- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.381
Sus kız gülüyorum yine olayAyşe gülmüş
Estağfurullah ne olayıSus kız gülüyorum yine olay
Anam GeIdi gitti markete gittim geldimEstağfurullah ne olayı
Afiyet olsun canım30 Eylül menü,
Sabah 2 dilim TB ekmegi, bir yumurtadan mantarlı omlet 5 zeytin bir dilim peynir 2 bardak çay.
Akşam 6 kasık zeytinyagli fasulye, 6 çatal makarna. Su yatana kadar 2 olur E Elif_Eylul
Ne ara geldi dolgusu olmusmuAnam GeIdi gitti markete gittim geldim
HeeIlk defa yanliş anladım degilmi
Sağol canımAfiyet olsun canım
Olmuş taze fasulye çorba birde makarna yedi çay içti gittiNe ara geldi dolgusu olmusmu
O dişe rağmenmi yedi bunlariOlmuş taze fasulye çorba birde makarna yedi çay içti gitti
He napayım evde yemek bunlar vardı yemem demediO dişe rağmenmi yedi bunlari
MaşallahHe napayım evde yemek bunlar vardı yemem demedi
120 ile başladım 65 e kadar indim hedef 50Kiz ne ara oldun sen okadar
Hosgeldin canim aramiza
Ismim filiz,
Net kilon bu sanırım,listeye eklerim senide,ama senden biraz aktif olmani,burda sohbete de katilmani,menünü eksiksiz her aksam paylasmani,ve kilo bildirimlerini cuma ve pazartesi atmani isticem
Geldim,ama uyumuşum 2bucukta yattim simdi kalktim
Çok güzel kilo vermissin canim tebrik ederim listeye ekledim120 ile başladım 65 e kadar indim hedef 50
Çok teşekkür ederim canım etiketi yapamamışım inşallah alişcam ileri ki günler deAramıza hoşgeldin canımben Ayşe 35 yaşındayım ev hanımıyım ve 3 çocuk annesiyim. Gün sonu menu ile birlikte yaptığın spor ya da adım olursa menüye E Elif_Eylul spora beni etiketle. Umarım dilediğin kiloya inersin canım
Çok teşekkür ederim canım etiketi yapamamışım inşallah alişcam ileri ki günler deAramıza hoşgeldin canımben Ayşe 35 yaşındayım ev hanımıyım ve 3 çocuk annesiyim. Gün sonu menu ile birlikte yaptığın spor ya da adım olursa menüye E Elif_Eylul spora beni etiketle. Umarım dilediğin kiloya inersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?