• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

slm kızlar topıgı yenı gördum.. bende kapalıyım ve malesef dogru duzgun bır tunık bulamadım... parduse şeklınde olanlar çok kalın ve astar vs derken agır oluyor..

bıraz duzgun olanların etıketı 200 tl.. yuhhh dıyorum... görunce.

tunık yapmişlar incecık içini bellı edıyor. içine mutlaka badı gıymen lazım bu sıcakta badı vs gıymem ben..
bıraz duzgun olanlar nedense hep mıdı kol. içime badı gıymek istemedıgım için onunda giyemıyorum.. ve sonunda çareyı dıktırmekte buldum

4 tl ye kumaş aldım.. 30 tl ye dıktırdım.. susledım.. mıs gıbı tunık oldu...

yazın hep bana sorarlar o türbanla nasıl rahat duruyorsun boynun sıkılmıyor mu cok merak ediyorlar ben bunca senedir kapalıyımdır yazn hiç sıkıntı cekmedim antalya sıcağında bile türbandan

canım bende hep öyle diyodum yazın nasıl duracağım sıcakta bunalırım ederim diye çok git gel yaşadım ama rabbim onun sabrını veriyo çok şükür iki yıldır kapalıyım ve hiç bunalmadım yeter ki kapan rabbim yardım ediyo

Neden zorluk çekiliyor anlamadım ben.
Çok da farklı giyinmiyoruz ki.
İlla tesettür giyim mağazalarından giyinmeye çalışmıyorsanız herkese olduğu kadar çeşit var bize de.

Üstelik son yıllarda iyice arttı.
Mesela şu moda olan uzun elbiseler açık-kapalı herkesin giyebileceği tarzda.

Keten pantalon veya bol etek tercih ediyorum yazın.
İncecik pardüse bir de.
Yazlık örtüler de rahat.
Aker pamuk karışımlı örtü çıkarmış, denemek lazım (:

Bence rahat her şey.

Bende yazın sıcaklık dışında çok zorluk çekmiyorum kızlar kıyyafet konusunda

bende kıyafet konusunda zorlanmıyorum .. sıcaklarda yanıyoruz ama sevabını Allahtan bekliyoruz tabi.

sanırım bu konu ile ilgili bu yaz çok zorluk çekmeyeceksiniz zira bu sene keten modası sayesinde tiril tiril o kadar güzel ve oldukça kapalı kıyafetler var ki... Ben başı kapalı olmama rağmen dışarda uzun kollu,uzun etekler elbiseler,bol pantolonlar falan giyerim,dar giyinmem... hem sanırım kat kat giyinmeyi sevdiğim için hem de... öle işte... normalde alışveriş yapan biri sayılmam ama bu sene olkaaaar güzel şeyler görmüş ve almışım ki... hemde bu sene ilkdefa online alışveriş yaptığım için çooook ucuz şeylere denk gelmişim... gerçi sanırım tarz meselesi. ben ethnik yarzda şeyleri beğeniyorum hep:) ama mudostor un outlet mazalarında neler neler var yaaaaaa.... huuuff:)

Ketenin bu sene moda olduğunu bilmiyordum:)
keten paredesü dikiyorum bende :) denk geldi ehehehe

artık eskisi gibi değil kızlar bizim içinde çok güzel rahat modeller var ... Bende bir sıkıntı cekmiyorum .

$IMG_0459.webp
resim eklemeyi öğrenmek için ekledim oldumu bakiimm:))

sommerkleider-2011-1.jpg

Bu ara tesettürlü, tesettürsüz herkesde bu elbiselerden görüyorum (Kapali bayanlar tabi üzerine uzun kollu boleroyla). Yas icin böyle efil efil rahat olur diye düsünüyorum.

selam herkese bakamıyorum çok ama
bilmiyorum buradan söylemem ne kadar doğru olur tesettür ddegisi çıktı duymuşsunuzdur
facebook sayfasında en iyi kombinasyon yarışması yapılıyor kıyafet fikirleri oradan alabilirsiniz

hayırlı olsun ben de üşenmediğim bir zamanda kumaşları döküp model seçip dikmeyi deneyeceğim umarım yaz bitmeden yaparım da giyerim :1:
Teşekkürederim :)

bilmiyorum buradan söylemem ne kadar doğru olur tesettür ddegisi çıktı duymuşsunuzdur
facebook sayfasında en iyi kombinasyon yarışması yapılıyor kıyafet fikirleri oradan alabilirsiniz

Eve "Ala Dergi" bende katıldım o yarışmaya :1:

arkadasım fotoğrafcı o dergide onun sayesinde tanıdım o dergiyi
evet güzel kombinler var yarışmada

Back
X