- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.821
Takımlar da iyi 2 kişilik olanlar da ama olsun ikisinden biri mutlaka
İnşallah hazirizdirEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
Gurbettt42
@Elisa83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
C Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
@suspushanimcim
Pandora27
@Ece2727
Tek başına olmuyorSen yapgomuyorsun habire
Hazır değilim
Bence ikili takım olsun öbür türlü karışık geliyor bana
Hee gördum
Vallaİnşallah hazirizdirbenim tartı belli değil daha
Bizde de böyle olcak inşallah
Yaaa insaAllah valla kız sıkıldı gittik simdi parka yanaklari donduBizde de böyle olcak inşallah
Tabı gorumce arkadaş istiyor yanınaTek başına olmuyor
İkili takım olursa rekabet daha çok olur kaptanım benim fikrim bu yönde tabi diğer kızlar ne derse uyarım sıkıntı yokEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
M MissHayaLet
Gurbettt42
@Elisa83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
C Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
@suspushanimcim
Pandora27
@Ece2727
Tamam canimİkili takım olursa rekabet daha çok olur kaptanım benim fikrim bu yönde tabi diğer kızlar ne derse uyarım sıkıntı yok
İsterlerse ikili yap ama ikiside birbirine rakip olsun bu hafta belki böyle gaza gelirler bu hafta hepimiz de bir salma varAyşooooo napak bu hafta
Uffffİsterlerse ikili yap ama ikiside birbirine rakip olsun bu hafta belki böyle gaza gelirler bu hafta hepimiz de bir salma var
Bizde öyle valla bi havalar ısınsada dışarı atsak kendimiziYaaa insaAllah valla kız sıkıldı gittik simdi parka yanaklari dondu
He heTabı gorumce arkadaş istiyor yanına
E Elif_Eylul
M MissHayaLet bugün güya hafif geçicekti ama olmadıEki Görüntüle 3033699
Eki Görüntüle 3033700
5 bini tamamlayamadım 3 lü priz bozuldu
24mart
Sabah
2dilim peynir,1yumurta,7zeytin,2dilim ekmek,az tahin
Nescafe,3erik,3hurma,1avuç iğde
Öğle
1bardak süt,granola,1avuc fındık,1elma
Aksam
1paket form,1dilim peynir,7zeytin
2litre su
24 Mart menü,
Sabah 3 sucuklu bir yumurta, 3 çeri domates,bir dilim peynir, 3 zeytin iki dilim ekmek ince dil kaşar tost, bir bardak çay.
Öğlen bir sütlü kahve.
Akşam 2 bulgurla yapılmış lahana sarması yarım dilim ekmek 3 zeytin bir bardak çay. E Elif_Eylul
Sabah
Müsli
2 adet hurma
Bir dilim ekmek bir dilim kaşar peyniri
Akşam
Tarhana corbası bir dilşm ekmek
2 bardak teşil cay
2 lt su
Akşamda kahve içerim
Bende menümü yazayım
Sabah peynirli omlet
6 zeytin
İki tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir lokma ekmek
E Elif_Eylul
8 bin adım
400 ipsiz atlama
30 mekik
50 suquat
M MissHayaLet
Bu arada herkese afiyet olsun şifa olsun bol eksi olsun
Afiyet olsun kızlarNapıyorsunuz kaptanlarım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Ben bugun 2 haslama patates 1 dilim tt ekmek 1 kase de yogurt yedim daha da yiyemem gibi
Su 1.5 litre
Spor yok bugun boyle olsun..
Beni eşleşmelere katılmicam canım. Buralardayım kendimce takılayımEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
M MissHayaLet
Gurbettt42
@Elisa83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
C Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
@suspushanimcim
Pandora27
@Ece2727
Sagol canimAfiyet olsun kızlar
Beni eşleşmelere katılmicam canım. Buralardayım kendimce takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?