- Konu Sahibi Makyajpamugu
-
Karı koca araları limoniymiş,bu halde kız tarafının karşısına çıkmaya çekiniyorlardır veya maddi durumlardan kaynaklı ellerinin bollaşmasını bekliyorlardır.Merhaba size bir sorum olucak sevgilimin ailesiyle tanıştım ilk başlarda soğuk olsalar bile şuan gayet ılımlılar bana karşı beni sürekli yazlığa çağırıyorlar hasta oldum hatta bi kere yazlıktaykrn bana eliyle çorba bile yaptı iyi davrandı . Fakat Ağustosta nişan düşünüyorduk fakat annesi annanesiyle yazlıkta olduğu için sürekli ailelerin tanışması erteleniyor. Annesi babasıyla arası bozukmuş bu sebeple yaşadığı şehire geri dönmek istemiyor şuan Eylül ün sonuna doğru gelirim diyor. Benim ailemde sürekli sonuç olarak çocuğunun geleceği nişanı neden gelmiyor sürekli erteleniyor ciddiyetsizlik olarak değerlendiriyor. Annesini arayıp gel dediğinde annesi sürekli acelesi yok babanla aram bozuk zaten diğer ay yaparız falan diyor . Arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım lütfen ben yardım edin ben çok arada kaldım
Umarım öyledir. Çünkü çok gerildi ortam bizim evde sürekli ne zaman diye darlanmaktan sıkıldım.Karı koca araları limoniymiş,bu halde kız tarafının karşısına çıkmaya çekiniyorlardır veya maddi durumlardan kaynaklı ellerinin bollaşmasını bekliyorlardır.
Öyle diyorlarsa öyledir yani didiklemenin manası yok. Ailenize de anne babası yazlıktalar çok önceden planlanan ağırlamaları gereken misafirleri gelmiş havalar serinleyince eylül gibi düşünüyoruz diyebilirsiniz nişanı
Bu yaz diye konuşuldu biz de bi sıkıntımız yok nasılsa diye ağustos diye düşündük kendi aramızdaAğustosta nişan tarihi belirlerken ailesine danışmış mıydınız?
Çok üstüne düşmeyin.Eninde sonunda dönecekler.Kv adayınız seneye yapın ne aceleniz var veya ben o kızı istemiyorum demiyor ki.Umarım öyledir. Çünkü çok gerildi ortam bizim evde sürekli ne zaman diye darlanmaktan sıkıldım.
Evet evet zaten annanesi yaşlı ben de üzülüyorum ona biraz birlikte vakit geçirmek istiyor olabilirler. Bana karşıda sevecen hatta geçen gün bak nişan takıldıktan sonra bana anne diceksin falan diye şakalaştı. Bu arada annesiyle babası arasında gerçekten sorun olduğunu da biliyorum. Çünkü iletişime geçmiyorlar sürekli erkek arkadaşım üzerinden ilerliyor iletişimÇok üstüne düşmeyin.Eninde sonunda dönecekler.Kv adayınız seneye yapın ne aceleniz var veya ben o kızı istemiyorum demiyor ki.
Cidden morali bozuktur,adam sinir etmiştir. Oğlum olsa kocamla kavgalıyken kız istemeye gitmek istemezdim.
Yani bir taraftan,para yok,seneye kadar bekleyin toparlanınca geliriz de diyebilirlerdi ne yapabilirsiniz ki,kavga etmeyeceksiniz neticede.
Bunu dememiş,kadın kendince sebebini demiş. Üstelik anasına da bakıyordur,yaz mevsimi yazlıkta geçirmek istiyorlardır
Son olarak bizim bu sene olucak nikahımız yurtdışı planımız yüzünden bu sebeple biraz acele ediyor bizimkiler yaz bitti ne anlamı kaldı falan diyorlarÇok üstüne düşmeyin.Eninde sonunda dönecekler.Kv adayınız seneye yapın ne aceleniz var veya ben o kızı istemiyorum demiyor ki.
Cidden morali bozuktur,adam sinir etmiştir. Oğlum olsa kocamla kavgalıyken kız istemeye gitmek istemezdim.
Yani bir taraftan,para yok,seneye kadar bekleyin toparlanınca geliriz de diyebilirlerdi ne yapabilirsiniz ki,kavga etmeyeceksiniz neticede.
Bunu dememiş,kadın kendince sebebini demiş. Üstelik anasına da bakıyordur,yaz mevsimi yazlıkta geçirmek istiyorlardır
aman ne güzelBana karşıda sevecen hatta geçen gün bak nişan takıldıktan sonra bana anne diceksin falan diye şakalaştı.
Erkek arkadaşımla aramızda ki eğitim farkı sanırım. Bu konuyu daha önce yazmıştım zaten o doktor ben tıbbı sekreterim. Gerçi şuan bi şirkette dış ticaret yapıyorum. Ama sonuç olarak yüksekokul mezunuyum herneyse bu konuları geçtik.aman ne güzel
ığğ
Doktor oğul doğuran anne egosu diyorsunuz.Erkek arkadaşımla aramızda ki eğitim farkı sanırım. Bu konuyu daha önce yazmıştım zaten o doktor ben tıbbı sekreterim. Gerçi şuan bi şirkette dış ticaret yapıyorum. Ama sonuç olarak yüksekokul mezunuyum herneyse bu konuları geçtik.
Bir seneye yakındır beraberiz. O 30 ben 28 yaşındayım
Kuzum maalesef kayınvalidem de öğretmen hatta tüm sülale olarak eğitimliler entel dantel tipler.Doktor oğul doğuran anne egosu diyorsunuz.
Siz de ilk okul terk değilsiniz,neticede kuyruğu dik tutun. Kendisi ne iş yapmış kv?
Eğitiminizle alakalı yorum yaparsa “annecim sen ne mezunuydun?” diyebilirsiniz.
Ezdirmeyin kendinizi.
Nişan ertelenmesi mevzusunda da sevgilinize baskı yapmayın rahat relax olun.
Ne bu acele demesinler.
Eylül mü? Okey,daha iyi olur aslında havalar serinlemiş olur diyip geçin ve bir daha açmayın konuyu.
Yok aileme ne diyeceğim,sorup duruyorlar gibi kızlarını vermeye meraklı aile gibi göstermeyin ne sevgilinize ne annesine
Erkek arkadaşımla aramızda ki eğitim farkı sanırım. Bu konuyu daha önce yazmıştım zaten o doktor ben tıbbı sekreterim. Gerçi şuan bi şirkette dış ticaret yapıyorum. Ama sonuç olarak yüksekokul mezunuyum herneyse bu konuları geçtik.
Bir seneye yakındır beraberiz. O 30 ben 28 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?