- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.781
YemeTamam öyle yapayım bari zaten şunun surasinda ne kaldı cumaya bilmiyorum nasıl eksiye gececemgidimde yeşil çayımı demliyeyim bari artık ekmekte yok sonrası bayram gelsin baklavalar gitsin etler dolmalar börekler kaptanım napacuu sil baştan inşallah kovulmam vay arkadaş iki ay geçti hala aynı yerdeyim vurun beni daha ben napim
Hic test vermedimKorkma kolay oluyor 5 kere verdim test
Sakinliğini koru komple uyuturlar Allah korusun iyi düşün
Kim dinleniyorDöverim gercekten bide dinleniyor
Bebek bile verdi bnm rahat bırakırsan kolay geçiyor kasarsan ağrıyorHic test vermedim
Iste aklima geldi benimde birden bugunBen burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanın
Burun kemiği egriligindenmi oldun canım sen ameliyatıBen burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanın
Kim diyenKim dinleniyor
Dikleniyor olcaktiKim dinleniyor
Kötü şeyler getirme aklına kaptanım hayırlısıyla biran önce tedavini olursun inşallah Rabbim şifa versinIste aklima geldi benimde birden bugun
Amin insaAllah canimKötü şeyler getirme aklına kaptanım hayırlısıyla biran önce tedavini olursun inşallah Rabbim şifa versin
Yemiyom yemiyom
Herseye hazırlıklı olmak lazımIste aklima geldi benimde birden bugun
Kıkırdak eğriliği canımBurun kemiği egriligindenmi oldun canım sen ameliyatı
Ne dinlenmesiKim diyen
Bebeyle miBN kaçar bebeyi parka götürcembi de kayfe içicez
Bende gittim bu yüzden nefes alamıyorum yatiyoken ama doktor dediki çok başarılı olmuyor yapsakta fayda etmez sen bir rahatlama yaşadın mı canım memnunmusunHerseye hazırlıklı olmak lazım
Kıkırdak eğriliği canım
Ne dinlenmesi
Sen bayramdan sabit dönersen kaptan köye lokma dağıtacakmışYemiyom yemiyom
Sen bayramdan sabit dönersen kaptan köye lokma dağıtacakmışHele bi de eksiyle gelirsen
Ben kaptanimi bu zarara sokmak istemem bikereSen bayramdan sabit dönersen kaptan köye lokma dağıtacakmışHele bi de eksiyle gelirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?