Lise mezunuyum.Babamın bütün ısrarlarına rağmen okumaya devam etmeyip lise bitince evlendim.1 kızımız var.2yaşında.
Hazırlıkta tanıştık.O işini kurdu,evlendik.Aslında bırakın nişanlılığı, sevgiliyken bile anladım bişeyler ters,sevmek böyle olmamalı değer vermiyor ,önemsemiyor diye. Lakin hep bir adım sonra daha iyi olur beklentisi yok mu.Bile bile lades.
5yıla yakın evliyiz.Bir ay önce eskortlarla aldattığını öğrendim beni.Neden bilmiyorum o an öyle dünya başıma felan yıkılmadı.Zaten bitmiştim.Sevgisizlikten,benim zorumla kurulan yuvanın her gün beni daha da pişman etmesinden yılmıştım.
Aldatmasını öğrenmeden önce de gözümde epey bitmişti O da.
Ee diyeceksiniz.Bukadar zemin varken boşa ozaman???
Üstümde 2kredisi var..Çocuk içn de asgari ücret aldığım işten ayrıldım aldatılmayı öğrenmeden önce.Ve kenarda 1 tl param yok..
Çıkıp bir işe girsem yeniden,kredilerin faizine yetemem.mahkemeye versem ikiye böler ama hiçbir dahlim olmayan borcun yarısını da neden ödeyim,ailesiyle ortak bir iş için çeildi hepside.ve karından tek kuruş girmedi evime.İşi bırakana kadar ne aldıysam hepsini eline verdim..Haliyle köşede tek kuruşum olmadı.
Aldattığını da öğrendiğimde kızıma karşı vicdanen daha rahat olacağım dye rahatlamış bile olabilirim.Ve o gece karar verdim kenarda ne biriktirebilirsem biriktirip önce bir ev tutup sessiz sedasız döşeyeceğim herşey hazır olunca krediler de bitmiş olacak çekip gideceğim diye..Tabiki hiçbirini söylemedim ona bunların.
Bu sabah evden çıkarken eksikleri söyleynce dedi ki ; tekrar nasılsa işe başlayacaksın maaşını çekip sana günlük harçlık vereceğim başka tek kuruş vermeyeceğim..Evden gittikten sonra ben kendime bunnu nasıl yapmışım neden bukadar değersizleştirişim kendimi diye ağladım bi yarım saat.
Aileme anlatamıyorum..Kendim seçtim.En azndan gücümü topladıktan sonra anlatmak istiyorum.Ama gücümü toplayana kadar bu yüzsüzle aynı evde.. Nasıl geçecek zaman..