Ilginç inançlarınız var . Erkekler bir kızla görüşmeden 2 hafta geçiremez filan niye nedir bu erkekler ?hepsi sapık midir ?Sıkıntım beni sevip sevmemesi değil, insan insandan zamanla soğuyabilir. Sorun beni sevdiğini söyleyip bana umut vermesi, bir süre sonra bir ilgi kaybı durumunda hiçbir şeyi düzeltmeye çalışmaması ve benden bir adım beklemesi. O süreçte ise bana içini asla açmaması.
Mesaj konusuna gelirsek, konuşmaları çoğunlukla ben başlatıyorum, bundan da gocunmuyorum. Sadece sessizliğimiz 2 haftayı geçtiği için şüphelenmeye başladım. Bu kadar aramız olmuyordu.
Kime sorduysam bir haftalık kopukluğu bile anormal karşıladılar. Bir de, ben bir erkeğin asla hiçbir kızla konuşmadan en az 2 haftasını geçireceğine inanmayanlardanım. Korkarım ki görüştüğü kızlar varsa, onlarla da anlaşamadıktan sonra bana en mutlu olduğum zamanda kendini hatırlatması. Ne bileyim. Ama oluruna bıraktım.
Direk ayrılın ben de ilgisiz olduğum erkeklere bu arkadasınız gıbı davranıyorum konussak bile içimden gelmiyor hala da duzelmedim amannnn diyoruz çünkü umursamıyoruzHerkese merhaba,
Daha önce ilişkiler konusunda ne kadar bedbaht olduğumu gösteren konular açmıştım, inceleyebilirsiniz profilimden. Sıradaki de bununla alakalı.
Yaklaşık 6 aydır konuştuğum erkek ben mesaj atmayınca atmıyor, buluşalım demeyince bunun lafını açmıyordu. Daha önce de böyle bir süreçten geçtiğim için son buluştuğumuz günden beri ona hiç yazmadım. Bilin bakalım ne zamandır konuşmuyoruz: 2 hafta oluyor. Onun attığı bir adım da yok.
Arada whatsapp'ta çevrimiçi görüyorum onu. Belki yazar diyorum, ama yine kendini çektiğini hatırlayınca sesimi çıkarmıyorum. Bu kez ona aşık değilim, çünkü ona ulaşabilmek için ona olan sevgimi de tükettim. İçim buna rağmen acıyor. Bunu daha fazla tarif edemiyorum.
O mesaj atana kadar konuşmamaya karar vermiş olmakla birlikte, bu belirsizliğe bir nokta koymaktan yanayım. Yüzyüze buluşmayı mı beklemeliyim, mesaj mı atmalıyım? Bir de, böyle erkeklerin aklı başına gelir mi sizce? Bunun idrakına kendi varsın istiyorum aslında. Psikologu olmaktan sıkıldım. Ve biraz daha çabalayacak olursam, depresyondan bipolar bozukluğa geçiş yapacağımı söyledi psikologum.
Bu yüzden... Yardımınıza ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim.
İnanç sistemimin hatalı olduğunu söylediğiniz için teşekkür ederim. Olumsuz deneyimler sonucunda edindiğim fikir her yerde geçerli olamaz. Bu yüzden haklısınız.Ilginç inançlarınız var . Erkekler bir kızla görüşmeden 2 hafta geçiremez filan niye nedir bu erkekler ?hepsi sapık midir ?
Görüştüğü kız bile değil kızlar yani?! Erkekleri böyle sapık ve midesiz gordukce karsininza dusunduklerinizden fazlasının çıkmayacağını düşünüyorum açıkçası .
Ayrıca ben mesajda bambaşka şeyler yazmışım . Ilk başta yanlış mı alıntı yaptı diye bile düşündüm.
Sanırım iletişim kuramıyoruz sizinle ,
Iyi bayramlar diliyorum.
Fikirleriniz için teşekkürler. Evet, uğraşan taraf bendim. Ama bunlar gerçekten sevince gözüme batmıyordu. Asıl üzen şey, bir ilişki içinde platonik aşk yaşıyorum sanki. Koşmayı bıraktım, emeklemiyorum bile.Bana tek taraflı gibi geldi. Yanlış anlamayın ama o size karşı bir adım bile atmıyor siz koşarak gidiyorsunuz sanki. Çok görmüş geçirmiş sayılmam ama böyleleri sizi elinin altında görür.
Sabredersem psikolojik savaşın içine daha çok gireceğim sanki. Sizin sabrınıza hayran kaldım doğrusu... Böyle insanlarla konuşmak gerçekten zor. Onlara karşı sabır göstermek falan. Bir çocuk sesine dayanamayan ben, sabrımın sınırlarını bir tek ona karşı zorluyorum. Bugüne kadar ona iki kere sitem ettim, haklı olduğum yerde uzlaşmak istediğim zamanlar oldu. Ama bu son zamanlar beni daha çok zorluyor, sonuçta ben de pasif agresif bir eylem gösteriyorum. Bana yeniden yazacak olursa bunu gerçekten beni istediği için mi, yoksa bana ihtiyaç duyduğu için mi yapar anlayamam.Bende de vardi bu modelden bir tane hem de birebir aynisi.Simdi karnimda bebelerle kv den ciktik memleketime gidiyoruzYalniz bizim surec boyle suruncemeli,ayrilli barisli cook uzun yillar surdu .Tek sebep evlilige uzun sure hazir degildi.En son 2 yil once rest cekince 3 ay icinde aile babasi olasi geldi ve anca evlenebildik.Sen bu kadar sure sabredermisin bilmiyorum.Icinde cok derin duygular yoksa yoluna bak derim.Herkesin kolay kolay sabredebilecegi bir durum degil cunku.
Sizin adınıza üzülmedim desem yalan olur. İlişkiniz ne kadar sürdü bilmiyorum ama sizce de bitirmeniz gerekmiyor mu? Bana sadece üzülüyormuşsunuz gibi geldi.Fikirleriniz için teşekkürler. Evet, uğraşan taraf bendim. Ama bunlar gerçekten sevince gözüme batmıyordu. Asıl üzen şey, bir ilişki içinde platonik aşk yaşıyorum sanki. Koşmayı bıraktım, emeklemiyorum bile.
Ben bitirdim sayılır, kendi içimde yani. Doğru düzgün görüşemediğim birine aşığım dersem dürüst davranmamış olurum.Sizin adınıza üzülmedim desem yalan olur. İlişkiniz ne kadar sürdü bilmiyorum ama sizce de bitirmeniz gerekmiyor mu? Bana sadece üzülüyormuşsunuz gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?