- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.841
Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardiBeğene basamadım. Öyle değilsin elbette. Kırılmaz kimse, kurallar belli sonuçta. Kişiye göre esnemezse herkes seni anlar. Her geleni listeye alıyorsun, dene bence bir süre. Uzaktan gözlemim bu yönde, kusura bakma, haddi aşmak istemem. Seni samimi bulduğumdan.
Allah yardımcınız olsun cidden cok sıcak
Amin insaAllahRabbim güç kuvvet versin inşallah
E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardi
Günlük diye pek önemsemedim,
Neyse akıl parasi olsun banada
Her defasında etiket yapıyor zaten canım, görüyorsundur , daha sorumluluk sahibi olmamış kişiler dönmüyor o etiketlere, ama maşallah başka konulardan da çıkmıyorlar daha ne yapabilir ki.E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.
Gizli hayran senmisinBuralardayım. Gelene gidene çok sıkıyorsun canını. Deneme süresi versene iki hafta. Kuralları benimseyip kilo vereni al listeye. Listede olup iki hafta kilo veremeyeni çıkar listeden. Sistem yürüsün, sen niye bu kadar üzüyorsun kendini
Senin için bi ön izlenim attırıversinGizli hayran senmisin
Bugün yimek falan yoh yatıştayımGelince
Bugün ni yimek vardı
Tanıyorsun zaten beni bacım. Aslında ne gizliyim ne hayran. Filiz öyle deyince üstüme alınıp atlıyorum işteGizli hayran senmisin
00ceymis bond kinsinkiTanıyorsun zaten beni bacım. Aslında ne gizliyim ne hayran. Filiz öyle deyince üstüme alınıp atlıyorum işteTakılıyorum buralarda. İyi gidiyorsun bu arada
Bol hareketli geçerYarın eşimin arkadaşlarıyla piknik var
O da güzelBugün yimek falan yoh yatıştayım
Takip mi edıyorsun bıızııTanıyorsun zaten beni bacım. Aslında ne gizliyim ne hayran. Filiz öyle deyince üstüme alınıp atlıyorum işteTakılıyorum buralarda. İyi gidiyorsun bu arada
Aşk olsun, iki gün içinde isim değiştirdiğinde ben seni tanımaya devam ederim00ceymis bond kinsinkiyoh çıkaramadım
Maalesef Hacer, ben de maruz kalıyorum her şeyeTakip mi edıyorsun bıızıı
ŞaşırdımMaalesef Hacer, ben de maruz kalıyorum her şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?