Yazmayan Flört

Yok canim bu flört iliskiye evrilmezdi buna emin ol. Insan flörtüyle sacma sapan, eften puften seylerde konuşabilmeli. Sirf dogum gunum ne zamandi diye sakasina sordun diye çocukça oooff yazilip ortadan kaybolunmaz. Bu konu ortadan kaybolunucak konu degil. Ben de salak salak saka yapabiliyorum, karsidakide yapiyor normal bunlar. Kimse saka yaptim diye ortadan kaybolmadi. Bende keza öyle. Uzak dur bu deli heriften bu adam seni çok üzer.

Üzerdi gerçekten ve ben de saf gibi katlanırdım. Bu küçücük olayda bile kendimi suçladım. Belki de üzülmek yerine erken fark ettiğime sevinmeliyim.

YouTube da Adil Yıldırım'in videolarını izlemeni öneririm.. Erkek dunyasini iyi tanıyor
Biliyorum ama izlemeyi tercih etmiyorum. Taktiklerle ilişki yürütmek bana benmişim gibi hissetirmiyor. Yanında kendim gibi olmayıp taktiklerle elde ettiğim adamı ne zamana kadar tutabilirim ki? Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edersek sağlıklı bir ilişki olur.

Üzerdi gerçekten ve ben de saf gibi katlanırdım. Bu küçücük olayda bile kendimi suçladım. Belki de üzülmek yerine erken fark ettiğime sevinmeliyim.
Kesinlikle yapardi. Ustelik cabuk baglanan biriyim diyorsun boyle birine baglanmak intahar gibi birsey. Engelle yoluna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…