Yazıklar olsun!!!

Tamam ne güzel işte madem ben çektim demiş hemen açın bi özel hayatı ifşa davası görsün anyayı konyayı
şuan dilekçe aşamasındayız canım.benim yazdığım son olacak.dedim ilk mahkeme zamanından 1 hafta önce falan edeyim.haklısınız ben çok merhametli oldum her konuda.dedim boşver temizce bitirelim bu işi ama o izin vermedi rezillikler üstüne rezillikler

Video kesinlikle kanıt olmaz, evin icindesizden habersiz çekildiği için, gözünüzü hiç korkutmasın

Altınlarını konusunda, dava da altınlar bende değil der işin içinde siyrilabilir, hakim de yemin ettirdi karaktersiz birisi ya yalan yere yemin de eder. Ki öyle biri görünüyor.

Siz altınları düğün fotolarıyla vs kanutlayabilirsjniz, ama sizde olmadığınız da kanıtlamaya çalışın.

Ve bence nafaka alın, eğer altınları alamazsanizm onun parasını çıkartmış olursunuz nafakayla

canım düğünde takılanlar ondan hepsininde resmi belgesi var.dediğiniz gibi inşallah videoyu kabul emez mahkeme.dilekçedede her ne yazdıysa hepsini resmi belgelerle ispatladım.ben böyle birşey görmemiştim.insan karısına nasıl böyle birşey yapabilir.anlamış değilim.üstünede manevi tazminat açmış bana karşı

Calisiyor musunuz ?

Eşinizin yaptığı şey suç yalnız . Avukatınızla bunu fırsata çevirmenin yollarını arayın.

Kendini de çekmiş sonra da kırpmış belli ki..
İftira dediklerin ne?
hayır canım kendisi en başta bana saydırırken ki kıımları yok.tam ben tartışıyorum dediklerine cevap veriyorum başlıyor video kaydı.
ben evde ütü yapmıyormuşum.annesiyle babası bize gelemiyorlarmiş(2 günde bir bizdeydiler halbuki) vs.vs.
evi terk eden o ,ve benim mesaj görüntüm de var sabaha kadar onu aradığıma dair arama kaydıda.
ama demişki beni evden kovdu o yüzden terkettim falan filan

canım onunda avukatı var.zaten onun avukatu koymuş dilekçeye.nasıl çevirebilirimki napabilirimki?
Anayasanın 20. Maddesi özel hayatın gizliliği ilkesinin ihlali bu. Evimde benim özel mekanimda sesimi benden habersiz çekip delil olarak kullanamaz. Kullanırsa şikayetci olurum de. Krizi fırsata çevirin. Avukatınız illaki daha iyi biliyodur. Delil olamaz evet. Ama nasıl lehimize çevirebiliriz diye avukatınıza sorun

şöyle canım adam zaten dilekçesinde bunu delil olarak sunmuş.üstünede bunun suç olduğunu biliyor işi gereği ama yinede avukatıyla birlikte sunuyorlar.şikayetçi olucam ama şimdi değil ilk celseye 1 hafta kala.öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
kısacası adam zaten sunmuş delil olarak.önemli olan onu mahkemenin delil olarak kabul edip etmemesi

Son düzenleme:
Bu adam zaten Allahtan korksa sızın mıhrınıze göz koymaz o sızın hakkınız ..eğer kazanırsan davayı ne elde edeceksin ...

Bu adam zaten Allahtan korksa sızın mıhrınıze göz koymaz o sızın hakkınız ..eğer kazanırsan davayı ne elde edeceksin ...
canım süreci uzatan o.elindekileri görüntüleri de kullanıyor işte.ben bütün haklarımı istedim.en başta istemiyordum ama o böyle bir dilekçe yazınca ve bu kadar şeyler yapınca bende tüm haklarımı istedim

Yok yanı umarım kazanırsınız davayı sadece merak ettiğim çocuk felan yok ya yüklü bir zarara ugratacakmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…