Yazdıklarımın aynısını kopyaladım..fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar?

Şimdi tekrar yazmış diyecek bişey de bulamıyorum ki demiş..
Canım beklicem bakalım zaman ne göstericek
Bence bi ayrılık blöfü at, şu an tam yeri ve zamanı. Ondan sonra beklersin. Madem beklicen, öyle bekle yani.
Çünkü bak, mesele diyecek bişey bulamıyo olması bile değil. Şu tavrı.
Yani resmen gel benden ayrıl diyor tavrı. Yani gerçekten sıkılmış ve sen ayrılasın diye seni kendinden soğutmaya çalışıyor olabilir demek istiyorum.

Bu durum bi kere daha oldu aynısını bn de düşündüm..herhalde bn ayrılıyım diye kendinden soğutmak için yapıyorsun dediğimde bn öyle düşünür miyim hiç duymamış olayım diye ağladı..bu kadar şey söyledim hala yazıcak bişey bulamıyo musun dedim canım

Bu durum bi kere daha oldu aynısını bn de düşündüm..herhalde bn ayrılıyım diye kendinden soğutmak için yapıyorsun dediğimde bn öyle düşünür miyim hiç duymamış olayım diye ağladı..bu kadar şey söyledim hala yazıcak bişey bulamıyo musun dedim canım

Linda bence senin nisanlinin normal huyu boyle. Deyistirebilecegini fazla zannetmiyorum. Evlendikten sonra zaten onceki buyunun cogu kayboluyor. Sana su an diyecek bir sey bulamiyorum diyen kisi, ilerde hep ilgi odagi olmak istiyorsun dunyanin merkezinde sen varsin gibi davaniyorsun diyecek muhemelen.

Ya bu adamin cok fazla deyismeyecegini dusunerek kabullen yada olmaz bu konu benim icin cok onemli diyorsan yol yakinken ayril derim.

PS: Bir cok kisinin aksine seni sevmedigini, yada senden ayrilmak istedigi icin boyleyaptigina filan hic inanmiyorum. Neden dersen benim esime cok benzettim erkek arkadasini da ondan.

Ayrilik blofu atsan belki senle suan biraz fazla ilgilenir ama ilerde gene bazi seyler ayni olur, ve sen eyer hala ayni beklentiler icinde olursan gene uzulursun.

Çocuğun yerinde olsam, o blöfü görürdüm..

Neden bn mi suçluyum
Sevgilinizle tartışsanız iki gündür hiç doğru düzgün yazmasa sadece nasılsın iyiy misin yazsa
Bu normal mi
Evet bence normal.
Sana ailemden biri varken ilişki problemlerine buluşmayı istemiyorum.
Onlarla zaman geçirmek istiyorum demek istemiş.

Görsün, keşke görse.
Adam habire poker face oynuyor. Bulmuş taktiği, kızı peşinden koşturuyor.
Görsün, o bile bi normal tepki sayılır şu tavrındansa be.

Burda kabahatin cogu Linda da. Kac defa konu acti son bir kac hafta icinde. Ilk konusuydu galiba erkek arkadasim ailsiyle ayni sehirde yasamamizi istiyor nasil vazgecirebilirim, ailenle ayni sehirde yasamak istemiyorum demeden diye. Kac kisi soyledi, soylemeden acik acik konusmadan olmaz diye, israrla olmaz ben caktirmadan soyliyecem dedi durdu, cozdumu hic bilmiyorum ve zannetmiyorum. Sonra gorumcesi sen de bizi boyle davet edersin evlendi dimi diye sormus erkek arkadasina ona takildi, sonra erkek arkadasi hamile ablasini doktora goturdu diye bozuldu benle gunduz konusmuyo ama ailesiyle ilgileniyor diye. Sonra abisi gelmis onla ilgileniyor benle ilgilenmiyor diye bozuluyor. Kisacasi istiyor ki erkek arkadasi her daim onunla da olsun, bu ayri sehirlerdeyken mumkun deyil ki zaten.

Ya acik acik derdini anlatacak, yada kabullenecek. Erkek arkadasi ailesine duskun bir kisi bu her halinden belli adam zaten acik acikda soylemis. Ama lindayi da bence es gecmoiyor, her aksam 3 4 saat konusuyormus adam daha napsin ?

Beyenmiyorsa huyunu ayrilmasi en mantikli, savas vermeden de devamli burda konu acarak deyisecek seyler deyil bunlar.
Boyle sadece kendisi mutsuz olur.

Gene usenmeyip yaziyorum konusuna farkli acilardan dusunceleri gorsun belki fikri biraz deyisir diye, ama belirli sekilde dusunce yapisi var, zerre kadar konu sahibi tinmiyor, hosuna gitmiyora cevap bile vermiyor. Neyse genc bir kizi boyle seylerle uzulurken gormeye uzuldugum icin gene yazdim uzun uzun, herkes kendine eder sonucta, yapicak da bir sey yok.

Umarim herkes huzurlu yuvaya sahip olur ve mutlu olur diyeyim ve bitireyim.

Yani, ben acikcasi adamin ozellikle bu kadar az gorusmesine ve bundan rahatsiz olmamasina takildim. Anladigim kadariyla bu konu sebebiyle suregelen, uzun bir tartismaniz var. Yani ayni seyleri tekrar tekrar tartismissiniz. O yuzden su an "Evet oyleyim, ne diyeyim bilmiyorum ki.." demis olmasi cok anormal degil, "Gel benden ayril" demek de degil. Ben de sozlumle zamaninda ayni konulari cok tartistim, adam zamanla artik o kadar yoruldu ki tartismaktan, ve soyleyebilecegi her seyi de soyledigi icin "Ne diyeyim ki" "Diyecek bir sey bulamiyorum" diyordu. Hakliydi da gercekten. Biz kadinlar bir problem varsa aninda cozulsun, konusulsun istiyoruz, olmayinca da asla sabredemiyoruz ustune gidiyoruz, adamlar biraz bunaliyor bunlardan, onlar daha cok ustunu kapatmaya meyilli. Kendimden de biliyorum

Dedigim gibi, tartisinca ya da uzun uzun yazilan seye kisa cevap vermesi, ne diyeyim demesi problem degil bence. Ama bu kadar az konusmak ve mama saati gibi gorusme saatlerinin olmasi vs normal degil bence bir iliskide. Sabahtan aksama bir yere kapatip, telefondan bilgisayardan uzak tutmuyorlarsa yani adami, gun icinde iki uc dakika konusulur, iki uc mesaj da atilir. Bunun olmamasi bence istisnalar disinda pek iyiye isaret degil.

Gun icinde hic konusmamak normal degil, ama her aksam 4 saat konusmak da normal degil bence bu arada. 4 saat araliksiz ne konusulabilir, bir de her aksam. Adam gorev bellemis gibi olur bir yerden sonra

Bu mudur cevabı ilk sen mi yazdın bu akşam valla girebiliyorsan facesine tel görüşmelerine, yada hiç uğraşamam diyorsan ' madem söyleyeceklerin bu kadar sen kafanda bitirmişsin zaten ' deyip engellerdim ben olsam ki bu çok zor olur senin net olduğunu görsün bu şekilde kabul etmeyeceğini yürütemeyeceğini bilsin. Kazanmak için kaybetmeyi göze almak lazım .

Sana gereksiz yuklenmısler. Bir önceki konunu bilmiyorum ama sorununu açıkça yazmışsın rahatsız oldugun konuyu belirtmissin bu ağır konuşmak degil

onu bunu bilmem de , erkeklere böyle uzun sitemkar mesajlar yazınca okumuyorlar arkadaşlar. Bi başını bi sonunu okuyorlar. Acı ama gerçek budur.
Cok dogru!!!! Basını sonunu okuyup söyle bır göz gezdırıyorlar. Öyle bızım kelıme kelıme anlam aradığımız gıbı olmuyor.. Cok dogru soyledın...

Normal mi bu
Bn mi abartıyorum
Insan sevdiğiyle kırgın olmaya dayanabilir mi
Iki gündür doğru düzgün yazmadı aramayı geç
Sanırım soğukluk girmiş bile araya. Erkek insanı sıkıntısını dile getiremediğinden mütevellit bu soylu görevi sana bahşetmiş gibi duruyor. Sen de artık bu isteğini ona altın tepside sunarsan ikiniz de rahatlarsınız kanımca. Üzgünüm ama belli ki yürümüyor.

aradı aramadı yazdı yazmadı diye takıntı yapma.aramadın konusamadık diye şikayet etme.bırak o peşinden koşsun.

Canım cevap verdi
Yazdığı şu: evet bu aralar öyleyim,kabul ediyorum.
Yazmış bu yazdığı..

Lindacım sana sadece beklemek kaldı bence biraz bekle bakalım bu aralar öyleymiş lafı bana ilginç geldi iyi de siz ilişkiye başladığınızdan beri gündüzleri hiç konuşmuyorsunuz öyle değil mi bence yüz yüze geldiğinizde şöyle devam et sen akşamları 4 saat konuşmak ikimiz içinde yorucu olabilir bu yüzden gün içinde konuşacak cümleler bulmakta zorlanabiliriz gel biz akşamları daha az ama gün içinde de bir kaç dakikalık konuşmalar mesajlaşmalar yapalım benim ilişki de görmek istediğim iletişim bu şekilde konuşma yapabilirsin sitemleri değil de istediğini belirtmek gibibunda yapılmayacak bir şey yok ne söyleyebilirim ki çok basit bir cevap ama sakin olmanı öneririm zamana bırak hala aynı devam ediyorsa sen ne istediğinle ne olduğu arasında seçim yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…