"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı" mı acaba?

ay süpersin ya bayıldım ne güzel benimki yardım bazen ediyor bazen oooooo yeter diyor.:jeyyar:

kızlar hamilelerin genelde midesi bulanır iştahı kesilir ben varya masallah önüme ne çıkarsa silip süpürüyorum ve hep açım :)

Hamileliğimin ilk 3 ayımda bulantımdan dolayı tatlı bile görmek istemiyordum. Ben ekşiyi hiç sevmezdim ama ilk üç ay turşu, limon ekşi portakal yedim durdum. Şimdi 5.ayımdayım sürekli tatlı yiyorum canım hep tatlı bişeyler istiyo ve benimde Allah nasip ederse oğlum olacak.

hamileliğimin ilk dört ayı boyunca kusma ve bulantı oldu. 2 günde bir serum almak zorunda kaldım ama yine de, o kadar bulantının arasında her sabah canım sütlü çikolata çekiyordu. 32. haftadayım ve inşallah oğlumuz olacak. demek ki "ye tatlıyı, yap hakkı'yı" doğruymuş..

ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama kızımda hamile oldugumu bilmedem kocca tursu suyunu devirmiştim sonra ekşi yedim turşu ya dayanamazdım kızım oldu şimdi bilmiyorum ama tatlı istiyor canım hep ama unutmayınki cinsiyet aynı bile olsa hamilelik farklı olabiliyormuş Allahım hayırlısını sağlıklısını versin

nebahat43 hayirli ve kolay bir dogum diliyorum ama ve lakin bu iskence fikrini kiniyorum..boyle dusunmene gerek yok bence,tamam kirgin olabilirsin cunku o soz cok agir ama bunu esinle de konus bence icinde birikir insanin bunlar dag olur inan..asil bu donemde birbirinize daha cok baglanip aile ortaminiolusturmalisiniz..ki bebis sicak bir yuvada dogsun..komur dolu sicak bir sobayla :)))))

benoglumda tatliyi cokcokyiyordum..simdiyse canim tuzlu istiyor ve et..mangalda et kokusubeni cildirtiyor kaldi ki ben et sevmeyen bir insanim..hayirlisi artik..soz aramizdaben yine erkek olsun istiyorum gibi yaaa

Eğer böYle bir durum varsa ki ben bekarım tatlıyı çok severim.Evlendiğimde de hepsini erkek doğurmam lazım ama ben kız çocuğu istiyorum nasıl olacak? kaydirigubbakcemile3

normalde de zaten tursuyu eksiyi cok severdim ama hamile kaldiktan sonra canim daha bi eksi seyler istedi... limon yedim hep ve kizim olucak kismetse

demekki neymiş her jamilelik farklı oluyormuş benim eltim ekşi yedi oglu oldu ben kızımda hep ekşi yedimmmmm

offff ben erik yerken millet yanımdan kaçardı öyle şapırtanak yerdim ki salata sularını kafama dikerdim çıldırıyodum ekşi için ama son ay kocamdan tatlı istemeye utanır hale gelmiştim öyle yiyodum çünkü sonuç;kız asıl sonuç;16 kiloooo:))

Ben ılk baslarında sekerlı syeler yıyodum hep ıstıyodum halada oyle bebısım erkek ama seker yukselıyo dıkkat edelım..

cnm ben öyle aşermedim
sadece bir kez cnm pamuk helva çekti o kadar ama zaten ben çok severim:)))

eşime hiç işkence yapmadım nişan geldikten sonra bile ağrım varken o yanımda uyudu ben gık bile demedim ertesi gün dinç olsun ona daha çok ihtiyacım var diye düşündüm kendi kendime çektim.
ben hep tatlı yedim oğlum oldu ekşi hiç yiyemedim limon bile fena yaptı beni ama normalde de tatlıya çok düşkünüm
kasımda doğum yaptım cnm bu arada

Valla buna işkence denirse mutfağı eşime teslim etmekle bir miktar işkence ediyor olabilirim :)

Bebiş 11 haftalık ve 5. haftadan beri kokulardan feci tiksiniyorum. Eşime bıraksam her gün balık yer ve yiyorda. Bütün ev leş gibi kokuyor tabiki de. Asla dokunamıyorum, mutfağa yaklaşmıyorum bile. Kendi yapıyor balıkları, salataları, ben sofrayı açıp oturuyorum TV'nin başına :roflol:

Hele misafir geldi mi (erkekler özellikle) hepsi mutfağa giriyorlar, biri salata yapıyor biri meze biri balık biri sofrayı açıyor derken arı gibi çalışıyorlar maaşallah Sonrada bulaşıkları yıkayıp, olmadı makineye yerleştirip gidiyorlar. Allah razı olsun bana hiç iş bırakmıyorlar.

Bu arada canım hep tatlı çekiyor ama daha belli değil bebişin cinsiyeti, ne hissediyorsun derseniz erkek hissediyorum. Bakalım birkaç haftaya belli olur herhalde...

Sevgili arkadaslar,

Gerçekte bebeğin cinsiyeti döllenme esnasında oluştuğundan döllenme esnasında bebeğin cinsiyeti bellidir.

Bebeğin cinsiyetini belirleyici etken babanın sperminin cinsidir. Eğer sperm Y kromozomu taşıyorsa bebek erkek, X kromozomu taşıyorsa bebek kız olacaktır.

Sevgiler,

ben başlarda mide bulantım olduğu için ekşi ve tuzlu şeyler yedim ama bulantılar geçince yiyemedim tatlıyı eskidende çok severdim halada öyle yiyorum ve kızım olucak hayırlısıyla. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…