Yazlıktan gelmeyen annesi yüzünden aileleri tanıştıramıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En başından beri böyle düşünüyorsunuz farkındayım. Ama kendi sıkıntıları var bunun farkındayım babasıyla annesi arasında gerçekten bir sıkıntı olmasa ve bu şekilde davransalardı ben de sanırım olumsuz düşünürdüm.

Bence bırakın kendi sıkntıları varken sıkıştırmak manasız … erkek arkadaşınız halletsin

Bir ay sonra gelecekmiş zaten.Kiz tarafı ağırdan satar kendini.Birak onlar su gün gelelim desinler.

Kadının eşiyle arası bozukken nasıl tanışsın? Kötü intiba bırakmak istemiyordur. Aileniz çok anlayışsız, kadın sanki dünyayı kurtarmayı reddediyor 1.5 ay daha bekleyin ne olacak?

Keyfi olarak yazliktan gelmemek degil de aileleri içinde huzur olmadigi icin su an ailenizin karsisina beraber cikmaya hazir hissedemiyorlar belli ki. Bu konuda yapabileceginiz bir sey yok malesef.

Başlığı okuyunca dön arkanı git yazmaya geldim ama ailevi sorunları varken buna baskı yaparsanız anlayışsız olan siz olursunuz.

zaten Ağustos'un bitmesine ne kaldı ki şu an, bu ay müsait olmayabilirler, normal bence. Anneniz annesini arasın müsaitseniz sonbaharda ekim ayında yapalım, siz de dönmüş olursunuz yazlıktan desin. Bu sıcakta nişan falan olmaz zaten

Ne zaman müsait olurlarsa o zaman olur. Zorlamayın bence. Siz bu eğitim meselesini kompleks haline getirdiğiniz için her yaptıklarından rahatsız oluyorsunuz gibi. Eğer böyle devam ederseniz mutlu olamazsınız. Çok fazla beklenti içine girmişsiniz. Zorladıkça da her şey ters teper.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…