye düşündük" derler. Bahane çok da işte... Bir de evet şu rahatszı edilmeme mevzuu... Yahu kaç senedir hiç aramamışsın ki, rahatsız olup olunmayacağımı nereden çıkaracaksınız??Sözün özü, konu sahibi ne olur kusura bakmasın, sözüm ona değil, madem genele vurduk, bu erkek tarafının "el kızı" muhabbetini hiç anlamadım. Baştan başlıyor bu kabullenememe durumları. Sonra da hiç kimse kendini suçlu bulmasa da, bilinçaltında yıkılmaz duvarlar örülüyor maalesef Halbuki gelin diye gerildiğiniz kişi abinizin, kardeşinizin, oğlunuzun, amcanızın, dayınızın biriciği... biricik aşkı... Bunu bozsanız ya da çomak soksanız nasıl bir haz alacaksınız ki? Buna harcanılan enerji yerine kendiniz de birinin aşkı, birinin mutluluğu, birinin sebebi olmaya harcasanız değerli vaktinizi... hayat daha güzel olur...
şuradaki yorumlari okuyunca insan artik geriliyor ciddensizin kibar uslubunuz kendinizi anlatis tarzınızdan bu kadından ne gibi bir sıkıntı çıkmış olabilir ki diye de düşünerek yazmıştım ilk mesajımı ama bu mesajinizdan sıkıntıyı aç çok görebiliyoruz. Şöyle konu kimsenin izin verip vermemesi assla olamaz, ilişkinizi eksiltmeniz hiç olamaz aksine bazen geri durmak ilişkileri güçlendirir. Mesela ben evlenmeden önce annemle günde iki kere konuşurken artık yeri geliyor iki günde bir konuşuyoruz ve beni sıkboğaz etmedigi için onu takdir ediyorum ilişkimizi eksiltmiyor yani bu. Eşim ve ailemin ilişkisi de çok iyidir eşim bir kere niye ariyorlar demez ama ben eskisi gibi annemi günde iki kere arasam kızım vaktin coksa kocani arasana der. Kardeşiniz günde iki kere sizinle konusuyor ilişkisini eksiltmiyor iki kere annesiyle konuşuyor ilişkisini eksiltmiyor eşine vakit kaliyor mu? Sizin diğer eksiltmediginiz ilişkilerinize vakit kaliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?