- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.543
- 798
- Konu Sahibi laurabeybi
O yazlığı kocayla beraber yakardım galiba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tekrar o kişiyi siz arayın eşim söz vermiş ama bana danışmadı uygun değiliz başka sefere inşallah deyip kapatın
3 kardeş kocalari cocuklari ve annelelriEşiniz delirmiş olmalı 11 kişiyi nasıl kabul eder?
Ne yer ne içer o kadar insan, kim hizmet edecek?
Üstelik o nasıl bir ekip anlamadım, hangi yakınlıktaki 11 kişi aynı anda bir evde yatılı kalabilir? Tek aile mi? Kardeşlerim eltilerim kayınlarım toplandak 11kişi etmeyiz, kaldı ki aynı evde kucak kucağa mı yatacağız? Gerçekten çok merak ettim
Eğer kocanızın kardeşleriyse ve söylediğinize göre yazlığı da eşinizin ailesi eşinize almışsa sanki gelmelerinde ben bir problem göremedim gibi .. Şimdi ailem bana yazlık alsa , annemler ben kızkardeşlerim gelmek isteseler ama eşim istemese onları ben biraz bozulurdum , heee bu demek değil bütün işi siz yapın geliyorlarsa ev sahibi gibi iş de yapmak zorundalar tabi3 kardeş kocalari cocuklari ve annelelri
Yok gorumcem böyle biri değil o ben cagirsambebegin var gelmem der.bu annesinin oturduğu yerdeki en yakın lomsulari. Akraba gibi olmuşlar filan.Eğer kocanızın kardeşleriyse ve söylediğinize göre yazlığı da eşinizin ailesi eşinize almışsa sanki gelmelerinde ben bir problem göremedim gibi .. Şimdi ailem bana yazlık alsa , annemler ben kızkardeşlerim gelmek isteseler ama eşim istemese onları ben biraz bozulurdum , heee bu demek değil bütün işi siz yapın geliyorlarsa ev sahibi gibi iş de yapmak zorundalar tabi