Yazmayan Flört

yani bilmiyorum yazsam diyecek bir şeyim de yok ki.
özür dilenecek bir şey yapmış olsam o erdemi gösterirdim ama ortada bir şey yok. çabalasın istemiştim ufacık bir şeydi. o takmamayı tercih etti bize de bu düştü :)

olabilir evet tüm bunlar olabilir. üzülüyorum evet ama en azından farkına varmış olmak ileride daha çok üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi.

bence çok kötü bi konuşma olmuş ya
yani neyin tribini yapmak istedin ki
üstüme düşsün istedim demişsin neyinin üstüne düşsün ?
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence bu tavrın adama aşırı çocukça gelmiştir
görüldü atan sensin, adam yazmıyor diye üzülende sensin
zaten yüz yüze bile gelmemişsiniz birbirinizin kahrını çekmek için çok erken

Sizle muhabbetine konuşmuş yani zaman geçirmiş his falan yok his olsa zaten 6 gün duramaz.

yani adam bişi yapmamış kk yine nasıl bi erkeği durduk yere haksız yaptı anlamış değilim
içinde kalsın istemiyorsan bi naber yaz geç
ben sanal birine bu kadar anlam yüklemez, yazardım
baktın değişik tavırları var, tekrar bi görüldü atarsın ahaha

ben çocuklaştığımın farkındayım zaten ama her zaman mantıklı olgun davranmak zorunda değilim. çünkü ben onun bu tarz şeylerine böyle yazmayacak kadar bi tepki vermemiştim. defalarca üst üstte mesaj atardım. aradaki samimiyete iletişime dayalı bunu yaptım. ortada ele alınır bir durum yok ki sadece yapması gereken bir erkek olarak 2. mesajı atmaktı. bunu ondan 1.5 ay içinde ilk defa bekledim, ilk defa. ben hatamın farkındayım acaba ben mi yazsam diyorum ama bir yandan da değersiz hissettim o yüzden burada farklı bakış açılarından yorum istedim.

yüz yüze görüşme planları vs yapılınca bi de çok ilgiliydi her şeyi benimle paylaşıyordu, yazmasam hep merak ediyordu. aradaki iletişime dayalı bu flört ilşkiye evrilebilir diye düşünmüştüm. her şey güzel giderken ben mi bozdum acaba diye suçlandım kendimi zaten suçu önce kendimde ararım hep :)

Adamın yeğeninin doğumgünü hediyesini anlatmasınin hemen üstüne, benim ki benim ki ne zaman derseniz, adam da, bu daha şimdiden doğumgünü hediyesi peşine düştü der ve zaten çok yeniyken kacar gider.

Derdi çok açık aslında, yaşadığı şehre sık sık gittiğinizi söylemişsinizdir ona da. Takılırız, keyfime bakarım, aynı şehir değil, o yokken de günümü gün ederim diye düşünmüş belli ki. Siz nasıl unutursun vs diye (ona göre) uzatınca, noluyoruz, başımı ağrıtır bu kız benim diye düşünmüş, iletişimi kesmiş.

Adamın yeğeninin doğumgünü hediyesini anlatmasınin hemen üstüne, benim ki benim ki ne zaman derseniz, adam da, bu daha şimdiden doğumgünü hediyesi peşine düştü der ve zaten çok yeniyken kacar gider.
ya sohbeti bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz o kadar espriliyidi ki yoksa hediye bekleme gibi falan bir amacım yoktu ama tabi ona böyle hissettirmiş olabilirim bu da ihtimal dahilinde yine de böyle koşarak kaçması mı gerekirdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…