"Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı" mı acaba?

ben bi kizimda eksi yedim bi kizimda tali..oglumda ise aci ve tuzlu seyler yedim tatlidan tiksinmistim..hurafe uyduruk seyler bunlar..simdiki hamileligimdede aci ve tuzlu seyler yiyorum yine tatlidan tiksindim...sonucunu bildiririm buraya yine..bebisimin cinsiyetini ögrendigimde..en cok hayirli saglikli olmasini diliyorum allahtan..

bende turşu manyağı oldum hamileliğimde.hiç tatlıya düşkünlüğüm olmadı normalde yediğim halde.bebişin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyo dedi dr.eğer erkekse ekşi tatlı tezi bende de doğru çıkmayacak

ben 37. haftamı bitiriyorum ve bardak bardak turşu suyu içtim.. kaç kavanoz turşu yedim hatırlamıyorum:) günün her saatinde olsa her saatinde yerim suyunu da içerim:) ve kızım olucak:)
sevgiler

Oğluma hamileyken hep tatlı aş erdim. Bisküvili pasta yapıp yapıp yerdim. Hatırlıyorum geceleri bile kalkıp pasta yerdim. O yüzden 22 kilo aldım delikafadulden Şimdi 6 haftalık hamileyim bu kezde ekşi ve tuzluya çok eğilimim var. İlk günler deli gibi turşu ve limon yedim. Bu aralar yine peynir ve peynir ürünleri canım çok istiyor. Ben kızım olmasını çok istiyorum ama tabiki önce sağlıklı olması. Yüce Allahım hayırlısını versin o ne yazdıysa o olur. Bakalım artık 2 ay sonra belli olur cinsiyeti o zaman bu tez doğrumu, değilmi anlarım delikafaduldendelikafadulden

alakası yok derim :))
ben limon manyağı olmuştum hamileyken herkes aa kız geliyor dedi
amaaa dünya tatlısı bir oğlişim oldu

valla canım ben kızıma hamileyken aşırı tatlı yiyodum ama şuan tekrar hamileyim oğlum olucak hiç bişeye aşermiyorum

canim hicbirsey cekmiyordu ama bu yazilardan sonra canim acaip sekilde eksi/tuzlu cekiyoorr. napcam ben bu saatte

şu anda 5+5 hamileyim hamile oldugumu öğrenmeden önce canım sadece karpuz cekmişit ama tatlının adını bile duymak çok kötü yapıyor şu anda bulantımda başladı hafiften baş dönmelerimde gecen misafirliğe gittim ekşi ekşi salataalr yedim bakalım kızım mı olacak

ay cok guldum bazılarınıza supersınız arkadaslar....aynen hepınıze katılıyorum bencede hıc alakası yok..ben 9+2 deyım ve hamıle olmadan obce delı gıbı tatlı yerdım asırı derecede yanı...ınanaın tatlıdan tıksındım gorunce mıdem bulanıyor asırı lımon yıyorum sonucu bıldırırım:))

valla ben hep hastalancağım zaman tatlı krizine girerdim hamileliğimde de canım hep tatlı şeyler çekti dondurma,puding,kavun,karpuz hiç ekşi şeyler çekmedi ve kızım olucak

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar bir oglum var ve inanırmısınız sürekli tatlı aserdim kilo kilo baklava yerdim ben inanıyorum bu gibi eski insanların sözlerine ama merakım diger çocugumda kız olursa canın ekşimi çekecek çünki ben tatlı hastasıyım

çikolatasız yaşayamayan ben hamileliğimde tiksinmiştim tatlıdan.canım sürekli ekşi şeyler isterdi.deli gibi turşu ve limon yerdim.ve erkekti cinsiyeti.

benım uzun sure canım acı ıstedı..yedım az az...
sımdıde tatlı ıstıyor cogunluklaa...

Bende tuttu :)) deli gibi tatlı istiyorum ve yiyorum oğlum olacak inşallah..Ekşi şeylerden tiksindim resmen hiç sevmiyorum artık..

Canım ne ekşi ne tatlı istiyor,hep hamur, hep kızartma,kızım olacak ama nasıl bir çocuk olacak merak ediyorum..

bende deli gibi ekşi şeyler yedım nar ekşisikaşık kaşık vişneler limonlar.tatlıyı çok severdım önceden ama şimdi gözümtatlı görmüyor. doktorum da kesinerkek diyo bebişe..

ben hep eksi çekti canim eksi seyler yedin tatlidan uzak durdum ve prensesim olacak insaallah. Bir arkadasimda yeni dogu yapti oda hep tatliya asermisti onunda oglu oldu hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…