- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi bahargelecek
-
Çekişmeli di miEvet canım yeni evliydim daha,bakalım nolur biter bilmiyorum,daha dilekçe aşaması yeni bitti.ben bütün delilleri sundum bundan sonrası nolur bilemiyorum
Habersiz çekilen video kabul edilirmi?Ses kaydı delil olarak kabul edilmez ancak video kaydı delil olarak kabul edilir.
Not: hukukçuyum
İnşallah canım inşallahGeçmiş olsun Kurtulursunuz Inşallah..
Evet canım malesef daha yeni dilekçe aşaması bitti,sizinki?Çekişmeli di mi
anlaşmalı istedim hemen bitsin diye ama çekişmeli yazıyor üstelik ben şikayet de ettim uzaklaştırma almıştı onun için de p.tesi savcı karşısına cikcazEvet canım malesef daha yeni dilekçe aşaması bitti,sizinki?
İyi yapmışsın,hakedene yapıcaksın,ben saflık ettim hiç uyanmadımB
anlaşmalı istedim hemen bitsin diye ama çekişmeli yazıyor üstelik ben şikayet de ettim uzaklaştırma almıştı onun için de p.tesi savcı karşısına cikcaz
Evet kabul edilir. Video çekmesinin amacı bu zaten. Hakaret edeceksen dur video çekiyim diyecek hali yok. Güvenlik kameralarını düşünün. Onlarda gizli çekim ve mahkemede delil olarak sayılır.Habersiz çekilen video kabul edilirmi?
Hakimlerin de insan olduğunu bilerek, video çekme karaktersjzligini gösteren bi adama daha ağır bedeller odetirdim.İnşallah canım inşallah,hatta bir bölümünde sen beni videoyayımı çekiyosun diyorum tam orda kapatıyo,yani haberim olmadan çekildiği çok belli
Canım avukatım var,bu delil değil dedi,ama işte ne biliyim yinede insan düşünüyorHakimlerin de insan olduğunu bilerek, video çekme karaktersjzligini gösteren bi adama daha ağır bedeller odetirdim.
Bi avukatla görüş, bunun için başka bir dava daha aç arkadaşım. Allah yardımcın olsun
Hakimlerin de insan olduğunu bilerek, video çekme karaktersjzligini gösteren bi adama daha ağır bedeller odetirdim.
Bi avukatla görüş, bunun için başka bir dava daha aç arkadaşım. Allah yardımcın olsun[/QUOTE teşekkür ederim,şikayette bulunmayı düşünüyorum
Kuzum eşin bile olsa video çekemez. Hukukçu değilim ama akla yatmıyor. Özel hayatı ihlal filan diye karşı dava acabilirsin belkiCanım avukatım var,bu delil değil dedi,ama işte ne biliyim yinede insan düşünüyor
İyi yapmışsın,hakedene yapıcaksın,ben saflık ettim hiç uyanmadım
Darp raporu falan da almıştım çocuğum düşmüştü patoloji delilleri de var ınsallah bir şeyler olurİyi yapmışsın,hakedene yapıcaksın,ben saflık ettim hiç uyanmadım
Banada öyle dendi canım,ve bu adam 1 hafta öncesinden başlamış,yani sırf boşanmaya delil oluşturmak amacıyla,birkaç avukat arkadaşım var onlarda delil olmaz dedi,gizli çekilmiş dedilerKuzum eşin bile olsa video çekemez. Hukukçu değilim ama akla yatmıyor. Özel hayatı ihlal filan diye karşı dava acabilirsin belki
Sizi destekleyecek tanık göstermeniz gerekir. Ayrıca mahkemede söyledim oldu demekle olmaz. Karşı tarafın bir iddiası varsa bunu ispatlaması gerekir. Sizin demediğiniz şeyi demişsiniz gibi söyleyeceklerde bunun delili var mı ellerinde. Mahkemede her zaman delil konuşur. Yoksa korkmayın
Hayır yok yalancı şahitleri var sadeceSizi destekleyecek tanık göstermeniz gerekir. Ayrıca mahkemede söyledim oldu demekle olmaz. Karşı tarafın bir iddiası varsa bunu ispatlaması gerekir. Sizin demediğiniz şeyi demişsiniz gibi söyleyeceklerde bunun delili var mı ellerinde. Mahkemede her zaman delil konuşur. Yoksa korkmayın
vaEvet kabul edilir. Video çekmesinin amacı bu zaten. Hakaret edeceksen dur video çekiyim diyecek hali yok. Güvenlik kameralarını düşünün. Onlarda gizli çekim ve mahkemede delil olarak sayılır.
kafam allak bullak oldu.siz delil olur diyorsunuz gizli çekilmiş olsa bile.fakat şöyle bir şey var bu adam sadece mahkemeye delil olsun diye çekmiş.öncesinde bana hakaretler evden defetmeler falan ama bunlar yok.tam ben olaya giriyorum başlıyor kayıtEvet kabul edilir. Video çekmesinin amacı bu zaten. Hakaret edeceksen dur video çekiyim diyecek hali yok. Güvenlik kameralarını düşünün. Onlarda gizli çekim ve mahkemede delil olarak sayılır.
Yalancı şahitle olmaz bu işler. Hakimin dikkate alacağını sanmam. Hatta bu zamana kadar yalancı şahitlerin aleyhine karar çıktığını gördüm de lehte karar çıktığını hiç görmedim. Onlar yalan söyledikleriyle kalırlar. Hatta dişli bi hakime denk gelirlerse mahkemeyi yanıltmaktan hapis cezasına kadar geder bu.Hayır yok yalancı şahitleri var sadece
Eşimin başka mahkemesi de var psikolojik 8 yıl tedavi görmüş başkasını da dar0 etm8s benim 8sime yarar miYalancı şahitle olmaz bu işler. Hakimin dikkate alacağını sanmam. Hatta bu zamana kadar yalancı şahitlerin aleyhine karar çıktığını gördüm de lehte karar çıktığını hiç görmedim. Onlar yalan söyledikleriyle kalırlar. Hatta dişli bi hakime denk gelirlerse mahkemeyi yanıltmaktan hapis cezasına kadar geder bu.
Üzülerek söylüyorum. 4 saniyelik video kaydını hakimin karara esas almasıyla kaybettiğimiz davamız var. Onca tanık ve diğer delillerimiz olmasına rağmen. Ama ümitsiz olmayın. İyi bi avukat bulun. Video da hakaret ettiğiniz varsa bile sonuçta durduk yere hakaret etmediniz. Ağır tahrik yönünden savunma yapabilirsiniz.va
kafam allak bullak oldu.siz delil olur diyorsunuz gizli çekilmiş olsa bile.fakat şöyle bir şey var bu adam sadece mahkemeye delil olsun diye çekmiş.öncesinde bana hakaretler evden defetmeler falan ama bunlar yok.tam ben olaya giriyorum başlıyor kayıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?