- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün canımı sıkan bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Ankara'da oturanlar hamamönü'nü bilirsiniz.
Bugün biraz gezmek amaçlı gittim.
Ama karşıma sürekli mendil satan çocuklar çıktı.
Abla bi tane al , Abla bana yiyecek birşeyler alır mısın'' falan dediler.
Doğru bulmadığım için para fln vermedim ama üzüldüm yani.
Sonra orda sevdiğim bir cami vardı oraya giderken yine küçük bir kız çocuğu karşıma çıktı.
Ama param yok dememe rağmen ayakkabımı fln çıkarırken hala peşimden ayrılmadı, sonra içeri fln girdi benimle.
Bende kıllandım tabi. Malum ayakkabım, çantam fln açıkta olacaktı ibadet ederken.
Sonra geri dışarı çıktım o da yine peşimden.
Ailen mi zorluyor seni dedim? '' Evet, bana para getir diyorlar dedi', Neden beni takip ediyorsun dedim'' Ben senin peşinden gelmiyorum bi kere fln dedi çocuk iste.
Moralim bozuldu ya. Çocuğun günahını mı aldım acaba diye düşünüyorum. Ama bi yandanda davranışlarına bakarak çokta masum bulamıyorum.
Ankara'da oturanlar hamamönü'nü bilirsiniz.
Bugün biraz gezmek amaçlı gittim.
Ama karşıma sürekli mendil satan çocuklar çıktı.
Abla bi tane al , Abla bana yiyecek birşeyler alır mısın'' falan dediler.
Doğru bulmadığım için para fln vermedim ama üzüldüm yani.
Sonra orda sevdiğim bir cami vardı oraya giderken yine küçük bir kız çocuğu karşıma çıktı.
Ama param yok dememe rağmen ayakkabımı fln çıkarırken hala peşimden ayrılmadı, sonra içeri fln girdi benimle.
Bende kıllandım tabi. Malum ayakkabım, çantam fln açıkta olacaktı ibadet ederken.
Sonra geri dışarı çıktım o da yine peşimden.
Ailen mi zorluyor seni dedim? '' Evet, bana para getir diyorlar dedi', Neden beni takip ediyorsun dedim'' Ben senin peşinden gelmiyorum bi kere fln dedi çocuk iste.
Moralim bozuldu ya. Çocuğun günahını mı aldım acaba diye düşünüyorum. Ama bi yandanda davranışlarına bakarak çokta masum bulamıyorum.