Ye tatlıyı Doğur ....

hamisligin basindan beri deli gibi tatli yedim, hayal bile edemeyeceginiz kadar, 1 aydir yemiyorum oda hem seker testinden hemde cok kilo aldigimdan, herkes oglun olur dedi cikssss öyle olmadi bi kizim olacak allahim nasip ederse =)

mide bulantısı olan ilk dört ayı saymazsak bana uydu evet yiyorum tatlıyı getiriyorum atlıyı :) yalnız kaşıntılarım dayanılmaz boyutlara gelince elimi ayağımı çektim :(

arkadaşlar hepsi işin şakası.ben de 17 haftalık hamileyim,hep mandalina yedim oğlum oluyor.bir oğlum ve bir kızım daha var.kızıma bir kız kardeş olsun diye 3. bebeği istedik(kızımın ısrarlarıyla)oğlumun işine yaradı.şaka bir yana kızım bu durumdan hiç şikayetçi değil.o artık 11 yaşında mantıklı bir abla.

Bende bu sözü duydum ama bana da tam tersi gibi geliyor.Banada herkes erkek bebek diyor.Tatlı şeyler canım çekmiyor hatta görmek bile istemiyorum.Genelde tuzlu ve ekşi şeyleri daha severek yiyorum.Bide kız bebek annenin güzelliğini alır erkek bebek güzelleştirir derler.Çevremdeki herkes daha bir güzelleştiğimi söğlüyor aslında bende öğle hissediyorum:):)Bakalım sonuç ne olacak.Hepimizin en çok merak ettiği şeylerden biri sanırım.Ama kızda olsa erkekte sağlıklı cin gibi evlatlar versin Allah hepimize inşallah.

bende ilk 5 ay ekşi tarzı yedim şuan aşırı tatlı tüketimim vardı :((( şeker olayımız var gibi şekeri kestim bu arada nasip olursa oğlum olucak :)))

tatlıyı çoook severim. bolca tatlı tüketirim normalde de..
şuan 3 haftalık hamileyim. :69: yine tatlı yiyesim var.
ne olur cinsiyeti aylar sonra aklıma gelirse yazarım yine :)

heheh =)))

bana da kesin kız dediler hem vücut gelişimim dolayısı ile hemde bolcanak ekşi özellikle limon yediğim için ama oğlum olacak inş. 23. haftamdayım.. Herkes kesin kız kız dedi durdu =))

Hiç aslı yok bu söylemlerin bence.
Ben hep tuzlu ve ekşiye yöneliyorum.Ve oğlum olacak Allahın izniyle de.
Ultrasonda kalbi hızlı atıyorsa erkek çıkıyor genelde.Kızların kalbi yavaş atarmış.

Back
X