- 18 Mart 2019
- 250
- 272
- 103
- Konu Sahibi herseygececek
Merhabalar evet, saçma 1 başlık oldu kilo verme günlüğü için. Neden ille de buraya yazmak istediğimi düşünürken oyle adlandırdım işte. Aslında herkesin bir arada olduğu gruplara yazmak daha iyidir motivasyon açısından. Umarım tek başıma devam ettirebilirim. Daha önce konu açıp devam edemedim, utanıyorum onu görünce zaten. Önceden de eski üyeliğimde böyle bir genel grupta zayıflamıştım, bu forumda. Şimdi de denedim ama sıkıntılı birinin egosuna çarptım artık arkama bakmadan çıktım. dan dun konuşmalar filan neyse katlanamıyorum kaba saba insanlara. Gruplar kimsenin koğuşu değil ama onbeş yıl orada olanlar, konuştukları paylaştıkları olan diğerleri falan derken kimse kimseyle kötü olmamak için size de hakkınızı teslim etmiyor. Bu yüzden diğerleriyle bile olsa kör topal bir iletişim halinde olmak yerine yalnız devam etmeye karar verdim. Hoş karar verene kadar bile tekrar diyeti bırakıp kilo almış bulundum...
İki kere sağlam kilo verdiğim halde bunu korumayı başaramadım. Fakat yine denemekten başka çarem de yok maalesef. Çok sağlıklı dengeli 1 diyet takip edebilecek durumda değilim o yüzden yaptıgım yedıgım şeyleri referans almasını istemem kimsenin. gerçi uzun 1 süre buralarda kalıp sebat etmezsem çok fazla kişinin bu günlugu göreceğini de sanmıyorum ama yine de uyarımı yapmış olayım.
----------
Maalesef tam 117 kg oldum. aklım almıyor. Boyum 169. Yaş 36. bıktım valla artık diyetten ama hep dediğim gibi tekrar tekrar denemekten başka da ne şansımız var.. herkese kolay gelsin.
sil baştan...
04.01.2023/ Çarşamba
Son durum 99
İki kere sağlam kilo verdiğim halde bunu korumayı başaramadım. Fakat yine denemekten başka çarem de yok maalesef. Çok sağlıklı dengeli 1 diyet takip edebilecek durumda değilim o yüzden yaptıgım yedıgım şeyleri referans almasını istemem kimsenin. gerçi uzun 1 süre buralarda kalıp sebat etmezsem çok fazla kişinin bu günlugu göreceğini de sanmıyorum ama yine de uyarımı yapmış olayım.
----------
Maalesef tam 117 kg oldum. aklım almıyor. Boyum 169. Yaş 36. bıktım valla artık diyetten ama hep dediğim gibi tekrar tekrar denemekten başka da ne şansımız var.. herkese kolay gelsin.
sil baştan...
04.01.2023/ Çarşamba
Son durum 99
Son düzenleme: