Yazmıyor

asik degilim Fakat uzun zaman sonra bir sey hissetmistim. Sikinti bende mi diye dusunmeye basladim yoksa karsi tarafta mi :/

Sıkıntı sende değil. Single olduğum zamanlar bende aynısı erkeklere yapiyordum. 4 hafta full ilgi...iyice alıştırma, sonra kısık ateş üzerinde dinlenmeye birakma taktiği.
Ben o zaman icinde bazen başka adamlarla flört ediyordum bazende bireysel takiliyordum.
Sal ipini...

• Beğenmedim
Reactions: 000
Bir de arkadaşım doktor..Adam da savcıydı..Yani öyle ergence bir şey de değildi..Arkadaşım da bilmiyordu böyle bir şeyi zaten hemen alakayı kesti..
İyi etmiş. Adamın nişanlısına da yazık. Gerçi arkadaşınız kurtulmuş.
Artık gerisini o kız düşünsün.

Hepinizin “sal şu çocuğu” diyeceğini çok net biliyorum ben de zaten kendine saygısı olarak bir kız olarak bunu yapacağım ama akıl akıldan üstündür diyerek size yine de sormak istiyorum.
İnternetten bi adamla tanışmıştım, yaşlar 22-25.
3 kez görüştük ve her şey çok güzeldi. Yemeğe çıkıyorduk Sohbet muhabbet, ilgisi cok yuksekti yıllar sonra bi heyecan hissettim allah kahretmesin yine 1 ay anca sürdü.
3.buluşmadan sonra adama bir şeyler oldu. Yazmıyor eskisi gibi. Online oluyor saatler sonra yazıyor.
Kizlar ben mi yanlis yapiyorum ben mi flort ozurlusuyum neden olmuyor ya. Bu kacinci flortten donusum haddi hesabi yok artik.
Yazmadim o da yazmayinca. Dun storyime cevap vermis.
Sizce nasil davranmaliyim?
En az 2-3 yedeğin vardır. Durum onu gosteriyor. Tabii ki good bye demelisin.

Hepinizin “sal şu çocuğu” diyeceğini çok net biliyorum ben de zaten kendine saygısı olarak bir kız olarak bunu yapacağım ama akıl akıldan üstündür diyerek size yine de sormak istiyorum.
3 kez görüştük ve her şey çok güzeldi. Yemeğe çıkıyorduk Sohbet muhabbet, ilgisi cok yuksekti yıllar sonra bi heyecan hissettim allah kahretmesin yine 1 ay anca sürdü.
3.buluşmadan sonra adama bir şeyler oldu. Yazmıyor eskisi gibi. Online oluyor saatler sonra yazıyor.
Kizlar ben mi yanlis yapiyorum ben mi flort ozurlusuyum neden olmuyor ya. Bu kacinci flortten donusum haddi hesabi yok artik.
Sende sorun değil. Herkes flört flört diye takılıyor. Sen bunu sallama.

Eskiden böyle heriflere şerefsiz diyorduk şimdi flörtü var deniyor. Zaman gerçekten iğrenç. Bundan 8-10 sene önce biriyle konuşuyorsan sadece onla konuşurdun, takılırdın, olmazsa konuşur güzelce bitirirdin. Şimdi 3-5 flört, bir gün onunla bir gün diğeriyle görüş. Çok kötü.

Eskiden böyle heriflere şerefsiz diyorduk şimdi flörtü var deniyor. Zaman gerçekten iğrenç. Bundan 8-10 sene önce biriyle konuşuyorsan sadece onla konuşurdun, takılırdın, olmazsa konuşur güzelce bitirirdin. Şimdi 3-5 flört, bir gün onunla bir gün diğeriyle görüş. Çok kötü.
Evet bunu bir de hemcinslerimizde yapmaya başlamış.
Pes..:KK34:
Ama sonra karşı taraftan dürüstlük bekliyoruz..

Ay pucca gibi ilişkilerimi kitaba dökeceğim toplum hayrına 😄😄
Bu da olmadı diye karalar bağlamayın.
Salın gitsin. Elektrik tutmamış olabilir.
Başkası olabilir. Aklınca taktik yapıyor olabilir. Bu olmadıysa bir başkası olur.
Belli bir kota yok. Tekrar söylüyorum salın gitsin.

Bence sal gitsin bunu

O zamanlar sosyal medya yoktu, bunlara yeni iş imkanı çıktı yani.

Bir de arkadaşım doktor..Adam da savcıydı..Yani öyle ergence bir şey de değildi..Arkadaşım da bilmiyordu böyle bir şeyi zaten hemen alakayı kesti..
Hah ha yaa! Çok güldüm ben. Zorunlu hizmet bölgeleri bildiğin permütasyon kombinasyon çemberi diye biliyorum ben. Bir de Tıp Camiası ayrı bir olay, bir de savcı ve avukatlar da farklı bir dünya. İnsan insandır ya. Biz neden böyle bilmiyorum sanırım Türk filmlerinden, böyle etik erkek doktorlar, savcılar, avukatlar, kırmızı yanak babacan hakim imajından bu insanları gözümüzde bunlar yapmaz diye düşünüyoruz. Benim şahit olduğum bir durum vardı, bizim tanıdığımız bir güzel, tatlı hemşirenin adını salak bir doktor çıkarmıştı. Kızı oyalaya oyalaya bir hal olmuş, sonra arkasından vajinası dar ilişki zor oluyor gibi iğrenç bir yorum yapıp, milletin ağzına laf dolamıştı. Adamın tipi de tip değil yani! Böyle milletin oğlu bir yerde bir mevkiye gelince, egosunu nasıl şişireceğini bilemiyor. Sırf bu kız da bana baktı, ben beraber oldum diyebilmek için aylarca yalvarıp yakarıp sonra övünebiliyor.

Back
X