Yazmayan Flört

Seven erkek doğum günümü hatırlamadın diye yaptığın naza bu kadar sinirlenip off yazıp ta 6 gün konuşmamazlık yapmaz. O adam sizi gerçekten sevmiyor üstelik daha 1.5 ay olmuş ilişki çok taze insanın kıpır kıpır olduğu zamanlar. Yüksek ihtimal ilişkiye sizin anlam yüklediğiniz gibi bakmıyor olursa da olur olmasa da olur kimsenin nazını çekemem kafasında... Sende yazma boşver suçlu hissetme kendini

Sosyal medyası olmayan adamla sosyal medyadan mı tanıştınız? Muhtemelen sosyal medyası size yoktur, başka biri olma ihtimali olabilir nazınız fazla gelmiştir. Geri plana atmıştır sizi diye yorumluyorum.
7/24 benimle konuşuyordu. başka biri olabilir diye düşündüm ama evinin adresine kadar biliyorum. başka biri olsa sabahtan akşama kadar benimle yazışamazdı. yani aslında tanışma işi karışık. instagramı vs yok. anonim bir uygulamadan tanışıp sonra birbirimizi gördük.

galiba öyle düşünüyor. ben ona değer veriyordum o böyle bir şey yapsa ben onun üzerine düşerdim. ama o umursamadı.

Evli olmasın cnm?

love bombing, gaslighting, ghosting ve nihayetinde de işte kara toprak..
bu naz bile değil ya şakalaşıyorduk yani offf yazmış ben ona ne yazabilirdim ki? goygoy olduğunu biliyordu. hadi o gün yazmadı ama 6 gün oldu. istenmiyormuşum demek ki :)

Hiç görüşmediğin bir kişiye tanımadan etmeden fazla mesai harcamışsın. Sadece yazışarak tanınmıyor maalesef. Belki yüz yüze gülüp geçeceğiniz bir olay yazışma dilinde farklı göründü demek ki.

Çocuk senin varlığını unutmadığına göre bile bile yazmıyor. Mesaj atıp ne diyeceksin?

Doğum gününü söylemediğin halde ''benim doğum günüm ne zamandı, nasıl unutursun'' gibi söylemler yersiz olmuş her ne kadar şaka amaçlı söylesen de erkekler biz gibi düşünemiyor maalesef... Böyle erkeklere ''anasının prensesi'' diyorum ben.

Canım önceliği sen değilsin, muhtemelen başka biri var. Evli olduğu halde kız arkadaşını ailesiyle tanıştıran şerefsizlerin hikayesini okudum bu forumda.

Off demesi bahane senin nazın ile alakası yok.yazarsa yaz.bahane arıyor gibi geldi.

söyledim mi hatırlamıyorum hiç takılmam ben tarih işlerine. sadece bi mesaja görüldü attım. ayrıca "oofff" yazmış ne diyebilirdim ki. cevap yazmadım. o yazar sanmıştım hiç takmadı. üzüldüm biraz yalan yok.

Canım önceliği sen değilsin, muhtemelen başka biri var. Evli olduğu halde kız arkadaşını ailesiyle tanıştıran şerefsizlerin hikayesini okudum bu forumda.
olabilir tabi bu da mümkün. kimseye güvenmemek gerekiyor galiba :) nasıl sevip sevileceğiz hiç bilmiyorum

Şakalaşmışsın işte bunlar küçük tatlı çekişmeler.
En odunu bile buna karşılık verirdi sen üzülme. Adamda bir bokluk varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…