- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
- Konu Sahibi bahargelecek
-
Amin canım aminAllah kolaylik versin
Kolay biteceğe benzemiyor canım,yaptıklarından belli zatenAllah kolaylik versin
Canım şuan imkansız görünüyor.benimde temennim bu.adam sırf boşanmaya delil oluşturmak için 1 hafta önceden evde beni videoya çekmiş.bunuda delil olarak sunmuş.midemde almıyor artık.bitsin diyorum artık.İnşallah tez vakitte boşanırsınız
Bu arada çekişmeli boşanmalar 1 yıldan az sürmüyormuş,baya uzuyormuş süreçİnşallah tez vakitte boşanırsınız
Canım şuan imkansız görünüyor.benimde temennim bu.adam sırf boşanmaya delil oluşturmak için 1 hafta önceden evde beni videoya çekmiş.bunuda delil olarak sunmuş.midemde almıyor artık.bitsin diyorum artık.
İnşallah dediğiniz gibi olur canım,avukatım çok rahat,bundan birşey çıkmaz diyor,ama ben rahat değilim tek korkum evliliğin başından beri ben mücadele etmişken haklıyken,tek birşeyle haksız duruma düşmemBen bu videodan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmam.hatta adamın aleyhine olur demek ki boşanmayı kafaya koymuş hazırlık yapmış.ayrıca kendi konuşmalarını kesmiş hakim salak değil herhalde onunda konuşması olmalı diye düşünür.kocaniz bu video olayıyla kötü niyetli olduğunu hakime bizzat göstermiş olur.siz bu konuda rahat olun.
Tartıştık öncesinde o bana baya saydırdı,tabi bunlar yok tam ben saydırıyorum buna o kısmı çekmiş delil diye,ve gizli çekildiğide çok belliVideo da ne dediniz ki?
Bu arada dedikleriniz iyi geldi çok ama çok teşekkür ederimBen bu videodan sizin aleyhinize birşey çıkacağını sanmam.hatta adamın aleyhine olur demek ki boşanmayı kafaya koymuş hazırlık yapmış.ayrıca kendi konuşmalarını kesmiş hakim salak değil herhalde onunda konuşması olmalı diye düşünür.kocaniz bu video olayıyla kötü niyetli olduğunu hakime bizzat göstermiş olur.siz bu konuda rahat olun.
Aynı durumdayız hatırlıyorum seni 6 aylık evliliğin vardı sanirim benim eşim de kim bilir ne yalanlar sunacak acaba ama senin hakkın altınlar mahkeme direkt sana veryrHerkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
Zaten hakim soracak temelinde bir şey vardır diyeTartıştık öncesinde o bana baya saydırdı,tabi bunlar yok tam ben saydırıyorum buna o kısmı çekmiş delil diye,ve gizli çekildiğide çok belli
Senin ki yine iyi benimkinin sabitlerini okudum evime girmeyen bir kere dahi girmeyenler var şahitler listesindeHerkese merhaba.
Fikri olan veya böyle bir şey yaşayan varsa ne olur düşüncelerini paylaşsın.
Ben eşimle boşanma aşamasındayım hiç bir şey istemedim ondan sadece düğünde takılanlar hariç.
oda bunu kabul etmedi.bende bu sefer tüm haklarımı isteyerek dava açtım.
10 gün önce dilekçeme cevap yazmış.ne iftiralar ne iftiralar.
Üstüne de evdeyken tartıştığımızda kendi söylediklerini çekmemiş,benim tartışırken ki söylediklerimi video ya almış.fakat haberim olmadan çekmiş.
Ve bunları delil olarak sunmuş.
Midem almıyor artık yapılanları ve bu durum hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ne yapacağımı şaşırdım
Evet canım yeni evliydim daha,bakalım nolur biter bilmiyorum,daha dilekçe aşaması yeni bitti.ben bütün delilleri sundum bundan sonrası nolur bilemiyorumZaten hakim soracak temelinde bir şey vardır diye
Bu arada dedikleriniz iyi geldi çok ama çok teşekkür ederim
İnşallah canım inşallah,hatta bir bölümünde sen beni videoyayımı çekiyosun diyorum tam orda kapatıyo,yani haberim olmadan çekildiği çok belliDelil sayılmaz.
Sektire sektire gitsin
İnşallah ne umutlarla evlenmiştim,daha yeni evliydim,ne güven kaldı nede başka birşeyRica ederim ama durum bunu gosteriyor.her evli çift tartışır ama kimse bunu videoya çekmez çekmenin niyeti de bellidir.insallah hayatınızın geri kalanında çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?