Siz adamın gözünüze soktuğu tüm davranışları affederken neyi hissedeceksiniz ki?Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.
Yurtdışında baska kadinlarla olmadığından nasıl eminsiniz? Yani belki bir sevgilisi yoktur ama günü birlik ilişkiler kuruyor olabilir ki bu da aldatma yaniGüzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...
Konu sahibi istemiyor ki bosanmayi. Adam "yola geldi" zaten. Cekmek zorunda kalmak degil, cekmeyi bile isteye kendi rizasiyla tercih etmek su anki durum.Avukatta problem var o zaman
Aslinda burada da avukat arkadaslar vardır ona gore konu acarsaniz yardimci olurlar
Psikolojik siddetten tekrar açamıyorsaniz bile tacizden acarsiniz yani, bu adam sizinle beraber degil.ayri evdesiniz ama sizi de birakamiyor ben istemiyorum dedikten sonra is tacize girer :) tabii avukat degilim farkli yollar arayarak yazdim lütfen cekmek zorunda hissetmeyin kendinizi
Biri olmazsa baska bir yol.illa ki vardir
NedenBen sizi çok sağlıklı bulmadım tedaviye ihtiyacınız var
Biseyini yakalarsın yada şüpheli davranışları olur heralde. İlla ki kokusu çıkardı diye düşünüyorumBak Ac bdv.yi oku. Bircok kadin kemalim yapmaz diyor. Sonra aldatilmisim diyorlar. Daha nasil hissedecektin? Adam sana cok afedersin ama kopek muamelesi yapiyordu. Sen o evden mecbur kaldigin icin ayrilmadin mi? Rahat battigi icin ayrilmadin herhalde. Bu his denilen seyi sen nasil bir sey saniyorsun?
O da olabilir..Çünkü herkes kendinden bilir işi.
Size güvenmeyen ve güven vermeyen adama bu kadar güvenmeniz çok tuhaf.
Özellikle yurt dışına gittikten sonra sizden şüphelenmeye başlamadı. Kendisi orada bir şeyler yaptı, o yüzden kendi vicdanını aklamak için sizi suçluyor.
Ayrı evi kanitlayabilirim belki. Şimdilik iyi gibi bakalım zaman ne gösterecekAvukatta problem var o zaman
Aslinda burada da avukat arkadaslar vardır ona gore konu acarsaniz yardimci olurlar
Psikolojik siddetten tekrar açamıyorsaniz bile tacizden acarsiniz yani, bu adam sizinle beraber degil.ayri evdesiniz ama sizi de birakamiyor ben istemiyorum dedikten sonra is tacize girer :) tabii avukat degilim farkli yollar arayarak yazdim lütfen cekmek zorunda hissetmeyin kendinizi
Biri olmazsa baska bir yol.illa ki vardir
Biseyini yakalarsın yada şüpheli davranışları olur heralde. İlla ki kokusu çıkardı diye düşünüyorum
Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.Siz adamın gözünüze soktuğu tüm davranışları affederken neyi hissedeceksiniz ki?
Bile isteye her şeye gözünüzü kapatıyorsunuz zaten.
Çünkü çok tatlıyım:)))Adam yurt disinda istedigini yapip faturasini sana kesiyor bacim ya. Hangi supheli davranislari? Adam senden supheleniyor bundan ala yakalama mi olur. Adam senden supheleniyor ama sen suphelenmiyorsun
Çünkü çok tatlıyım:)))
Bunu neye istinaden söylüyorsunuz?! Direkt yaftalayın. Şakaya vurduğum yada dalgaya aldığım için mi?? Ah vah edip dizime vurup depresyona girsem daha mi normal??Ben sizi çok sağlıklı bulmadım tedaviye ihtiyacınız var
Baya da saf :)))
Demek ki eşinizin orada 2. bir hayatı var. Bunu anlamazdan gelmeniz sizin tercihiniz tabi.Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Eşim ne dedi barıştıktan sonra biliyor musunuz?
Ben barısmasaydim yurtdışına kacacakmis...
Köşeye çok fena sıkışmışti çünkü
Amin. Beşer şaşarALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin.
Şiraze kayıyor demek ki.
Sürekli aynı ülkeye gitmiyor ki ama. 2. Bir hayatı olamaz. En fazla tek gecelik ilişki olabilir (onaylamiyorum böyle bir şeyi 2. Hayata istinaden yazdım)Demek ki eşinizin orada 2. bir hayatı var. Bunu anlamazdan gelmeniz sizin tercihiniz tabi.
Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Eşim ne dedi barıştıktan sonra biliyor musunuz?
Ben barısmasaydim yurtdışına kacacakmis...
Köşeye çok fena sıkışmışti çünkü
Yok sizinki ne şiş yansın ne kebab modu.Amin. Beşer şaşar
Canım zaten mantıksız hareket ettihim için kendimle dalga geçiyorum. Ben şişi yakmıştım çoktan. Blöf yapsaydım ev tutmaz anneme taşınırdım.Yok sizinki ne şiş yansın ne kebab modu.
Alaya alma sebeblerinizi demiştim zaten.
olayların silsilesinde zerre mantık olmayınca ya da kalmayınca tutunacak bahaneye de kılıf uydurma psikolojisi bu.
Yani yaptım oldu.
Ya da ben buyum, blöfüm de pazara kadar.
Adam da bunu biliyormuş oynamış kozunu zaten.
Mutluluklar dileyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?