Doğuma Hazırlık yazın doğum yapmış veya yapacak anneler bi bakar mısınıź

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cimcimesevilay

canım oğlumm
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
4.149
3.204
İnşallah haziran da doğum yapıcam ufak tefek kıyafet alıyorum ama yinede aklım karışık neyden kaç tane alıcam bilmiyorum çok alma hemen büyüyor diyolar ama çok kirletiyomuş üstunü başını sürekli degistirmek gerekiyomuş sizden ricam neler almalı 0-3 kaçar tane bana yardımcı olurmusunuz ben aklıma gelenleri yazim mesela zıbın takım?
çıtçıtlı kısa? Uzun? Askılı? (0-3 olarak kaçar tane )
Tulum 0-3 ? (Yazın giyer mi ki)
Vs. Vs. Vs.

Canim cok kirletiyolar kismina bayaaaa bi var,bana da oyle demislerdi de yok oyle bisey:)benim kizim kisin dogdugunda bile ucer tulumu ve zibini vardi.yok ben bebegin esyalarini ayri yikiycam dersen biraz daha fazlalastirabilirsin sayiyi,malum makine dolsun diye.ayrica alttaki citcitli bodyi kolsuz almani oneririm,cok rahat edersin giydirirken.bebek kucuk ve aglayinca telasa kapilip uzadikca uzuyor o giydirme mevzusu.kisa kol iyi o yuzden.Bide gercekten cabuk buyudukleri icin benimki cogu seyini giyemedi ilk 1 yasa kadar:)saglikla kucagina al insallah:KK66:

ya bu benim içinde büyük sıkıntı ben daha ziyade uzun kollu mu kısa kollumu giydiricem, kaç hafta uzun kollu takımlar giyebilir diye merak içindeyim bide yaşadığım yer çok sıcak bi yer ben 6 tane uzun kollu alt üst takım aldım fazla mı aldım acaba giyemeyecek mi ? giyemeyecekse başka şeyler de alayım diyorum malum doğumdan sonra uzun bir süre dışarı çıkamam

ben genelde askılı bodyler ve yarım kollular alıyorum altınada patikli altlar yada patiksiz ve yanında corap sonuçta doğumlarımız yaza geliyor bebişlerimizi bunaltmanın bence anlamı yok akşamları belki uzun kollu giydirirsem diye de yine 2 takım uzun kollu almayı düşünüyorum.Benimde ilk tecrubem yanlış düşünüyorsam bilgilendirinnn:anneadayı:

Bizde yarim kollu citcitli bol aldik 3-6ay aldim badyleri
Tek ayakli pijama,2 takim hastane cikisi aldik
Kolsuz bady hic almamisiz:KK14:

Benim ikiz olduğu halde aşiriya kaçmadım yaz günü sadece çıt çıtlılar la yatırdım herseyden ikisine 6şae tane aldım yetmez dediler doldurdum ama çoğunu giydirmeden kaldırdım ayrıca kirlenmiyo ki günlük yıkandığı için değiştiriyosun çok alma derim altıncı aydan sonra al derim

Şuan için 1hastane çıkışı
2 zıbın takım
5 patikli penye alt
3 askılı çıtçıtlı
2 tane 0-3 ay ayaklı tulum yeni doğan tulum da alıcam 2tane hastane çıkışında yok çünlü
5 tane yarım kollu çıtçıtlı
bunlar var işte bilmiyorum gerekli mi gereksiz mi aldıklarım gözüme az geliuo biraz daha alim diyorum kızlar ilk zaman giymesi için

kızlar ben de çıtçıtlı bodylerden aldım sıfır kol ve kısa kollu olacak biçimde. kısa kollu kısa paçalı tulum, patikli tüm tulum, penye yelek, penye uzun kollu kapüşonlu üst aldım. yalnız hastane çıkışı 10 lu takım ben 1 tane alacaktım; acaba daha fazla mı gerekiyor??

kızlar ben de çıtçıtlı bodylerden aldım sıfır kol ve kısa kollu olacak biçimde. kısa kollu kısa paçalı tulum, patikli tüm tulum, penye yelek, penye uzun kollu kapüşonlu üst aldım. yalnız hastane çıkışı 10 lu takım ben 1 tane alacaktım; acaba daha fazla mı gerekiyor??
Bence almayın en çok kısa ve sıfır kollu çıt çıtlıları kullanacaksınız zaten benim ikizlerim olduğu halde birer takım hastane çikişi aldım yetti yaz günü ne olacak

X