- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi chamallows
-
Bir de şu gelin istiyor diye şu olacak değil, gelin istiyor diye bu olacak değil mantığınızı bi sorgulayin isterseniz.. Sizin gelin yaptiramiyor olabilir belki de yaptirasi bile kalmamistir artık ama ben istersem eşime herrrseyi yaptiririm böyle kadınlar çok..keza eşim de bana istediği herşeyi yaptirabilir.. Çünkü eşler birbirinin hayatında ilk sıradaki kişilerdir bunu aileler kabullenmeli, sen kim oluyorsunki hissiyatiniz eminim gelininize geçiyordur.onun gorumcesi olabilirim ama abimin kardeşiyim bu noktaya dikkatinizi çekerim gelin istiyor diyede abimle aramdaki muhabbeti kesmem acikcasi
ozaman kendiside kardesleriyle konusmasin haftada 1 kez arasin nasil böyle güzelmi oluyor?
kac senedir hic aramamismiyim konuyu birdaha okuyun bence son zamanlarda hic aramadim diyorum son 1 aya yaklasik
neyse bu tartismayi uzatmayacagim banada sizin soyledikleriniz tuhaf geliyor mesela gunlerce aramamak falan
suraya konuyu cok farkli acsaydim esim ailemle konusmama izin vermiyor deseydim arama ne var mi diyecektiniz bence hayir
boşan bile derdiniz yani
duruma göre serbet yorumu yapiyorsunuz şuan
gelininiz sizi arasinda bir abini arama her gun desin yerin dibine sokar kiyamet koparirsiniz buna adim gibi eminim
Valla benimki önceden melekti resmen amcamla yüzük taktıktab sonra baya bir değişti bende anlamadım abisini annesini kıskanıyordu her halde evli barklı kadın bide kaynanam sırf onun korkusundan kızı baba evine geldiğinde gidene kadar benle konuşmaz hep bir tavır içerisindedirbende öyleyim ararken yarım çaldırırım nezaman görürde müsait olursa ozaman beni o arasın diye
bazen hiç aramaz ben gene ararım , aynı şekilde , ve gelin için kardeşimle ciddi şekilde kavga etmişliğim bile vardır ,
ben esimin ailesiyle konusma sayisina falan karismam annesi kardesi babasi istedigi kadar arayabilir ben olay cikarirsam evet esimde aramaz ama bu ona haksizlik olur evlendi diye kan baginin oldugu insanlari kac kez arayip soracagina ben karisamam bu bana gore karsidaki insanin ozgurlugunu kisitlamaktir cunkuBir de şu gelin istiyor diye şu olacak değil, gelin istiyor diye bu olacak değil mantığınızı bi sorgulayin isterseniz.. Sizin gelin yaptiramiyor olabilir belki de yaptirasi bile kalmamistir artık ama ben istersem eşime herrrseyi yaptiririm böyle kadınlar çok..keza eşim de bana istediği herşeyi yaptirabilir.. Çünkü eşler birbirinin hayatında ilk sıradaki kişilerdir bunu aileler kabullenmeli, sen kim oluyorsunki hissiyatiniz eminim gelininize geçiyordur.
artik ne okudugumuda anlamiyorum galiba herkese cevap vermeye calisirken sizde arada kaynamissiniz sanki bana demissiniz gibi olmuş kusura bakmayinBen size yazmadım o cümleyi yalnız... alıntıladığım kişiye istinaden yorum yaptım ve kendimle ilgili bir durumdan bahsettim. Eşimin akrabalarına bir gönderme idi o. Bakın aşağıya kopyaladım tekrar;
"Bizde de var böyle tipler maalesef... Tek tek akrabalık derecesi olarak saymayayım şimdi, mevzu benim mevzuum değil ama, bayram olur eşimi ararlar, beni soran olmaz, yılbaşı olur, kutlama mesajları döner etrafta, bana gelen giden olmaz, deprem olur eşimi yaldır yaldır ararlar beni merak etmezler bile... Ama sorsan "a biz onu arayınca bir şey olsa duyarız, demek sen de iyisindir diye düşündük" derler. Bahane çok da işte... Bir de evet şu rahatszı edilmeme mevzuu... Yahu kaç senedir hiç aramamışsın ki, rahatsız olup olunmayacağımı nereden çıkaracaksınız??"
Cümlelerimde siz yoksunuz, ben varım.
Üstelik sizden özür de dileyerek genel bir yorum yapmışım. Bakın;
"Sözün özü, konu sahibi ne olur kusura bakmasın, sözüm ona değil, madem genele vurduk, bu erkek tarafının "el kızı" muhabbetini hiç anlamadım."
Konu sizin konunuz ok anlıyorum ama bir yazışma oldu sonuçta diğer üyelerle ilgili, o nedenle de bir cevap ve kendimden de örnekler verdim.
Bence bir kez daha okuyun. Biraz ayıp oluyor son cümleleriniz çünkü. Celallenmeye gerek yok açıkçası.
Bir de "banada sizin soyledikleriniz tuhaf geliyor mesela gunlerce aramamak falan" demişsiniz. Ben size öyle bir tavsiye vermedim ki, başka biri ile karıştırdınız sanırım?
bazen cidden buradaki yorumlari bazen anlamiyorum biri konu aciyor kocam beni annemlerle gorusturmuyor diyor kiyamet kopuyorGerçekten burdaki saçma yorumları ciddiye almayın. Abinizi istediğiniz kadar ararsınız kimsenin haddi değil karışmak. Erkek kardeşim yok görümcem yok ama tarafsız bakabiliyorum. Kız kardeşim var. Bizde günde iki kez görüşmeyiz ama görüşsem dahi eşi karışamaz ne münasebet. Üstelik kardeşimi aradığım kadar eşini aramak zorunda da değilim. O benim kardeşim sonuçta tabii ki daha fazla ararım. Ayrıca sebep ne olursa olsun bu şekilde konuşamaz arkanızdan. Anlattığınız kadarıyla sizin hiç suçunuz yok.
artik ne okudugumuda anlamiyorum galiba herkese cevap vermeye calisirken sizde arada kaynamissiniz sanki bana demissiniz gibi olmuş kusura bakmayin
Hiç sorun değilben de üzüldüm çünkü size dememiştim, yanlış anlaşıldım diye içlendim, neyse ki çözdük
bazen cidden buradaki yorumlari bazen anlamiyorum biri konu aciyor kocam beni annemlerle gorusturmuyor diyor kiyamet kopuyor
gorumce koni aciyor gelin bizi gorusturmuyor diyince oh iyi yapiyora donuyor mevzu neredeyse herkes kendi iradesiyle dusuncelerini yaziyor tabi bir sey diyemem ama butarz konularda hep bir çarpiklik oluyor maalesef
görümce oldugun anlasildigi anda tuyleri diken diken olup hakli haksiz diye dusunmeden gelin savunuluyor direk ben diyorum ki kiz bana iftira atmis 2 kez aramissin her gun diyorlar e aradimda abimimi sisirdim yani 1.5 senedir ariyorum ben yeni bir sey degilki bu
Bence gelini aramak fakan zorunda değil abisi sonucta istediği kadar arar abisi rahatsız olmadığı sürece farklı düşünürse kendi bileceği iş gelin hanımınAbinizi günde 2 kez arayıp gelini aramassaniz gucenebilir. Farklı dusunebilir çünkü yigeninizi onada sorabilirsiniz arada Sirada
günde 2 kere normal yani .siz sıkılıyor olabilirsiniz bu tamamen sizin probleminiz cünku sizi arayip rahatsiz etmiyorsa insanlarin abisiyle kardesiyle annesi babasiyla kac kez konustugu konusacagi kimseyi ilgilendirmez bence
inanın bana günde 2 kez aramıyordur o kardeşini.onun gorumcesi olabilirim ama abimin kardeşiyim bu noktaya dikkatinizi çekerim gelin istiyor diyede abimle aramdaki muhabbeti kesmem acikcasi
ozaman kendiside kardesleriyle konusmasin haftada 1 kez arasin nasil böyle güzelmi oluyor?
yoo ariyo 2 kez aramayi gectim surekli sohnet halinde olduklari bir whatsap guruplari bile varinanın bana günde 2 kez aramıyordur o kardeşini.
Benim zirve olayım evimize eşimin doğumgününü kutlamaya gelip, benimkini kutlamamaları.Bizde de var böyle tipler maalesef... Tek tek akrabalık derecesi olarak saymayayım şimdi, mevzu benim mevzuum değil ama, bayram olur eşimi ararlar, beni soran olmaz, yılbaşı olur, kutlama mesajları döner etrafta, bana gelen giden olmaz, deprem olur eşimi yaldır yaldır ararlar beni merak etmezler bile... Ama sorsan "a biz onu arayınca bir şey olsa duyarız, demek sen de iyisindir diye düşündük" derler. Bahane çok da işte... Bir de evet şu rahatszı edilmeme mevzuu... Yahu kaç senedir hiç aramamışsın ki, rahatsız olup olunmayacağımı nereden çıkaracaksınız??Sözün özü, konu sahibi ne olur kusura bakmasın, sözüm ona değil, madem genele vurduk, bu erkek tarafının "el kızı" muhabbetini hiç anlamadım. Baştan başlıyor bu kabullenememe durumları. Sonra da hiç kimse kendini suçlu bulmasa da, bilinçaltında yıkılmaz duvarlar örülüyor maalesef Halbuki gelin diye gerildiğiniz kişi abinizin, kardeşinizin, oğlunuzun, amcanızın, dayınızın biriciği... biricik aşkı... Bunu bozsanız ya da çomak soksanız nasıl bir haz alacaksınız ki? Buna harcanılan enerji yerine kendiniz de birinin aşkı, birinin mutluluğu, birinin sebebi olmaya harcasanız değerli vaktinizi... hayat daha güzel olur...
evet çok haklisiniz ama bakın burdaki herkes asıl konuyu bırakmış da sizin iki kere aramanıza takılmış gibi hissediyorsunuz atladığınız bölüm şu, sizi kardeşinizi doldurmakla suçlamasinin altında yatan bi sebep var demek ki ,yani gelin size bilenmiş belli ki.. Peki neden? Biz de onu diyoruz işte iki kere konuşmanız normal değil günde iki kere napıyorsun nasılsın insan kankasina bile demez bisey olur on kere de konuşulur ama her gün her gün... Bu kadar evli adamın hayatinin içinde olursaniz alakası olmayan olumsuzlugun da sorumlusu siz olursunuz.ben esimin ailesiyle konusma sayisina falan karismam annesi kardesi babasi istedigi kadar arayabilir ben olay cikarirsam evet esimde aramaz ama bu ona haksizlik olur evlendi diye kan baginin oldugu insanlari kac kez arayip soracagina ben karisamam bu bana gore karsidaki insanin ozgurlugunu kisitlamaktir cunku
ben cocuk icin tedavi gorurken gorumcem beni arayip hemde hergu baskasinin cocugunu torununi seviyoruz dedigi telefonlar aldim yinede bir gun esime gorusmeyeceksi mesafe koyacaksin haftasa bir arayacaksin demem diyemem
bunun sen kim oluyorsunla alakasi yok yani kisinin hür iradesiyle alakasi var
Benim zirve olayım evimize eşimin doğumgününü kutlamaya gelip, benimkini kutlamamaları.
Şöyle, eşimle benim aramda 2 gün var.
Kutlama günü geldiklerin de benim doğumgünüm aslında, hediyeler kocama, pasta kocama bana tebrik bile yok.
Ya da anneler günü kutlanır kalabalık ailece, beni öpen tebrik eden olmaz ama çocuğu olmayan görümceme ‘teyze anne yarısıdır’ denip hediyesi verilir.
İçleri kötü bazılarının, gerçekten buna inanıyorum ben.
Kötüye kötü olacaksın, başka bir şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?