- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.561
Haklısın canım bir anda bir derdi olup patlama olasılıgi yüksek benimde öyleBacım insanın ruh halini yüzüne bakıp anlarız da buradan yazarken baltayı taşa vuruvermek var. Bi de gençlere belli olmaz, atarlanıveriyorlarHalbuki o yaşlarda o kadar kolay gidiyor ki kilo. Güle oynaya verirler. Bizim yaşta gram gram gidiyor, kilo kilo geliyor
Yakan yakanaBen bunca zaman geçmiş yaptım hiç yemek yakmadım. Neden? İş yapmıyorum çünkü
Valla bende sağını solunu kazıyıp yedirdimCiddenmi nazar degismis
İnsan bazen kendine bile küsüyor bu süreçte. O kadar aç kalıyorum, ter döküyorum... diye kendi bedeniyle kavga ediyor. Tam orada işte o, madem öyle yerim anasını satayım, tribi geliyor. Tribim kimeyseHaklısın canım bir anda bir derdi olup patlama olasılıgi yüksek benimde öyle
Gramda gitmiyor 39 yasindayim nerdeyse 1bucuk aydir yürüyorum
Tribin kendine hayataİnsan bazen kendine bile küsüyor bu süreçte. O kadar aç kalıyorum, ter döküyorum... diye kendi bedeniyle kavga ediyor. Tam orada işte o, madem öyle yerim anasını satayım, tribi geliyor. Tribim kimeyse
Iyi bari yemislerValla bende sağını solunu kazıyıp yedirdimbu kakaolu mu dediler
EeePufff tam elime telefon alıyorum
Bir de şu var: Hani hamur işini yersin, ertesi gün detoks yaparsın. Tüm dünya börek yerken sadece sen yulaf yiyorsun zannedersin. Kendine acırsın falanTribin kendine hayata
Afiyet olsun canımŞuraya yediklerimide yazayım
Kahvaltı saat 7.30 2 tane sahanda az yağlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane
Ara 11.30 küçük yeşil elma
Bitki çayı
Akşam saat 17.45 az yağlı bulgurlu kabak yemeği
Bir parça haşlanmış tavuk göğsü
Yatmadan önce 1 kase yoğurt yiycem
BendeEeee oturamiyorum bir türlü
Bitmiyor işiniz üç çocuklu analar
Bitmez canim simdi bulgur pilavi yaptim sardim,salatayi yaptim,hazır kızı babası aldı yürüyüşe çıkcamBitmiyor işiniz üç çocuklu analar
İsten geldinmikiBenimde kalkmam lazım bende kalkamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?