Yazıklar olsun!!!

Boşanma aşamasında bile olsanız çok çirkin davranmış. Bundan sonra, aleyhinizde kullanmak için sizi kışkırtmaya çalışabilir. Çok dikkatli olmalısınız. Komşunuz filan şahitlik yapmaz mı acaba?

canım komşu falan yok.nedeni şu oturduğumuz ev onların eski oturdukları yerdi.birazda o yüzden sebep oldu.komşular napsam kayınvalideye haberdar ediyordu.bu yüzden hiçbirisiyle görüşmüyordum.

o zaman boşverin. bu şekilde elde edilen delil deil sayılmıyor ama boşanma davalarında istisnası var diye biliyorum. yine de sizin açınızdan sorun oluşturacak bi durum yoksa önemli değil. kaldı ki kişinin izinsiz görüntüsünü çekip yaymak onun aleyhine olabilir.

Mahkeme eğer videoyu delil olarak sayarsa eşinizin bu videoyu çektiği belgelenir işte o zaman sıra size geçer özel hayatı deşifre etmekten dava açarsınız

boşanma davalarında istisnası varmış bende öyle öğrendim.ama videoda haberim olmadan çekildiği çok net ve belli.tek düşündüğüm buna bakarak benim haklıyken haksız bir duruma düşermiyim acaba

canım komşu falan yok.nedeni şu oturduğumuz ev onların eski oturdukları yerdi.birazda o yüzden sebep oldu.komşular napsam kayınvalideye haberdar ediyordu.bu yüzden hiçbirisiyle görüşmüyordum.

Video delil olarak kabul edilir mi bilmiyorum, bu konuda bilgim yok ama sonuçta 1 milyon dolar para istemiyorsunuz. Talebiniz uçuk olmadığı için çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Avukatınız en iyi şekilde yönlendirecektir.

Mahkeme eğer videoyu delil olarak sayarsa eşinizin bu videoyu çektiği belgelenir işte o zaman sıra size geçer özel hayatı deşifre etmekten dava açarsınız
canım zaten onun çektiği belli kendi dilekçesine delil olarak koymuş ve ben çektim demiş dilekçede

canım avukatım çok rahat.gülüyor bu durumlara.bide ben onun sunduğu herşeyi resmi belgelerle ispat edip dilekçeme ekledim.tek sorun şu video işte.onuda alırlarmı delil olrak bilemiyorum

tutup hakaret etmiyorsanız ne sıkıntı olabilir ki? hakim anlayacaktır.

tartıştığımız canım fakat onun dedikleri yok çünkü çekmemiş ben karşılık verince sadece o kısmını koymuş
yani hakaret filan mı var o anlamda sordum..
bir insan tek başına bağırıp çağırmaz, karşılıklıdır sonuçta.. herhalde öyledir di mi?

her olay kendi şartları içinde değerlendirilir.
elbette hukuka aykırı elde edilmiş delil kullanılmaz diyebiliriz ama, hakim o delili gördü, değerlendirecek.
delil elde mi edilmiş, yaratılmış mı? hukuka aykırı olup olmadığına o karar verecek.

ailenin korunması hakkında kanun kapsamındaki haklarınızı da bir düşünün.
avukatınız varmış zaten..

canım öncesi yok.öncesinde kendisi saydırdı evden defetmeler falan daha neler neler.ben buna giydirince sadece o kısmını çekmiş.bilemiyorum hakim ne der.bide şu varmış avukatım dedi sadece o görüntüye bakarak karar vermez.tüm delilleri inceler dedi.şikayet hakkım vrmış bunu öğrendim.ama etmelimiyim onu düşünüyorum sadece

et tabi sonuçta orda çok özel şeylerden de bahsedebilirdin
müstehak bence

Hiçbi şey istemem diyen kadınlarıda anlamıyorum. Ben olsam ne alabilirsem alırım. Maddi zarar uğratırım.
Gözü tokluk bu devirde yaramıyor. Adam hemen size iftiralar atmış.
Sonuna kadar gidin elinizden ne geliyorsa yapın. Sizi sindirmesine izin vermeyin.

en başta bitsin dedim olsun dedim umrumda değildi alacaklarım.ama bu dilekçeyle nasıl birisiyle evli kalmışım dedim ve tüm haklarımı istedim.onları vermemek için zaten bu video olayına falan girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…