Yazmıyor...

Ne yapmalı?

• Hatalı olan sensin özür dileyeceksin

OY: 0 0,0%
  • Kendisi hatalı bekleyeceksin

OY: 19 100,0%
  • Kendisi hatalı ama yine de yaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    19
Sizden ayrılmak için yol yapıyor belli. Bence önce davranıp bu işi bitirin. Herkesin daha iyisi vardır erkek arkadaşınızın da öyle. Takılı kalmanın manası var mı?

Size yaptığı hata muhtemelen başka kız(lar)la ilgili.

Salın ipini gitsin.

Aslında kimse yargılamasın ama bendeki yalnızlık korkusu, ben bıraktıktan sonra düzelir de ben tam düzeleceği sırada gitmiş olurum korkusu. Bir de emin olamıyorum hem onu görmeyi çok istiyorum, ayrılacak bile olsak bunu bir aradayken yapmak istiyorum bir taraftan da şeytan diyor ağır bir mesaj yaz. Ayy beynim karıncalanıyor resmen

Ya adam seni aldatmış, üstüne trip yapıyor sen hala hatalı miyim özür mü dileyeyim kafasindasin.
Bu kizlar niye kendilerini bu kadar degersizlestiriyor ya.
Sen hatalı olduğunu söyleyip özür dilersen her şeyin Güllük gulistanlik olacağını mi sanıyorsun, daha beter olacak. Bırak gitsin geri de gelmesin.

Seni istemeyen birine ağır mesajlar yazmanın, peşinde koşmanın işe yaradığı görülmemiş daha. Kendini küçük düşürürsün. Bence fazla üstüne düşüp de kendini bişey sanmasına sebep olma. Belli ki zaten ayrılmaya gönlü var bahane yaratıyor. Ayrılmalısın

sana değer vermeyen bu kadar hakaret eden birinden hayır gelmez sana bacım. bunu yaz bi kenara .

Ya adam seni aldatmış, üstüne trip yapıyor sen hala hatalı miyim özür mü dileyeyim kafasindasin.
Bu kizlar niye kendilerini bu kadar degersizlestiriyor ya.
Sen hatalı olduğunu söyleyip özür dilersen her şeyin Güllük gulistanlik olacağını mi sanıyorsun, daha beter olacak. Bırak gitsin geri de gelmesin.

hay ağzına sağlık .

Söyleyemem çünkü o zaman ağır yorumlar alabilirim :KK43:
Belli ki ya biriyle konuştu ya da bu tarz birşey yaptı.Zaten sürekli tetikteyim diyerek kendinizi ele vermişsiniz.Karşınızdaki insanın sorunları falan yok tamamen bahane.Bir insanın sorunu varsa eğer sevdiği insanla paylaşır bu şekilde uzaklaşmaz.Sizden ayrılmak için olur olmaz şeylere bahane üretiyor o kadar.Zaten bir kere affettiğiniz için o da devam ediyor he ne yapıyorsa.

Aslında kimse yargılamasın ama bendeki yalnızlık korkusu, ben bıraktıktan sonra düzelir de ben tam düzeleceği sırada gitmiş olurum korkusu. Bir de emin olamıyorum hem onu görmeyi çok istiyorum, ayrılacak bile olsak bunu bir aradayken yapmak istiyorum bir taraftan da şeytan diyor ağır bir mesaj yaz. Ayy beynim karıncalanıyor resmen

Onurlu bir duruş sergileyin lütfen. İnsanlar değişmez, bugün aldatan yarın da aldatır. Bugün yalan söyleyen bir daha söyler. Dengesiz davranan bunu defalarca kez tekrarlar. Çok gençsiniz, yolun çok başındasınız. Kimse vazgeçilmez değil. En çok kendinize değer verin, ha ben kendimi böylesi bi insana layık görüyorum diyorsanız başka.. Şutlayın gitsin. Hem de nasıl şutlayın biliyor musunuz? Siz onun telefonlarına çıkmayın, mesajlarına dönmeyin; ne olduğunu anlayamasın bile. Adam yerine bile koymadan yol verin gitsin.

Belki siz ona iyi gelmiyorsunuzdur. Size gelince dışarı çıkmak istemeyip başkasıyla cıkmak istemiş. Kimseyi e adam etmeye çalışmayın.

Ayrıca bu korkunuzu yenin çünkü sevgilinizin bu zayıf yönünüzün farkında. O beni bırakamaz nasıl olsa diye düşünüyor. Sizin korktugunuz kadar o korkmuyor sizi kaybetmekten.

Back
X