Yazıklar olsun!!!

davamda hiçbirşey istemedim önce çeyiz anfaka eşya hiçbirşey istemiyorum dedim.sadece düğünde takılanları istedim.onuda vermeyinve ben de dava açtım tüm haklarımı isteyerek.ben kime güvendim kimle evlendim diye kendime soru soruyorum.hem videolarda benden gizli çekildiğide aşikar.inşallah kabul etmezler delil olarak

Gizli çekim delil olarak kabul edilmez.

ben bu kadarnı beklemiyordum.bir insanın bunları yapacağına ihtimal vermezdim
Boşanma aşamasında insanı en çok yıpratan şey bu oluyor zaten.
Ben böyle birini nasıl sevdim evlendim diyorsun, kendini suçluyorsun..
Biraz zaman geçince yaşanması gerekiyormuş demek ki yaşandı bitti diyeceksiniz.
Ben hayatın dengesine inanıyorum. Her kötülüğe karşı bir iyilik var .. Kötü olanını yaşıyorsanız bilin ki sırada iyi şeyler var..

izinsiz çekilen görüntüler delil olamaz nasıl bir insandan kurtulmuşsun şükret...
bunu en başta anlamıyordum.o kadar savaştım ki kurtarayım diye evliliğimi.ama yok olmadı.hep düzelir dedim.ama daha o avukata gitmeden 1 hafta öncesinden plan yapmış koymuş kafasına boşanırsam bunları delil olarak sunayım diye

Tek umudum bu zaten.
Rabbim büyük diyorum.
o kimsenin hakkını kimde bırakmaz.
Tek temennim bu

Canım demekki kafasında varmış boşanmak baksana planlar planlar insan son ana gelene kadar direnir kaldıki şiddet değil aldatma değil çok üzücü ama iyi tarafından bak beş ayda bu kadar yıpratan aile doğumunda sonraki yıllarda çok daha zor e eşinde yanında değilse kurtulmuşsun malesef bizim toplumda evlilik iki kişilik değil

Aynen öyle.
kendime çok kızıyorum nasıl farketmedim diye video ya çektiğini.
aslında anlamalıydım son günlerde lavaboya bile telefonla giriyordu,şimdi anlıyorum ki ben telefonu saklıyormuş bende görmeyeyim diye

Videoda çokmu ağır şeyler var hakaret? Yada ne bileyim rahat kullanacağı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…