Yedek oyuncu gibiyim.

Valla iki haftadir eğer ölmedi ama yinede iletisime geçmeyen bi adama hiç bisey yapmaz hayatima bakardim eğer olurda bi gün dönerse ayyy canim yaaa senden ses çıkmayınca ben önümdeki maçlara baktim derim

sessizce telefon numarasini sil. bisey demek zorunda degilsin. 2 haftadir adam yok zaten.
Dün gece sildim. Bundan sonra kuracağımız iletişim faydasız. Yine de bir şeyleri netleştirmek isterdim. Sessizce bitirmemin, yorum yapanlardan biri söyleyene kadar düşündüğüm en son yol olduğunu itiraf etmeliyim.

Valla iki haftadir eğer ölmedi ama yinede iletisime geçmeyen bi adama hiç bisey yapmaz hayatima bakardim eğer olurda bi gün dönerse ayyy canim yaaa senden ses çıkmayınca ben önümdeki maçlara baktim derim
İşin komiği bu aralar asosyalliğe bağladım. Sosyal medya hesabım hiç yok. İlgilendiğim tek şey sanat, bir de kitap. Bazen onlar bile yetmiyor bu acıyı avutmama.

Silin gitsin. Birgün aklına gelipte ararsa tanımamış gibi cevap verin önce. Sonra da aa sen hayattaymışsın. Bu kadar hafta arayıp sormayınca öldün sandım diyin. Üstüne birde unuttum seni kusura bakarsan bak diyin.

sevgili misiniz peki? hani öpüşme, el tutma vs gibi şeyler var mı? aşkım canım diyor musunuz?

ben bıktım bu sıra bu tür adamlardan. en baştan kaçmak lazım da ilk birkaç ayda ayıkıyoruz malesef

Sizin için doğru kişi değilmiş demek ki. Yol verin gitsin. Eminim size ilgi gösterecek ve sizi sevecek insanlarla karşılacaksınız. O zaman ne kadar boş yere üzüldüğünüzü de anlarsınız.
Orası kesin, bugünlere dönüp bakınca kendime kızacağım hatta. Ama şu anda bile verdiğim tepkinin gayet insani ve düşündüğüm şeyin gayet olgunca olduğunu biliyorum. Ve bu adam 32 yaşında... Ergen de değil.

sevgili misiniz peki? hani öpüşme, el tutma vs gibi şeyler var mı? aşkım canım diyor musunuz?

ben bıktım bu sıra bu tür adamlardan. en baştan kaçmak lazım da ilk birkaç ayda ayıkıyoruz malesef
Dediğiniz temaslarda bulunduk. Sevgiliyiz demek isterdim ama... Bu sıfat bize fazla görünüyor şu an.

Iloskiyi bitirmek icin bitti demeye gerek yok. Birsey demeden de bitebilir iliski. Siz yolunuza devam edin.

Hiç yazmıyorum, ilk adımı atmamın zararını çok önceden gördüm. Ararsa tepki göstermemeliyim, doğru söylediniz.
eğer tepki gösterirseniz, hiç arayıp sormadın hep ben çabalıyorum gibi cümleler kurarsanız onu umursadığınızı düşünür. Gayet sakin ve takmıyomuş havası verin, peşinizden koşcak o kadar eminim

Dediğiniz temaslarda bulunduk. Sevgiliyiz demek isterdim ama... Bu sıfat bize fazla görünüyor şu an.
hani formal olarak isim kondu mu diye... isim konduysa çok daha saçma oluyor çünkü (yaşadım)
isim konmadıysa da saçma, kovalamıyor demekki. sorarsanız da yoğunluk, hastalık vs gibi bahaneleri ortaya atar. psikoloğa gidiyor olmanız avantajınız olmuş. daha fazla zarar almadan yol göstermiş aslında. siz de normal arkadaş gibi yazarsa cvp verip falan takılın olmazsa. ciddiye almayın yani.

Bazı insanlar yaş alsa da olgunlaşamıyor maalesef

Belirsiz olan bi durum yokki.
Aksine herşey gayet belli ve açık.
İki haftadır aramayan erkek eğer ölmediyse , sizi zaten çıkarmış rotadan.
Bence heryerden engelleyip yolunuza bakın.

kendiniz önemseyin lütfen dikkat edin böyle insanlara değer mi hayır lütfen kendinize bakın msj yoluyla nokta koyun böyle insanla yüz yüze gelip konuşmaya değmez.

YAzan adam yazardı bu zamana kadar zaten istemiyo bellki yada başkası var normal şartlarda insan hiç mi merk etmez 2 haftadır
Hiç buluşmayın mesajda atmayın o yoluna bakıyor suan sende bak yoluna no sunu da sil gitsin yazmaz zaten bu saaten sonra seni sevgilisi olarak görmüyo belli bu

Zoruma en çok giden de bazı erkeklerin yalandan umut vermeleri ve bunu anlayamamam. Numarayı dün komple engelledim, ondan bile kendisini umursamadığımı düşünür diye engeli kaldırdım. Doğru mu yaptım bilmiyorum inanın. Belki de onun aramasına cevap vereceğimi ve yalanlarına inanacağımı düşünebilirsiniz. İnanın, ona bir şans daha veremeyecek kadar yorgunum. Kendimi daha çok umursuyorum artık.

kendiniz önemseyin lütfen dikkat edin böyle insanlara değer mi hayır lütfen kendinize bakın msj yoluyla nokta koyun böyle insanla yüz yüze gelip konuşmaya değmez.
Mesaj dahi atmadım. Atarsam "aa bu kız beni hatırladı da böyle yazdı ama yine durmaz" diye düşünecek. Buna sebep olmayacağım.

Gerçekten insanlar bu aşk konusunda neye takıntılı ise onu yaşıyorlar .
Ben olsam ben yazmışım o yazmış umrumda olmaz. Birlikte mutlu isem , zaman geçirmek istediğim surece yazarim(haftada 1 2)
Fazla yazmam çünkü mutlu olacağım bir sürü şey yapıyorum. İlişkiyi hayatınızın merkezi yapmayın ve bence takmayın .
Rahatsız oluyorsa sizle görüşmesin . Bu onun sorunu . Size karşı hissi yoksa bunu söyler zaten, söylemiyorsa da yine onun sorunu .
Ben böyle yapıyorum, reddedilmeyi sevilmemeyi de hic kişisel almiyorum.
Tavsiye ederim

Böyle insanları hayatından tamamen çıkarmalısın.

Sıkıntım beni sevip sevmemesi değil, insan insandan zamanla soğuyabilir. Sorun beni sevdiğini söyleyip bana umut vermesi, bir süre sonra bir ilgi kaybı durumunda hiçbir şeyi düzeltmeye çalışmaması ve benden bir adım beklemesi. O süreçte ise bana içini asla açmaması.
Mesaj konusuna gelirsek, konuşmaları çoğunlukla ben başlatıyorum, bundan da gocunmuyorum. Sadece sessizliğimiz 2 haftayı geçtiği için şüphelenmeye başladım. Bu kadar aramız olmuyordu.
Kime sorduysam bir haftalık kopukluğu bile anormal karşıladılar. Bir de, ben bir erkeğin asla hiçbir kızla konuşmadan en az 2 haftasını geçireceğine inanmayanlardanım. Korkarım ki görüştüğü kızlar varsa, onlarla da anlaşamadıktan sonra bana en mutlu olduğum zamanda kendini hatırlatması. Ne bileyim. Ama oluruna bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…