- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.861
Görmedinmi eylülle yedik
Kız hacişkooo seninle cay bardaklarımızda aynıydı sanki vaayy bee zevkimiz aynıymıs demekbende dedim bu neye sasırdı
Ben biras bunakımda ama tabi var bizimde bi tahminimizAşk olsun, iki gün içinde isim değiştirdiğinde ben seni tanımaya devam ederim
Nıye piknik te Kalabalıkta iyi olurHiç sevmem kalabalıkla gitmeyi
CumartesiAşkı memnu neden yok behh
Cumartesi bugunAşkı memnu neden yok behh
Sen nıye sinirlisin bugun böyleCumartesi bugun
Bnm nıye günlerden haberım yok
YorgunSen nıye sinirlisin bugun böyle
Belli bişeyleri varYorgun
Sezon programları başlıyor ya ondan bitsin diyediree yaprak dökümü vardı
Sizi gidi ihtiyarlar. Filiz'le sen zorla yaşlandırdınız kendiniziBen biras bunakımda ama tabi var bizimde bi tahminimiz
HııSezon programları başlıyor ya ondan bitsin diyedir
Bu dediklerim 1 kisi icinde gecerli degil bir kac kisi var,cidden sürekli etiket yapiyorum kimse yanlıs anlamasin diye,muhabbet dısinda hissetmesinler kendilerini diye,ama benimde elimden gelen bu kimseyi ayırmak istemiyorumE Elif_Eylul M MissHayaLet ve diğer arkadaşlar, sizin burda çok güzel oturmuş bir sohbet ortamınız var. Bugün biraz geçmiş mesajlara bakabildim. Filiz kimisi sadece menü paylaşıyor demişsin ya, aranızda olup sohbete katılmak isterdim ama çok fırsat bulamıyorum ben buna. O yüzden sadece menü paylaşıp çıkıyorum. Sayfaya girdiğimde 30 sayfa yazılmış oluyor neredeyse. Okuyamıyorum da hepsini. Dün fotoğraf atamayışımın mazeretini de bildirdim ama sanırım pek geçerli olmadı. Emek veriyorsunuz, 1 haftadır da beni de etiketleyerek sürece dahil etmeye çalıştınız. Sayenizde adım attım. Teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Daha aktif olamayacağım için müsadenizi istiyorum. Size bol eksiler diliyorum.
Emeğini görüyorum zaten, ne yazık ki ben vakit ayiramadim pekBu dediklerim 1 kisi icinde gecerli degil bir kac kisi var,cidden sürekli etiket yapiyorum kimse yanlıs anlamasin diye,muhabbet dısinda hissetmesinler kendilerini diye,ama benimde elimden gelen bu kimseyi ayırmak istemiyorum
Kendine iyi bak canim
Yaş 40 didi bir yerler vırk dediSizi gidi ihtiyarlar. Filiz'le sen zorla yaşlandırdınız kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?