- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi bahargelecek
-
Tamam ne güzel işte madem ben çektim demiş hemen açın bi özel hayatı ifşa davası görsün anyayı konyayıcanım zaten onun çektiği belli kendi dilekçesine delil olarak koymuş ve ben çektim demiş dilekçede
şuan dilekçe aşamasındayız canım.benim yazdığım son olacak.dedim ilk mahkeme zamanından 1 hafta önce falan edeyim.haklısınız ben çok merhametli oldum her konuda.dedim boşver temizce bitirelim bu işi ama o izin vermedi rezillikler üstüne rezilliklerTamam ne güzel işte madem ben çektim demiş hemen açın bi özel hayatı ifşa davası görsün anyayı konyayı
inşallah canım hallolur.tek temennim bu.çünkü başından sonuna kadar ben uğraştım ben çabaladım.haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorumKimse boşanmak için evlenmez tabii ..iyi bir boşanma avukatıyla halledersiniz inşallah hakkınız da en iyisi olsun..
canım düğünde takılanlar ondan hepsininde resmi belgesi var.dediğiniz gibi inşallah videoyu kabul emez mahkeme.dilekçedede her ne yazdıysa hepsini resmi belgelerle ispatladım.ben böyle birşey görmemiştim.insan karısına nasıl böyle birşey yapabilir.anlamış değilim.üstünede manevi tazminat açmış bana karşıVideo kesinlikle kanıt olmaz, evin icindesizden habersiz çekildiği için, gözünüzü hiç korkutmasın
Altınlarını konusunda, dava da altınlar bende değil der işin içinde siyrilabilir, hakim de yemin ettirdi karaktersiz birisi ya yalan yere yemin de eder. Ki öyle biri görünüyor.
Siz altınları düğün fotolarıyla vs kanutlayabilirsjniz, ama sizde olmadığınız da kanıtlamaya çalışın.
Ve bence nafaka alın, eğer altınları alamazsanizm onun parasını çıkartmış olursunuz nafakayla
Calisiyor musunuz ?canım düğünde takılanlar ondan hepsininde resmi belgesi var.dediğiniz gibi inşallah videoyu kabul emez mahkeme.dilekçedede her ne yazdıysa hepsini resmi belgelerle ispatladım.ben böyle birşey görmemiştim.insan karısına nasıl böyle birşey yapabilir.anlamış değilim.üstünede manevi tazminat açmış bana karşı
hayır canımCalisiyor musunuz ?
avukatımda bu delil değil dedi.çünkü başıyla sonu yok dedi.çok belli dedi boşanmaya delil olarak çekildiği
Eşinizin yaptığı şey suç yalnız . Avukatınızla bunu fırsata çevirmenin yollarını arayın.Herkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
hayır canım kendisi en başta bana saydırırken ki kıımları yok.tam ben tartışıyorum dediklerine cevap veriyorum başlıyor video kaydı.Kendini de çekmiş sonra da kırpmış belli ki..
İftira dediklerin ne?
canım onunda avukatı var.zaten onun avukatu koymuş dilekçeye.nasıl çevirebilirimki napabilirimki?Eşinizin yaptığı şey suç yalnız . Avukatınızla bunu fırsata çevirmenin yollarını arayın.
yok canım zaten o bu seviyeye getirdi.artık vazgeçmemçekişmeli boşanmadan sakın vazgeçme. geri adım atma
Anayasanın 20. Maddesi özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlali bu. Evimde benim özel mekanimda sesimi benden habersiz çekip delil olarak kullanamaz. Kullanırsa şikayetci olurum de. Krizi fırsata çevirin. Avukatınız illaki daha iyi biliyodur. Delil olamaz evet. Ama nasıl lehimize çevirebiliriz diye avukatınıza soruncanım onunda avukatı var.zaten onun avukatu koymuş dilekçeye.nasıl çevirebilirimki napabilirimki?
şöyle canım adam zaten dilekçesinde bunu delil olarak sunmuş.üstünede bunun suç olduğunu biliyor işi gereği ama yinede avukatıyla birlikte sunuyorlar.şikayetçi olucam ama şimdi değil ilk celseye 1 hafta kala.öyle düşünüyorumAnayasanın 20. Maddesi özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlali bu. Evimde benim özel mekanimda sesimi benden habersiz çekip delil olarak kullanamaz. Kullanırsa şikayetci olurum de. Krizi fırsata çevirin. Avukatınız illaki daha iyi biliyodur. Delil olamaz evet. Ama nasıl lehimize çevirebiliriz diye avukatınıza sorun
kısacası adam zaten sunmuş delil olarak.önemli olan onu mahkemenin delil olarak kabul edip etmemesiAnayasanın 20. Maddesi özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlali bu. Evimde benim özel mekanimda sesimi benden habersiz çekip delil olarak kullanamaz. Kullanırsa şikayetci olurum de. Krizi fırsata çevirin. Avukatınız illaki daha iyi biliyodur. Delil olamaz evet. Ama nasıl lehimize çevirebiliriz diye avukatınıza sorun
canım süreci uzatan o.elindekileri görüntüleri de kullanıyor işte.ben bütün haklarımı istedim.en başta istemiyordum ama o böyle bir dilekçe yazınca ve bu kadar şeyler yapınca bende tüm haklarımı istedimBu adam zaten Allahtan korksa sızın mıhrınıze göz koymaz o sızın hakkınız ..eğer kazanırsan davayı ne elde edeceksin ...
Yok yanı umarım kazanırsınız davayı sadece merak ettiğim çocuk felan yok ya yüklü bir zarara ugratacakmısınızcanım süreci uzatan o.elindekileri görüntüleri de kullanıyor işte.ben bütün haklarımı istedim.en başta istemiyordum ama o böyle bir dilekçe yazınca ve bu kadar şeyler yapınca bende tüm haklarımı istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?