Yediğim halt...

Peki siz nasil bu hale geldiniz? Aksam yatip sabah bu hale gelmediniz herhalde? Adam hep mi boyleydi? Sonradan olduysa ne oldu da boyle oldu?

Hayırlısı

Peki siz nasil bu hale geldiniz? Aksam yatip sabah bu hale gelmediniz herhalde? Adam hep mi boyleydi? Sonradan olduysa ne oldu da boyle oldu?
Güzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...

Bak bisi diyecegim ama valla samimiyim bak dalga gecmek icin sormuyorum. Peki sen bu adami cok aradin mi? Ya da soyle sorayim evkenirken kafan mi guzeldi? Yani boyle adamlar hep boyledir cunku ve bu adamlarin kiskanmasini falan sevgi zannedip mutlu olan kadinlar vardir. Sen hangisisin?

Canım biz 3 ay içinde evlendik çünkü atlı kovalıyordu.

liliyaa akliniza baska biri gelmesin demissin ya valla senin bu safligin beni oldurecek. Kizma bana ama asiri iyi niyetlisin..kisi kendinden bilir isi bunu da mi hic duymadin? Adam yurt disinda ne haltlar karistiriyorsa artik seni de kendi gibi saniyor. Ramazan ramazan beni gunaha sokma yoksa cok pis sayasim var senin bu kocana.

Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.

Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.

Bak Ac bdv.yi oku. Bircok kadin kemalim yapmaz diyor. Sonra aldatilmisim diyorlar. Daha nasil hissedecektin? Adam sana cok afedersin ama kopek muamelesi yapiyordu. Sen o evden mecbur kaldigin icin ayrilmadin mi? Rahat battigi icin ayrilmadin herhalde. Bu his denilen seyi sen nasil bir sey saniyorsun?

Çünkü herkes kendinden bilir işi.
Size güvenmeyen ve güven vermeyen adama bu kadar güvenmeniz çok tuhaf.

Özellikle yurt dışına gittikten sonra sizden şüphelenmeye başlamadı. Kendisi orada bir şeyler yaptı, o yüzden kendi vicdanını aklamak için sizi suçluyor.

Avukatta problem var o zaman
Aslinda burada da avukat arkadaslar vardır ona gore konu acarsaniz yardimci olurlar
Psikolojik siddetten tekrar açamıyorsaniz bile tacizden acarsiniz yani, bu adam sizinle beraber degil.ayri evdesiniz ama sizi de birakamiyor ben istemiyorum dedikten sonra is tacize girer :) tabii avukat degilim farkli yollar arayarak yazdim lütfen cekmek zorunda hissetmeyin kendinizi
Biri olmazsa baska bir yol.illa ki vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…