- 28 Eylül 2015
- 418
- 724
- 18
- 43
- Konu Sahibi Eflatun1234
-
Bu emla işe yarıyor mu gerçekten?17 sayfada mutlaka yazılmıştır da ben yine yazayım. Emla krem sürüp genital bölgenizi uyuşturup ağda yaptırabilirisiniz. Veya köpük tüy dökücüler var ya hani 5 dakikanızı almıyor, 3 dakika.
İlla konuyu eşinizin düğünde pedinizi değiştirdiğine getirmemize gerek yok. Ayrıca yatalak değilseniz eşinize epilasyon yaptırmak kadar saçma bir şey yok. Ben şoklardayım konunuzun içeriğiyle ilgili. :)
Tüy dökücü vajinaya kullanilmiyormus üyeler öyle yorum yaptiTüy dökücü krem diye bir icat var.
Öyle milim milim uğraşmanıza gerek kalmaz hem de.
Kabaca sürersiniz, 10 dakida sonra bir süngerle üzerinden geçer yıkarsınız.
Eğilmenize ya da uzanmanıza da gerek yok.
Hangi jinekolog ya da dermatolog söylemiş onu, merak ettim.Tüy dökücü vajinaya kullamiyormus bir sürü üye öyle yorum yaptı.
Ben Emla kullanmadım ama daha az etkili lokal bi uyuşturucu kremini gece karanlıkta yanlışlıkla dudak kremim sanıp sürdüm ve dudağımın Nasıl uyuşup hissizleştiğini anlatamam.Bu emla işe yarıyor mu gerçekten?
Teşekkür ederim eşim halledip üstüne yıkadı bile beni:)Arkadaşlar ped değiştirmiş kocası yada temizliğini yapicak niye bu kadar ters bisey geliyor anlamadım ben kurtaj oldum kadın doğum servisinde kurtaj olan bir bayanın eşi herşeyiyle ilgilendi allah razı olsun evet yeri geldi pedini değiştirdi niye biliyormusun kız gurbetde ne anne ne abla ne kayınvalide nede kuzen kimse yok olsa bile kendisini kocasına karşı rahat hissediyorsa kocası yapar buda abes değildir hastalıkta sağlıkta diye imza atıyoruz karı koca sevişirken iyide igrenmiyorda eşinin temizliğinde igrenicekse o evlilikten öte cikarciliktir canım yapamiyorsan annendende kardeşinden de kayinvalidende utanabilirsin eşin yapabilir ben kendi adıma bu dadavranisi yanlış bulmuyorum bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsıninsalh.saglicakla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?