yazmazsam öleceğim

2 sene çok uzun bir zaman.
Siz en iyisi bir avukata danışın. Bu borcu ödemeden boşanmanın yolları var mı öğrenin.
En iyi cevabı ol verecektir size.

işte bu çok iyi fikir. bireysel emekliliği düşünmemiştim.
bu arada aynen bahsettiğiniz komşu kadınınki gibi bir gidiş benim istediğim.
Siz bireysel emeklilige basvurdugunuzda limitinizi yuksek tutun. Bireysel emeklilikte en dusuk 65 tl siz maasinizin yarisini yatirin bence. Sonra bosandiginizda limiti dusurursunuz. 5 yil cekmeyin ki devlet destegi de gelsin

bravo sana takdir ettim işte kadın dediğin böyle güçlüdür. sessiz sedasız hallet işlerini tıpkı onun seni sessiz aldatması gibi bu ona en büyük ceza oalcak.

terkaradan tebrik ederim böyle güçlü olduğun için

sağolun teşekkür ederim.Hayatımdaki en büyük kazık oldu ama elbette vardır nedeni yaşadığımın

Zorlu gecen yillar bekliyor sizi, bu adam sizden yemek bekleyecek, cinsellik bekleyecek karsi koyabilecekmisiniz? Dayanabilecekmisiniz? Nefret ettiginiz biriyle ayni ortam da kalacaksiniz. Basarabilmeniz umuduyla insallah daha fazla yara almazssnz..keske parayi dusunmesydum de bir an once ayrilsaydimmi dersinz bilemedimki..

şimdi dayanırsam 2 yıl içinde ilerde bidaha düşünmemecesine halledeceğim.Diğer türlü hemen çekip gidersem elde var sıfır üstüne birde o borçları ödersem neden 2 yıl dişimi sıkmadım diye hayat boyu zoruma gidecek yaptıkları.böyle gidince daha çok sıkıntı çekeceğim.ailemin yanına dönmek de kolay olmayacak hemen alışamamki çocukla.. en azından direk kendi evime çıkacağım beklersem.her türlü biraz zorluk çekeceğim.bırakayım oda bir bedel ödesin.

Aslında planının güzel ama sorun cinsellik sana hastalık falan bulaştırmasında.ayrıca bu kredi olayı çok kötü eski bir komşumuzun kızının da aynısı olmuştu.

o ne yaptı peki? bilginiz var mı sonrasından
Canim anladigim kadaryla borcdan korkuyorsn..bence hic korkma eger uzerin de mal varligi yok ise hicbir sey yapamiyorlar yani beklemek zorun dalar haciz de yok evin den esya kaldiramiyorlar..eger ki calisacak san da maasinin 3 de 1 ini kesip oradan aliyorlar..

Tatlım sen para biriktireyim iki sene diyorsun ama dünyanın bin türlü hali var.Garantisi yok bu işin.İki sene sonra hala başladığın noktada olabilirsin.Uzun vadeli planlar yapmak yerine en kısa yoldan kurtarmaya çalış kendini derim.

Yuhh ya insani ayakta uyutuyorlar

Bu yüzden kiziyorum tutucu ailelere kizlara namus diye diye bu kadar büyük hatalar yaptiriyorlar eli eline degse vicdan azabi çektiriyorlar.

Allah yardimciniz olsun bosanma konusunda kesin karar verirseniz mutlaka bir avukat tutun tek basiniza olmaz maddi gücünüz olmazsa devlet sagliyor hos ne kadar ilgileniyorlar allah bilir ama avukstsizliktan iyidir. 2 yil dile kolay tüm dualarim sizle...

Eskortu kredi borcunu geçtim evden çıkarken ki sözü...Allah seni kurtarsın o zalimin elinden...

Çok üzüldüm gerçekten zor bir durum. .
Peki nasıl anladınız eskortlarla aldattığını ?
Bir de size değer vermiyorsa siz de değer vermeyin. Hiç bir işini yapmayın yemek bile koymayın önüne yatağı da ayırın hatta sakın birlikte olmayın o kadınlardan hastalık bile kapmış olabilir.
Birinci önceliğiniz kendiniz ve çocuğunuz olsun bundan sonra kendinizide üzmeyin sakın.Bu sizin eksikliginizden kaynakli değil tamamen eşinizin maymunlugundan pis uçkurundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…