Yediğim halt...

Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.
Siz adamın gözünüze soktuğu tüm davranışları affederken neyi hissedeceksiniz ki?
Bile isteye her şeye gözünüzü kapatıyorsunuz zaten.

Yurtdışında baska kadinlarla olmadığından nasıl eminsiniz? Yani belki bir sevgilisi yoktur ama günü birlik ilişkiler kuruyor olabilir ki bu da aldatma yani

Konu sahibi istemiyor ki bosanmayi. Adam "yola geldi" zaten. Cekmek zorunda kalmak degil, cekmeyi bile isteye kendi rizasiyla tercih etmek su anki durum.

Biseyini yakalarsın yada şüpheli davranışları olur heralde. İlla ki kokusu çıkardı diye düşünüyorum

O da olabilir..

Ayrı evi kanitlayabilirim belki. Şimdilik iyi gibi bakalım zaman ne gösterecek

Biseyini yakalarsın yada şüpheli davranışları olur heralde. İlla ki kokusu çıkardı diye düşünüyorum

Adam yurt disinda istedigini yapip faturasini sana kesiyor bacim ya. Hangi supheli davranislari? Adam senden supheleniyor bundan ala yakalama mi olur. Adam senden supheleniyor ama sen suphelenmiyorsun

Siz adamın gözünüze soktuğu tüm davranışları affederken neyi hissedeceksiniz ki?
Bile isteye her şeye gözünüzü kapatıyorsunuz zaten.
Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Eşim ne dedi barıştıktan sonra biliyor musunuz?
Ben barısmasaydim yurtdışına kacacakmis...
Köşeye çok fena sıkışmışti çünkü

Ben sizi çok sağlıklı bulmadım tedaviye ihtiyacınız var
Bunu neye istinaden söylüyorsunuz?! Direkt yaftalayın. Şakaya vurduğum yada dalgaya aldığım için mi?? Ah vah edip dizime vurup depresyona girsem daha mi normal??
Bunu düşündüğünüz için sizler görünün bi bence.

Demek ki eşinizin orada 2. bir hayatı var. Bunu anlamazdan gelmeniz sizin tercihiniz tabi.

Demek ki eşinizin orada 2. bir hayatı var. Bunu anlamazdan gelmeniz sizin tercihiniz tabi.
Sürekli aynı ülkeye gitmiyor ki ama. 2. Bir hayatı olamaz. En fazla tek gecelik ilişki olabilir (onaylamiyorum böyle bir şeyi 2. Hayata istinaden yazdım)

Adam gozune de sokuyor bazi seyleri ama bilmemek mutluluktur deyip mutluluk oyunu oynamak seni mutlu mu ediyor?

Amin. Beşer şaşar
Yok sizinki ne şiş yansın ne kebab modu.
Alaya alma sebeblerinizi demiştim zaten.
olayların silsilesinde zerre mantık olmayınca ya da kalmayınca tutunacak bahaneye de kılıf uydurma psikolojisi bu.
Yani yaptım oldu.
Ya da ben buyum, blöfüm de pazara kadar.
Adam da bunu biliyormuş oynamış kozunu zaten.
Mutluluklar dileyelim.

Canım zaten mantıksız hareket ettihim için kendimle dalga geçiyorum. Ben şişi yakmıştım çoktan. Blöf yapsaydım ev tutmaz anneme taşınırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…