Yazıklar olsun!!!

İnşallah canım inşallah,hatta bir bölümünde sen beni videoyayımı çekiyosun diyorum tam orda kapatıyo,yani haberim olmadan çekildiği çok belli
Hakimlerin de insan olduğunu bilerek, video çekme karaktersjzligini gösteren bi adama daha ağır bedeller odetirdim.
Bi avukatla görüş, bunun için başka bir dava daha aç arkadaşım. Allah yardımcın olsun

Hakimlerin de insan olduğunu bilerek, video çekme karaktersjzligini gösteren bi adama daha ağır bedeller odetirdim.
Bi avukatla görüş, bunun için başka bir dava daha aç arkadaşım. Allah yardımcın olsun
Canım avukatım var,bu delil değil dedi,ama işte ne biliyim yinede insan düşünüyor

Kuzum eşin bile olsa video çekemez. Hukukçu değilim ama akla yatmıyor. Özel hayatı ihlal filan diye karşı dava acabilirsin belki
Banada öyle dendi canım,ve bu adam 1 hafta öncesinden başlamış,yani sırf boşanmaya delil oluşturmak amacıyla,birkaç avukat arkadaşım var onlarda delil olmaz dedi,gizli çekilmiş dediler

Peki A Anavanga sana bir şey sorcam benim eşimin ailesi abartı usta yalancı denediğim şeyleri demisim gibi gösterecekler hakim bunların yalancı olduğunu nasıl anlayacak tüyo versene biraz
Sizi destekleyecek tanık göstermeniz gerekir. Ayrıca mahkemede söyledim oldu demekle olmaz. Karşı tarafın bir iddiası varsa bunu ispatlaması gerekir. Sizin demediğiniz şeyi demişsiniz gibi söyleyeceklerde bunun delili var mı ellerinde. Mahkemede her zaman delil konuşur. Yoksa korkmayın

Hayır yok yalancı şahitleri var sadece

Evet kabul edilir. Video çekmesinin amacı bu zaten. Hakaret edeceksen dur video çekiyim diyecek hali yok. Güvenlik kameralarını düşünün. Onlarda gizli çekim ve mahkemede delil olarak sayılır.
va
Evet kabul edilir. Video çekmesinin amacı bu zaten. Hakaret edeceksen dur video çekiyim diyecek hali yok. Güvenlik kameralarını düşünün. Onlarda gizli çekim ve mahkemede delil olarak sayılır.
kafam allak bullak oldu.siz delil olur diyorsunuz gizli çekilmiş olsa bile.fakat şöyle bir şey var bu adam sadece mahkemeye delil olsun diye çekmiş.öncesinde bana hakaretler evden defetmeler falan ama bunlar yok.tam ben olaya giriyorum başlıyor kayıt

Hayır yok yalancı şahitleri var sadece
Yalancı şahitle olmaz bu işler. Hakimin dikkate alacağını sanmam. Hatta bu zamana kadar yalancı şahitlerin aleyhine karar çıktığını gördüm de lehte karar çıktığını hiç görmedim. Onlar yalan söyledikleriyle kalırlar. Hatta dişli bi hakime denk gelirlerse mahkemeyi yanıltmaktan hapis cezasına kadar geder bu.

Eşimin başka mahkemesi de var psikolojik 8 yıl tedavi görmüş başkasını da dar0 etm8s benim 8sime yarar mi

Üzülerek söylüyorum. 4 saniyelik video kaydını hakimin karara esas almasıyla kaybettiğimiz davamız var. Onca tanık ve diğer delillerimiz olmasına rağmen. Ama ümitsiz olmayın. İyi bi avukat bulun. Video da hakaret ettiğiniz varsa bile sonuçta durduk yere hakaret etmediniz. Ağır tahrik yönünden savunma yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…