- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
afedersinde resmen ilk gidisinden para alınmıcak diye ne varsa yaptırmıssın adeta sana kahveden yas pastaya kadar ikram etmiş indirimde yapmıs vs. cok normal bence biz bi manikürü 55 tl ye kaş almayı 30dan yaptırıyoruz kaldıki sac boyatma 180 den baslıyor
evet tatlım İstanbul Acarkentte fiyatlar bu ve Nişantaşında da bu civardadır büyük ihtimalle
Sevgili Asya;
Öncelikle hatanı söylemek istiyorum kızmazsan eğer. Adam el emeği olan şeyler için sana jest yapar. Ama kendi para ödeyip de aldığı şeyleri sana hediye diye vermez. Onu da jest yapıp senin alman lazım aslında. Yani ona ücret vermemeyi düşünmen ayıp olmuş. Almışken tüm set alsaydın madem nasıl olsa ilk gidişin ücrete dahil değil. Kaldı ki böyle durumlarda insanlar laf gelişi konuşur ama yeni açılan iş yerlerine bereket gelsin diye giden kişi de verir.
Baya çok işlem yaptırmışsın o kadar çıkması az fazla olsa da normal. Ben dikkat etmemişim o kısma.
Keratin bakımı bile 300 civarı.. Bence az bile istemiş.. Üstelik sizde vur deyince öldürmüşsünüz...
ha keratin bakımın fiyatını bilemem. yaptırmadığım için. o kadar pahalımı ya
Bazı kuaförler gerçekten çok iyi para kazanıyor . Bizim burada da kadınlar gösterişe , dış görünüşe çok önem verdikleri için kuaförler arası rekabet arttı . Yani o kadar ihtişamlı yerler açıldı ki sormayın üstelik bir kaş alma 50 tl olan yerler var . Gelin başını 2 milyar a yapan yerler var . Geçmiş olsun inşallah verdiğiniz paraya değmiştir. Bu arada bende geçen sene röfleme , dip cilasına toplamda 750 tl vermiştim . Manikürde yaptırmıştım o da bizden olsun denmişti. Çok şükür 750 tl verdim ama 20 tl beni sıkıntıya sokardı
amanın ben keratin bakımı düşünüyordum şimdilik vazgeçsem iyi olacak
aklıma şu olay geldi 950 tl ombre yaptıran kız
neyi öldürdüm ki cila dipboya bakım
ortalama zaten 1,5 ayda yaptırıyorum ben bunları ve bana maliyeti 150 tl
ayrıca vur diyince öldüren sen oldun
yıllardır farklı yerlerde bakım yaptırırım da 300 tl bakım alan biryere denk gelmedim
:):):)
yok kuzum ya bakma atanlara
hiçbir kuaförde keratin bakımı 300 tl değil
bazı insanları da anlamak zor
amaç ne yani
bir solana gidip 1.000 btl yi verip dönecek insanım ben imajı vermekmi
güldüm geçtim ben :)
yok kuzum ya bakma atanlara
hiçbir kuaförde keratin bakımı 300 tl değil
bazı insanları da anlamak zor
amaç ne yani
bir solana gidip 1.000 btl yi verip dönecek insanım ben imajı vermekmi
güldüm geçtim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?