Yazlığa sürekli misafir gelmesi niye bitmiyor

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
195
42
98
28
Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum

Yani sizi normalde evde yatılı ağırlamayan insanları yazlıkta ağırlamak zorunda değilsiniz. Aradıklarında müsait değiliz diyebilirsiniz bir daha aramayacaklardır.
Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor

Arkadaşım vardı Antalyalı, yazdan nefret ediyorum derdi hep. Gelenden gidenden banyo hiç temiz kalmıyor sürekli misafir diye söylerdi. Bence açık açık söyleyin tatil köyü değilsiniz otel değilsiniz

Benim de 3.5 aylık bebeğim var. Bugün her bayram kahvaltıya gittiğimiz eşimin ailesine bile kahvaltıya gitmedik. Şu an için bebeğimin düzeni ve benim dinlenmem herşeyden önemli. Bebeğinizde düzen filan kalmaz, ayrıca bu kadar küçük bebek o kalabalıkta inanılmaz yorulur. Maksimum 2 saat ayakta kalabiliyorlar zaten. Ben olsa kesinlikle ve kesinlikle kabul etmem. Bu yıl iftara bile kimseyi almadım bu yüzden. Siz sınır çizmezseniz kimse “aman bebeği var, yazık.” demiyor gördüğünüz gibi.

Eşiniz delirmiş olmalı 11 kişiyi nasıl kabul eder?
Ne yer ne içer o kadar insan, kim hizmet edecek?
Üstelik o nasıl bir ekip anlamadım, hangi yakınlıktaki 11 kişi aynı anda bir evde yatılı kalabilir? Tek aile mi? Kardeşlerim eltilerim kayınlarım toplandak 11kişi etmeyiz, kaldı ki aynı evde kucak kucağa mı yatacağız? Gerçekten çok merak ettim

Merhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
Otele para vermeme adina.. benim arkadaşlarım davet ediyor, yine gitmiyorum bana yemek agirlama vs olacak kiz dinlenemeyecek diye..bi de bebegi varsa hic gidilmez..

Çocukluğum , genç kızlığım o lanet olası yazlığa gelen misafirlere hizmet etmek ile geçti . Garip anam , güya tatil için yazlığa gider ,3 ay boyunca millete hizmet eder evi kapatır geri dönerdi . İnsanlar tatil yaparken; biz yemek pişir , ev temizle , milleti memnun et derdindeydik . Kusasım geldi bak şimdi yine:kusmuk:kaç senedirde gitmiyorum ...
İnsan müsait değiliz demeyi öğrenmeli , annem bunu yapamadı , ben de çocuktum . Ben artık her ne kadar gitmesem de annemin artık misafir kabul edemediğini söylüyorum , kim küserse küssün .

Son düzenleme:
İnsanlar ne kadar rahat yahu ayıp denen birşey var, tatil için sizin yazlığınızı nasıl kullanırlar hele ki evde 3 aylık bebek varken.

Eşiniz de ayrı alem arayanları bir güzel geri çevirmeli,bebek olsa da olmasa da. Arayıp iptal ettirir yada kendim giderdim yerinizde olsam ki bir daha aynı saçma davranışı yapmasın.

Back
X