- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
-
Gizli çekim delil olarak kabul edilmez.Herkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
4.5 aylık evliyken boşanma davamız açıldıNe kadar evli kaldınız?
ben bu kadarnı beklemiyordum.bir insanın bunları yapacağına ihtimal vermezdimBöyle çekişmeli davalarda illaki iftiralar oluyor. Deneyimli hakimler de bunu anlıyor zaten.
Ayrıca sizden habersiz çekilmiş bu görüntülerin delil olarak kabul edeceğini sanmıyorum .
Yaaa neden daha yeni evlisiniz4.5 aylık evliyken boşanma davamız açıldı
anlatsam roman olur.herşey vardı.bize ait hiçbirşey yoktu.ailesi ne dese o oluyordu.daha neler neler.aynı zamanda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bu dilekçeden daha iyi anladım.insan karısını sırf boşanmaya delil olsun diye video ya çekermi.Yaaa neden daha yeni evlisiniz
Boşanma aşamasında insanı en çok yıpratan şey bu oluyor zaten.ben bu kadarnı beklemiyordum.bir insanın bunları yapacağına ihtimal vermezdim
bunu en başta anlamıyordum.o kadar savaştım ki kurtarayım diye evliliğimi.ama yok olmadı.hep düzelir dedim.ama daha o avukata gitmeden 1 hafta öncesinden plan yapmış koymuş kafasına boşanırsam bunları delil olarak sunayım diyeizinsiz çekilen görüntüler delil olamaz nasıl bir insandan kurtulmuşsun şükret...
Tek umudum bu zaten.Boşanma aşamasında insanı en çok yıpratan şey bu oluyor zaten.
Ben böyle birini nasıl sevdim evlendim diyorsun, kendini suçluyorsun..
Biraz zaman geçince yaşanması gerekiyormuş demek ki yaşandı bitti diyeceksiniz.
Ben hayatın dengesine inanıyorum. Her kötülüğe karşı bir iyilik var .. Kötü olanını yaşıyorsanız bilin ki sırada iyi şeyler var..
Canım demekki kafasında varmış boşanmak baksana planlar planlar insan son ana gelene kadar direnir kaldıki şiddet değil aldatma değil çok üzücü ama iyi tarafından bak beş ayda bu kadar yıpratan aile doğumunda sonraki yıllarda çok daha zor e eşinde yanında değilse kurtulmuşsun malesef bizim toplumda evlilik iki kişilik değilanlatsam roman olur.herşey vardı.bize ait hiçbirşey yoktu.ailesi ne dese o oluyordu.daha neler neler.aynı zamanda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bu dilekçeden daha iyi anladım.insan karısını sırf boşanmaya delil olsun diye video ya çekermi.
Aynen öyle.Canım demekki kafasında varmış boşanmak baksana planlar planlar insan son ana gelene kadar direnir kaldıki şiddet değil aldatma değil çok üzücü ama iyi tarafından bak beş ayda bu kadar yıpratan aile doğumunda sonraki yıllarda çok daha zor e eşinde yanında değilse kurtulmuşsun malesef bizim toplumda evlilik iki kişilik değil
Videoda çokmu ağır şeyler var hakaret? Yada ne bileyim rahat kullanacağı şeylerAynen öyle.
kendime çok kızıyorum nasıl farketmedim diye video ya çektiğini.
aslında anlamalıydım son günlerde lavaboya bile telefonla giriyordu,şimdi anlıyorum ki ben telefonu saklıyormuş bende görmeyeyim diye
kötü birşey yok.saydırıyovideoda ne diyorsunuz peki?
saydırıyorum kızlar.öncesinde çok üstüme geldi ne hakaretler etti.bende diyorumki sen ailenin gerçek yüzünü göreceksin.nasıl bu eliliğe zarar verdiklerini anlayacaksın.vs.vs.videoda ne diyorsunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?