Yedek oyuncu gibiyim.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Herkese merhaba,

Daha önce ilişkiler konusunda ne kadar bedbaht olduğumu gösteren konular açmıştım, inceleyebilirsiniz profilimden. Sıradaki de bununla alakalı.

Yaklaşık 6 aydır konuştuğum erkek ben mesaj atmayınca atmıyor, buluşalım demeyince bunun lafını açmıyordu. Daha önce de böyle bir süreçten geçtiğim için son buluştuğumuz günden beri ona hiç yazmadım. Bilin bakalım ne zamandır konuşmuyoruz: 2 hafta oluyor. Onun attığı bir adım da yok.

Arada whatsapp'ta çevrimiçi görüyorum onu. Belki yazar diyorum, ama yine kendini çektiğini hatırlayınca sesimi çıkarmıyorum. Bu kez ona aşık değilim, çünkü ona ulaşabilmek için ona olan sevgimi de tükettim. İçim buna rağmen acıyor. Bunu daha fazla tarif edemiyorum.

O mesaj atana kadar konuşmamaya karar vermiş olmakla birlikte, bu belirsizliğe bir nokta koymaktan yanayım. Yüzyüze buluşmayı mı beklemeliyim, mesaj mı atmalıyım? Bir de, böyle erkeklerin aklı başına gelir mi sizce? Bunun idrakına kendi varsın istiyorum aslında. Psikologu olmaktan sıkıldım. Ve biraz daha çabalayacak olursam, depresyondan bipolar bozukluğa geçiş yapacağımı söyledi psikologum.

Bu yüzden... Yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim.

sizi umursamıyor açıkcası bu, olursa olur olmazsa olmaz modunda. Hiç yazmayın, yazarsa da çok umursamaz konuşun sizi kaybettiğini düşünsün

Sizin için doğru kişi değilmiş demek ki. Yol verin gitsin. Eminim size ilgi gösterecek ve sizi sevecek insanlarla karşılacaksınız. O zaman ne kadar boş yere üzüldüğünüzü de anlarsınız.

Böyle de mutsuzsun ki en azından şu belirsizlikten kurtulmuş bı mutsuz olacaksin

Ayrıldığınızı ya da bitirdiğinizi söylemeye gerek yok çünkü başlamış bir şey yok.
Benden size tek tavsiye tanıştığınız erkeklere fazla değer vermeyin. Ve her görüştüğünüzle de ilerisi olan bir birliktelik beklemeyin. Bazen bazı şeyler öylesine oluyor malesef.

Üzgünüm ama ortada bir belirsizlik yok. Adamın gönlü yok belli ki.
Kimse hoşlandığı kişiyle 2 hafta konuşmamazlık yapmaz.
Yazmayın, aramayın, böyle bitmiş kabul edip devam edin hayatınıza.
Karşı tarafta yok ama hanımefendi de var belirsizlik

Ah ah bu erkekler neden böyleler?Aynı zamanda bin tanesiyle konuşuyorlar,bu olmazsa nasılsa diğeri var mantığını ne zaman kaybederler ?

Karşı tarafta yok ama hanımefendi de var belirsizlik

Evet ama tek taraflı olması yeterli. Kendini belirsizlikler içinde bırakan birini oturup beklememeli.
Yazarsa ya da ararsa ters bir tepkiyle karşılaşabilir ya da aynı belirsizlik devam edecek şekilde bir konuşma gelişir ve konu sahibi beklemeye devam eder boşuna.
Böyle durumlarda karşıdakinin totosunu kaldırmadan sessizce bitirmek lazım.

Aynen öyle anlatmak istediğimi çok güzel anlatmissiniz

sizi umursamıyor açıkcası bu, olursa olur olmazsa olmaz modunda. Hiç yazmayın, yazarsa da çok umursamaz konuşun sizi kaybettiğini düşünsün
Hiç yazmıyorum, ilk adımı atmamın zararını çok önceden gördüm. Ararsa tepki göstermemeliyim, doğru söylediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…