- 19 Aralık 2018
- 1.747
- 3.450
- 83
- 32
- Konu Sahibi lipstickkk10
Bulmus birini habern olaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya adam seni aldatmış, üstüne trip yapıyor sen hala hatalı miyim özür mü dileyeyim kafasindasin.
Bu kizlar niye kendilerini bu kadar degersizlestiriyor ya.
Sen hatalı olduğunu söyleyip özür dilersen her şeyin Güllük gulistanlik olacağını mi sanıyorsun, daha beter olacak. Bırak gitsin geri de gelmesin.
Belli ki ya biriyle konuştu ya da bu tarz birşey yaptı.Zaten sürekli tetikteyim diyerek kendinizi ele vermişsiniz.Karşınızdaki insanın sorunları falan yok tamamen bahane.Bir insanın sorunu varsa eğer sevdiği insanla paylaşır bu şekilde uzaklaşmaz.Sizden ayrılmak için olur olmaz şeylere bahane üretiyor o kadar.Zaten bir kere affettiğiniz için o da devam ediyor he ne yapıyorsa.Söyleyemem çünkü o zaman ağır yorumlar alabilirim![]()
Aslında kimse yargılamasın ama bendeki yalnızlık korkusu, ben bıraktıktan sonra düzelir de ben tam düzeleceği sırada gitmiş olurum korkusu. Bir de emin olamıyorum hem onu görmeyi çok istiyorum, ayrılacak bile olsak bunu bir aradayken yapmak istiyorum bir taraftan da şeytan diyor ağır bir mesaj yaz. Ayy beynim karıncalanıyor resmen
Belki siz ona iyi gelmiyorsunuzdur. Size gelince dışarı çıkmak istemeyip başkasıyla cıkmak istemiş. Kimseyi e adam etmeye çalışmayın.Aslında kimse yargılamasın ama bendeki yalnızlık korkusu, ben bıraktıktan sonra düzelir de ben tam düzeleceği sırada gitmiş olurum korkusu. Bir de emin olamıyorum hem onu görmeyi çok istiyorum, ayrılacak bile olsak bunu bir aradayken yapmak istiyorum bir taraftan da şeytan diyor ağır bir mesaj yaz. Ayy beynim karıncalanıyor resmen
Ayrıca bu korkunuzu yenin çünkü sevgilinizin bu zayıf yönünüzün farkında. O beni bırakamaz nasıl olsa diye düşünüyor. Sizin korktugunuz kadar o korkmuyor sizi kaybetmekten.Aslında kimse yargılamasın ama bendeki yalnızlık korkusu, ben bıraktıktan sonra düzelir de ben tam düzeleceği sırada gitmiş olurum korkusu. Bir de emin olamıyorum hem onu görmeyi çok istiyorum, ayrılacak bile olsak bunu bir aradayken yapmak istiyorum bir taraftan da şeytan diyor ağır bir mesaj yaz. Ayy beynim karıncalanıyor resmen