"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı" mı acaba?

aylint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
7.418
10
156
Diğer
İlk konumu açıyorum, çok heyecanlandım:)))

yeni ve eski hamişler aşerirken canınız neler çekti?
eşinise ne gibi işkenceler(!) yaptınız bu sebeple?
o ne kadar dayanabildi?
ve bebişin cinsiyetiyle aşerme bağlantılı mı sizce?
yaşanmış hamişliklerden örnekler verelim lütfen:)

benim annecimden örnek vereyim canı hep tatlı çekermiş, tamam iki oğlu var ama benim bırakın at binmek eşek binmekle bile ilgili en ufak tecrübem yok vallahisırnaşık şey

Canim Dediğin Gibi Ye Ekşiyi Doğur Ayşeyi Ye Tatliyi Doğur Hakkiyi Derler Ama Ben Tatlida Yedim Evet Ama Ekşiye çok Aşerdim Ve Hergünde Yiyorum Yani Bunlarin Pek Doğru Olduğunu Düşünmüyorum Oğluşum Olcak Allah Nasip Ederse

Canım benim annem bana hamileyken hep ekşi yemiş.bende hamileliğimin ilk aylarında ayva limon ve ekşi nar yedim..erik sevmezdim şimdi erik yiyiyorum.benim KIZIM olucak.eşime bu konuda hiç eziyet çektirmedimm..:dance:

Canım benim annem bana hamileyken hep ekşi yemiş.bende hamileliğimin ilk aylarında ayva limon ve ekşi nar yedim..erik sevmezdim şimdi erik yiyiyorum.benim KIZIM olucak.eşime bu konuda hiç eziyet çektirmedimm..:dance:
HERKESİNKİ DEĞİŞİYO DEMEKKİ BENİMDE OĞLUM OLCAK AMA BENDE EKŞİ YİYORUM:=)

kızlar Allah tamamına erdirsin ama niye demişler bu lafıki acaba?? ateş olmayan yerden duman tütmez, acaba istisnalar varsa da genelde doğru mu ??:sm_confused:

bencede kişiye göre değişiyor. ben ilk aylarımda acı, ekşi yerdim. suan 7 ayımdayım ve yaklasık 2-3 aydır tatluuu daha fazla yiyorum ve oglusum olacak insallah. bir keresinde canım cok yesil erik istedi o da mart ayıydı galiba. öle çok aşerenlerden deilim. can catlasa 2 hafta fln aşermişliğim vardır. :icecream:

e peki mart ayında erik bulamadın di mi? yoksa buldun mu??yerimseniben

bırakın tatlı yemeyi, utanmasam şerbet kaynatıp içecektim ilk üç ay, halen de canım tatlı istiyor ama bebişim kız

Aylint ilk konun hayırlı olsun.ben deli gibi limon yiyorum ve şu meşhur yeşil erik:) Ama bebişim erkek. Cinsiyetin yiyecekle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Valla tesadüf mü biliyorum ama ben normalde tatlı sevmezken şimdi deli gibi tatlı yiyorum....erik ü,çağla severim mesela ama onları da yiyesim gelmiyor..ve oğlum olacak....var galiba böyle bişey....ama şunu da söyliim..ilk 3 ay tatlı bişey görmek bile istemiyordum,midemi bulandırıyordu...3 aydan sonra tatlıya düşkünlüğüm başladı...

zaten tatlı pek sevmezdım...
hamılelığımın başında cok lımon yedım yalnız.şimdide erık yıyorum..
kızım olcak ınş.

ben de ilk 3-4 ay tatlıyı çok sevmeme rağmen hiç yiyemedim.bol bol limon yedim.eşim beni böyle görünce kızımız olacağına kendini baya inandırmıştı.ama 4. aydan sonra ekşi de yedim tatlı da.bu arada oğlumuz olacak:)

Bende en başta bir kavanoz turşuyu bitirmiştim şimdi çok yediğimden turşu görmek istemiyorum gerçi ama :) kızım olacak demiştim ve Allah'ın izniyle kızım olacaksırnaşık şey
Şuanda boyna yeşil erik yiyorum normalde de severdim zaten. Allah gönlüme göre verdi :) Darısı isteyenlerin başına

kızlar bende çok eksi yedim turşular , limonlar, hele mevsimi gelmeden canım bi erik istediki sormayın, eşim bütün bursayı aktardı herkesi seferber etti ama yok, 15-20 gün sonra çıkmış bi yerde dünya para verip almış, simdi hala erikçilerin peşinde koşturuyoo:))) tatlı ile hiç alakam yok aama oğluşum olacak, bende bu tez tutmadı yani

ben sadece erik isedim eşime sadece o konuda işkence ettim
oda 200 gr eriğe 20 ytl vermiş ama canım istemişti cinsiyetini ise henüz bilmiyorum
ama böyle bişey olacağını sanmıyorum annem erkek kardeşimde hep erik yerdi ama erkek oldu

ayy canım bir limon istedi işyerinde yedin ortadan ikiye kesip tuzluyarak meger hamileyimişim sonra ögrendim tatlıyı midem hiç almadı nefret ettim ama oglum olacak alakası yok bence yediğimizle

ayy kızlar ınanmıyom sıze bu bana yapılırmı sımdı

benm burada hıc yesıl erık yok.hadı erık neysede canm acayıp lımon ıstedı tuzlu tuzlu.lımonda yok evde bare tursu yıyım :)

hadi kızlar konu devam ben böle bir konu düşünmüşdüm aslında yeğenimin hanım bebek bekliyor daha 1,5 aylık cinsiyet belli değil ama limonu tuzlayıp tuzlayıp yiyor bakalım ne olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…