- 2 Kasım 2021
- 257
- 814
- 53
- 37
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.061
AA bunu bilmiyordum ama ben 30 günlük bir beslenme programı yapıyorum ve neredeyse her aksam Bulgur pilavi var neyse bundan sonra çarşamba ve persembeleri Bulgur yemeyeyim bariAhaaa bulgur yemiş
Tartıdan 1 gün önce bulgur bakliyat yağlı şeyler yemeyelim şişkinlik yapıyor ki bulgur en çok
Yok yikayamadim abla bugün bütün günüm misafirlerle geçti daha da oturmadım tezgah falan toplanacak bi size bakıp çıkayım dedimGurbettt42 nasıl oldunuz yıkadınmı oğlulunu
Metebolizman bu şekilde durmuyor muMenüm
Kahvaltı yok
Öğlen yarım porsiyon kremalı peynirli makarna
1 bardak ayran
Ara 2 tane şeftali
E Elif_Eylul
Günün adımlarını iftiharla sunarım. @MissHayaLet
Dertleri ne acabaGökyüzüne atıyolar yağmuru göndermek için
Sağol canım
Oğlunun doğum günü kutlu olsunSabah
Patates böreği
Oglen yaş pasta
Aksam pizzarezilliğe bak hele.
Şuan hersey karışık evde hersey heryerde. Bugün oğlumun doğum günü vardı. Maf oldum. Adapte değilim oyuzden. Koşu bandımin bile yeri belli değil yer açılacak. Yani tam anlamıyla pazartesi başlayacağım Allahın izniyle. Oyuzden ogune kadar menüyü çok umursamayinsu desen hiç yok çok zorlanıyorum. Ona bildiğin zaman ayırmam gerekiyor suya yani. Yoksa Hiccc aklıma gelmiyor
Chlocthing icin daha erken ,kilon müsait degil,leslie devam et canım,yavaş yavaş mekik,plank,hit cardio lar var 15dk onlarla devam etBirde birsey soracağım ben hep leslie yapıyordum hiç chloe yapmadım. Şimdi birkaç videosuna baktım ama hareketler baya zor gibi. Bunun başlangıç videosu falan yokmu ya nerden başlasam kolay olan birkaç videosu hangileridir acaba
Günaydın kaptancımGünaydın Hayırlı Cumalar kizlar
Hain kacakSelaamm Zeynep kaptanim nasılsın. Şimdi tanımadım diycenAysem ben nasılsın aslinda selam vermeye yüzümde yok da neyse görünce yazmak istedim verdiğim kiloları aldım geri 10 kilocuk kadar gerisin geri burdayım
İnşallah krema tırmalamaz
Yaaa yorgun arıyorumbu ismi görünce yabancı biri sanmam
2 gündür böyleyim canım bişey istemiyo pekMetebolizman bu şekilde durmuyor mu
Günaydın Hayırlı Cumalar kizlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kızlar
Geçmiş olsunBende sabah 83 u gördüm kusuratli bı şekilde kaptanım 2 günlük cırcır vücuda detox etkisi yaptıdün 1.5 kg serum verdiler bı ton ilaç vardı içinde gram yaramadı şu sabah siskinliğim gitsin bı bakacam ne kadar olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?