- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Bence bi ayrılık blöfü at, şu an tam yeri ve zamanı. Ondan sonra beklersin. Madem beklicen, öyle bekle yani.Şimdi tekrar yazmış diyecek bişey de bulamıyorum ki demiş..
Canım beklicem bakalım zaman ne göstericek
Yanlış .Erkekler basittir ,kısa ve öz olmalı ,sonra ölüm sessizliği.Bak nasıl çıldırır.Çoook uzun olmuş sonuna gelebildiyse başını zaten unutmuştur.
Bu durum bi kere daha oldu aynısını bn de düşündüm..herhalde bn ayrılıyım diye kendinden soğutmak için yapıyorsun dediğimde bn öyle düşünür miyim hiç duymamış olayım diye ağladı..bu kadar şey söyledim hala yazıcak bişey bulamıyo musun dedim canımBence bi ayrılık blöfü at, şu an tam yeri ve zamanı. Ondan sonra beklersin. Madem beklicen, öyle bekle yani.
Çünkü bak, mesele diyecek bişey bulamıyo olması bile değil. Şu tavrı.
Yani resmen gel benden ayrıl diyor tavrı. Yani gerçekten sıkılmış ve sen ayrılasın diye seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir demek istiyorum.
Bu durum bi kere daha oldu aynısını bn de düşündüm..herhalde bn ayrılıyım diye kendinden soğutmak için yapıyorsun dediğimde bn öyle düşünür miyim hiç duymamış olayım diye ağladı..bu kadar şey söyledim hala yazıcak bişey bulamıyo musun dedim canım
Çocuğun yerinde olsam, o blöfü görürdüm..Bence bi ayrılık blöfü at, şu an tam yeri ve zamanı. Ondan sonra beklersin. Madem beklicen, öyle bekle yani.
Çünkü bak, mesele diyecek bişey bulamıyo olması bile değil. Şu tavrı.
Yani resmen gel benden ayrıl diyor tavrı. Yani gerçekten sıkılmış ve sen ayrılasın diye seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir demek istiyorum.
Evet bence normal.Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
Görsün, keşke görse.Çocuğun yerinde olsam, o blöfü görürdüm..
Sizde diyorsunuz bulmuş taktiği..Keşke bu kadar üstüne düşmese..Görsün, keşke görse.
Adam habire poker face oynuyor. Bulmuş taktiği, kızı peşinden koşturuyor.
Görsün, o bile bi normal tepki sayılır şu tavrındansa be.
Görsün, keşke görse.
Adam habire poker face oynuyor. Bulmuş taktiği, kızı peşinden koşturuyor.
Görsün, o bile bi normal tepki sayılır şu tavrındansa be.
Cok dogru!!!! Basını sonunu okuyup söyle bır göz gezdırıyorlar. Öyle bızım kelıme kelıme anlam aradığımız gıbı olmuyor.. Cok dogru soyledın...onu bunu bilmem de , erkeklere böyle uzun sitemkar mesajlar yazınca okumuyorlar arkadaşlar. Bi başını bi sonunu okuyorlar. Acı ama gerçek budur.
Sanırım soğukluk girmiş bile araya. Erkek insanı sıkıntısını dile getiremediğinden mütevellit bu soylu görevi sana bahşetmiş gibi duruyor. Sen de artık bu isteğini ona altın tepside sunarsan ikiniz de rahatlarsınız kanımca. Üzgünüm ama belli ki yürümüyor.Normal mi bu
Bn mi abartıyorum
Insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanabilir mi
Iki gündür doğru düzgün yazmadı aramayı geç
Canım cevap verdi
Yazdığı şu: evet bu aralar öyleyim,kabul ediyorum.
Yazmış bu yazdığı..
yani kaçan kovalanır ,üstüne düştükçe olmaz bu işleraradı aramadı yazdı yazmadı diye takıntı yapma.aramadın konusamadık diye şikayet etme.bırak o peşinden koşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?