Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardi
Günlük diye pek önemsemedim,
Neyse akıl parasi olsun banada

Takimlar varken 2hafta deneme süresi vardi
Günlük diye pek önemsemedim,
Neyse akıl parasi olsun banada
E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.

E yani, canını sıkmayacaksan tabii gelen gelsin giden gitsin ama tablo falan yapıyorsun, bildirim bekliyorsun vs. Günlük serbestliğinde değil sisteminiz. Belli bir disiplin gerektiriyor adı günlük de olsa.
Her defasında etiket yapıyor zaten canım, görüyorsundur , daha sorumluluk sahibi olmamış kişiler dönmüyor o etiketlere, ama maşallah başka konulardan da çıkmıyorlar daha ne yapabilir ki.

Gizli hayran senmisin

Tanıyorsun zaten beni bacım. Aslında ne gizliyim ne hayran. Filiz öyle deyince üstüme alınıp atlıyorum işte Takılıyorum buralarda. İyi gidiyorsun bu arada
00ceymis bond kinsinki yoh çıkaramadım

Zehra ve Hilal'i de tebrik ederim ama ufak bir uyarıyla: Düşük kalori alımı ve spor konusunda dikkatli gitmek lazım. Vücut kas yakar, bol kilo kaybı olur. Normal kaloriye geçtiğinizde kaslar hızla yenilenir. Kilo eski yerine gelir. Kilonuza göre fazla kilo kaybı iyi değildir. Yağ yakmak için gerçek anlamda beslenmek gerek. Metabolizma düşük kaloriye alışırsa çok yavaşlar. Tembelleşir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…