"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı" mı acaba?

valla bi site de okudum ekşi yeyince erkek oluyomuş muş muş amaan ne biliim sanırım vücudun neye ihtiyacı varsa onu istiyor.mesela şunu öğrenmiştim.kızlar x kromozomuyla oluştuğu için yani xx oluşurken asitik ortama ihtiyaçları olumuş ve ondan anne adayı asitli yani ekşi yiyecekleri istermiş.bu bilimsel bir yazıydı.ama şimdi çokta inanmıyorum artık yiyeceklere .

Valla ben hep ekşi yedim. ekşi erik, ekşi elma ve ayvayı bol bol yedim ilk aylarda ve erkek bebek bekliyorum. öyle çok bi işkencem olmadı geleni yiyordum:icecream:

valla arkadaslar ben ne tatlı ne ekşi sadece acı yiyodum..:1rolleyes: şu anda da bir oglum vaar..:)

senin kocanda heeeeklava:tam dayaklıkmış cnm ben benimkine kızıyodum ama bende 14 haftadayım ve beslenmem cok kötü hiç bişey yemek istemiyorum biraz bıkkınlık oluyo erkekte böle durumlarda nese sende bebek olunca ona sevdirmessin olur biter bi gazoza değiştin bebeğini dersin sıkma canını annelik bu olsa gerek herşeyi sen yaşarsın iyi kötü ama baba bir günde üstüne konar ben bu konuda çok gıcığım benim o diyorum sadece daha şimdiden çünkü hiç kolay diil bunu yaşadım ve annemin her defasında ayaklarına kapanmak istıyorum olsun biz kutsal varlıklarız bu ve bebeğinin kokusu herşeye değer cnm umarım bundan sonraki günlerin istediğin gibi geçer

ben inanmıyorum ben hiiç aşermedim hiç bişey canım istemedi sanırım bu aşerme olayı psikolojikk cokacimcoook yerimseniben

:teytey:ilk oğlumda bol ca tatlı yedim ikinci oğlumdada tatlıdan tiksindim hep ekşi tükettim.3. bebişime hamileyim bunda şimdilik hiç bişe canım istemiyor bakalım bu damı erkek olacak:dance:

kızlar ben ekşide yemek istemiyorum tatlıda resmen tuzlu olan herşeye aş eriyorum bakalım benim bebeğim ne olacak çok merak ediyorum gerçi hayırlısıyla doğsun önemli olanı o

ben tatlıyı sevmeyen biriyim ama hamileliğimde tatlı çok yedim.ve kendime hayret ettim.pastanelerin önünden geçerken dayanamıyordum.ekşi meyvelerden de yedim ama çok değil. karpuz aşerdim. bitme zamanıydı ve aldığımız karpuz kelek çıktı.şans işte. bir de muz çok fazla yedim. şuan bi oğlum var.

turşu...turşuuuu...turşuuu......sadece ona aşeriyorum...fazla sevmezdim....bakalım neler olacak...herhalde 10 hafta sonra belli olur....:)))

bende hamleliğim boyunca hep tatlı yemek istiyorum.ama ekşi ağzıma bile vuramıyorum.şua an bebişimin cinsiyeti erkek.

valla guzelim ben hamile kaldigimdan beri tatli da eksi de tuzlu da aserdim...acikcasi ben inanmiyorum buna...Ama belli de olmaz tabikaydirigubbakcemile3

bende hamleliğim boyunca hep tatlı yemek istiyorum.ama ekşi ağzıma bile vuramıyorum.şua an bebişimin cinsiyeti erkek.

ilk hamıleliğimde tatlı yı agzıma bıle sürmezken kılo kılo baklava yedım oğlum oldu kaydirigubbakcemile2 bu hamılleiğimde tatlıda ekşide yıyorum ikizlerımde olmucak ama merakla beklıyorum neyım olacak dıe :CüvCüv:

bende çok ekşi turşu suyu ve et canım istiyor dün gece sabaha kadar fırında patetesli köfte gördüm rüyamda.evvelsi gün et şiş çekti canım bugünde balık :d benim bebek kesin yamyam olacak ne dersiniz:d

benim evim sobalı eşim hayatta kömür çıkartmaz şimdi eşim getiriyor kömürü çok büyük zevk alıp gülüyorum gelip gidip uykusunda bile karnımı okşuyor daha 8 ayımız var ona çin işkencesi yapacagım:d çünkü bana o çok çektirdi çocugun olmuyor kısırsın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…