- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.801
Bende menümü yazayım
Sabah peynirli omlet
6 zeytin
İki tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir lokma ekmek
E Elif_Eylul
8 bin adım
400 ipsiz atlama
30 mekik
50 suquat
M MissHayaLet
Bu arada herkese afiyet olsun şifa olsun bol eksi olsun
Afiyet olsun kızlar az ve öz olmusNapıyorsunuz kaptanlarım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Ben bugun 2 haslama patates 1 dilim tt ekmek 1 kase de yogurt yedim daha da yiyemem gibi
Su 1.5 litre
Spor yok bugun boyle olsun..
Bende atesimle ugrasıyorumİyi kuzum bebelerin peşinde kosuyorum sen nasılsın
Aslinda 2tabak yemek bir paket cipsten daha düsük kaloride ama biz napiyoruz canimiz istedi diye paketli gidalara yöneliyoruzAbur cubur yediğim için yoksa tabak tabak yemek yemyrdum bir paket cipsi 1000 cal zaten bn 3 aydır az yiyorum zaten arar ara bozdum duygusal aclıktan yoksa süper gdyrdum 6 kilo vermştim 3 kilosunu geri almışım ama tabi bırakmıyorum az yiyince daha muyluyum enerjim yerinde oluyor cok şükür alıştım bu duruma
Aynı devam ablacım biraz daha bekliyoruz gecer diye gecmezse gecenin bir saatinde gidicem belki o zaman ilgilenirler
Allahimya insaAllah gecerAynı devam ablacım biraz daha bekliyoruz gecer diye gecmezse gecenin bir saatinde gidicem belki o zaman ilgilenirler
Abur cuburu cok sevyrm ama bırakmam lazımAslinda 2tabak yemek bir paket cipsten daha düsük kaloride ama biz napiyoruz canimiz istedi diye paketli gidalara yöneliyoruz
Sagol cnmAfiyet olsun canım
Hiç benlik değiller
Hiç benlik değiller
İnşallah inşallah
İyi kuzum bebelerin peşinde kosuyorum sen nasılsın
3000cok zaten yaa bir bayan icin
Ekmeksiz mii ben kahvaltıda doymam öyle saglıklı ekmeklere yönel canımKızlar ekmeksiz bir hafta yarısıda yapalım su ekmek bni mahvedyr bir dilim de olsa ymek istmyrm
Kız ben zaten ekmek tuketmiyorum ki öbür hamur işlerini tüketiyorum, acaba 1 hafta boyunca hamur işlerinden yemesek mi öyle bişey yapalım mıKızlar ekmeksiz bir hafta yarısıda yapalım su ekmek bni mahvedyr bir dilim de olsa ymek istmyrm
İp atlıyorum canım evde var yapılıyor belirli birşeyden sonra vücut alışıyor.M MissHayaLet 400 ip atlama maşallah nasıl yapıyrsun
Sen yapKız ben zaten ekmek tuketmiyorum ki öbür hamur işlerini tüketiyorum, acaba 1 hafta boyunca hamur işlerinden yemesek mi öyle bişey yapalım mı
Takımlar da iyi 2 kişilik olanlar da ama olsun ikisinden biri mutlakaEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
Gurbettt42
F Frozen01
D u t
K Klassklasik
karamel Latte
C Chikolata_gozlum
M M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
Berilini
Aamine
sunnygirlll
suspushanimcim
Pandora27
E Ece2727
Hazır değilimEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
Gurbettt42
F Frozen01
D u t
K Klassklasik
karamel Latte
C Chikolata_gozlum
M M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
Berilini
Aamine
sunnygirlll
suspushanimcim
Pandora27
E Ece2727
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?