Yediğim darbe nasıl geçecek?

senyoksunneden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
26
19
3
40
Evet arkadaşlar dün konumu bilen bilir. Sevgilimin bir mekanda tanışıp her yerden eklediği kız olayını çözdüm. Dün akşam dedim ki ben bu kızı istemiyorum çıkar dedim ve hayır dedi çıkarmıcam onun üzerine kocaman bir kavga işte hep beni suçlamalar abartıyorsun demeler felan filan. Daha sonra dedim ki bu kız kim bana istek atıyor mesaj atıyor benimle konuşacağı varmış diye ortaya bir blöf atmamla herşey çorap söküğü gibi geldi. İlk önce kabul etme engelle her yerden dedi bak işte bende şimdi çıkarıyorum dedi. Bende yok bana ne dicek dedim ondan önce senden duyum dedim ve tamam dedi anlatacam dedi. Sosyal medyada tanıştık dedi. Konuştuk görüştük ve bitti dedi. Yemin etmeler şöyle böyle demeler kendi kuyusuna düşürerek itiraf ettirdim herşeyi. Eşeklik ettim seni seviyorumlar başladı daha neler neler. Neden erkekler böyle daha sevgili iken bunu yapan ilerde evlense neler yapar. Uçkuruna düşkün erkek misali.

zaten anlasalar hiç bir kadın bu hale gelmez ki canım

Biz evliyken yasadik bunlari. Butun erkekler inkar eder yeminler eder. Cunku kenarda bekleyen bir es olsun isterler ve heyecan yasatan kadinlar.
Biz bosanip atlattiysak sen daha sevgilisin defol de bitsin.
tabiki öyle ama sorun şu bundan sonra gel de güven birine

Bende nisanliyken yaşadım.Yolun başındayken neyseki gormussunuz gerçek yüzünü. Sonra o aldattığı kadınla evlendi ve hala beni arıyordu. Boyleleleri uslanmaz. Allah iyilerle karsilastirsin. Yediğim darbe nasıl geçecek demissiniz. Geçiyor size tecrübe kazandirmis oldu öyle düşünün.

bir kadın hissediyor bir kere şüphe düştümü gerisi hep geliyor zaten

Allahın yanında bir iyiliğin varmış farkedip ortaya çıkarmışsın sevgilin de hem suç işlemiş hem de usta değilmiş biliyorum kolay değil ama böyle adamlar için hiç üzülmeyelim kurtuldum gözüyle bak duruma ne güzel demişsin şimdi bunu yapan evlenince neler yapmaz onun da pişmanlığı iki güne söner merak etme ikinci şansı verirsen de bu defa ben yaparım o affeder moduna girer o yüzden sil onu ve kendini toparlamaya hayatına devam etmeye bak

Bu modeller de eşeklik ettiklerini (ki eşeklik etmek olayı oldukça yumuşatmak oluyor) ancak yakalandıklarında anlıyorlar ne hikmetse. Yakalanmasalar, eşeklik etmeye gayet keyif alarak devam edecekler. Seviyormuş da bilmem ne. Hee kesin seviyordur. Hatta kalbi o kadar sevgi dolu ki sizi sevmek yetmemiş, etrafa da saçıyor sevgi kelebeği. Koyun o sevgi dolu dötüne tekmeyi, gitsin başka yerde uçsun.

çok şükür tatlım zor bir kadın için kolay değil ama inşallah yaşattığını yaşamasını diliyorum onun için

Haha bayıldım blofune. Evet kızlar böyle olun yaaa. Hiç de üzülme. Senden daha değerlisi ve kıymetlisi yok. Canı cehenneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…