- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
İğrenç dimiKıtlık mı var tantuni niye kaçırıyor tövbe yarabbim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğrenç dimiKıtlık mı var tantuni niye kaçırıyor tövbe yarabbim![]()
Ben mi gülüyorum:) napim şakaya vuruyorum işte :))Hala da gülerek anlatıyor ben şok![]()
Amin Allah razı olsun sağolun.
Öyle mi dersiniz, yani gönlüme kalmış..
Aldatma tabi ki affedilemez, ama sevgi ve saygı yoksa orada duramıyor insan.
Benim de teyzelerim falan hep öğrendi onun yaptıklarını. Bir daha bir araya gelemezler..
Hayırlısıİvit devam :)
Şu anda yurt dışında, şimdilik yolunda herşey. Eskiden evdeyken çok sıkıntılı durumlar oluyordu bildiginiz gibi. Şimdi saygısızlık yapmıyor bana.
Sabahları mesaj atıyor "günaydın ailem"
Kafasına dank ediyor düşündükçe galiba. Ama uzun sürmeyebilir onun tarafında. Akışına bıraktım.
Ben ilk defa eşimden dürüm kaçıran duydum da şaşırdım vallahi.İğrenç dimi
Hala da gülerek anlatıyor ben şok![]()
Güzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...Peki siz nasil bu hale geldiniz? Aksam yatip sabah bu hale gelmediniz herhalde? Adam hep mi boyleydi? Sonradan olduysa ne oldu da boyle oldu?
Of aklıma geldikçe gulmekle ağlamak arasında gidip geliyorum.Ben ilk defa eşimden dürüm kaçıran duydum da şaşırdım vallahi.
Kız yok dalgaya vuruyorum hala anlamadınız heeE kadina tantuni bile ismarlamis mutlu olmus kadin nasil gulmesin :) kadincagiz pek aliskin degil bunlara![]()
Güzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...
Canım biz 3 ay içinde evlendik çünkü atlı kovalıyordu.Bak bisi diyecegim ama valla samimiyim bak dalga gecmek icin sormuyorum. Peki sen bu adami cok aradin mi? Ya da soyle sorayim evkenirken kafan mi guzeldi? Yani boyle adamlar hep boyledir cunku ve bu adamlarin kiskanmasini falan sevgi zannedip mutlu olan kadinlar vardir. Sen hangisisin?
Güzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...
Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.liliyaa akliniza baska biri gelmesin demissin ya valla senin bu safligin beni oldurecek. Kizma bana ama asiri iyi niyetlisin..kisi kendinden bilir isi bunu da mi hic duymadin? Adam yurt disinda ne haltlar karistiriyorsa artik seni de kendi gibi saniyor. Ramazan ramazan beni gunaha sokma yoksa cok pis sayasim var senin bu kocana.
Çok kararlıydım. Gerizekalı ben..
Akışına bıraktım şimdilikİleriye Bakın
Bir kadın hisseder değil mi ama. Ne gördüm ne duydum ne hissettim.
Çünkü herkes kendinden bilir işi.Güzel sorular:) ilk zamanlar çok güzeldi. Yurtdışına gitmeye başladıktan sonra böyle oldu. Başka kadın aklınıza gelmesin. En büyük sorun neydi biliyor musunuz, bana olan güvensizliği.. ben yokken birşey yapıyor mu acaba diye düşünüp senaryo kurup ona inanması...
Avukatta problem var o zamanBenim gerizekalı eski avukat direkt feragat imzalattı. Halbuki diğer bir yolu bilmem kaç zaman içinde aynı sebeplerden tekrar açabilmekmiş. Benim kız kardeşim de boşanmadan döndü o söyledi. Tabi ben araştırmadan uçarak imza atmaya gittiğim için
Sebepler psikolojik şiddet..