- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
tam yerine açtın konuyu şeker burada öyle yazarlar varki sana akıl verebilecek,kısa sürede dünya çapında meşhur olabilirsin
Bu konuda hiç deneyimim yok ama sana şans diliyorum umarım bu yolda çok başarılı olursun ve hedeflerini küçük tutma dünya çapında olmak için hiçbir engel yok babam sairlikle meşgul olduğu için biliyorum sadece ticari kaygı güden yayinevleri editörler biraz engel gibi olabilir ama onların arasından da siyrilabilirsin konuyu kabataslak oluşturup karakterleri sonra sekillendirebilirsin sanırım lise edebiyat bilgilerimden kalanlar bunlar :))
ben zaten yazar aramıyorum kendi çapında yazanlardan tavsiye istiyorum
ve kk nın bayanlarından iyi tavsiyeler geleceğini umduğum için açtım konuyu :) forumda hitabeti kuvvetli insanlar var gibi
ki dünya çapında ünlü olamayacağımıda belirttim hahaha :) :)
Bende umduğundan daha fazlasını bulacaksın diyorum,mesala bugün çörek temalı yazıyı okusaydın ne demek istediğimi anlardın.
Bende umduğundan daha fazlasını bulacaksın diyorum,mesala bugün çörek temalı yazıyı okusaydın ne demek istediğimi anlardın.
o zaman en iyisi okuyup anlayayım ben o konuyu :)
link atabilir misiniz ? :)
tam yerine açtın konuyu şeker burada öyle yazarlar varki sana akıl verebilecek,kısa sürede dünya çapında meşhur olabilirsin
tam üzerine bastın canım fetibörüde unutmayalım''koğğförr'' de çalışıp ''puhaça'' yapmak istemeyen bayandan mı bahsediyoruz ?
tatlım sen başka hayatlar üretebilmek istiyordun ya o yüzden örnek vermiştim yazım hatalarını eleştir diye değilkonuyu okudum
o kızı eleştirebilecek kadar Türkçesi'ne ve hitabetine güvenenlerde varmış diye düşünüyorum :)
inş onlar yardımcı olurlar :)
Ay onu da gördüm ama muhabbete sonradan dahil olmayayım diye hiç yazmadım.Sen burada da söyleyince dayanamadım artıktam üzerine bastın canım fetibörüde unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?